Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Kortbyxor

Jag börjar känna mig lite väl optimistisk.
Lovikavantar, fleecetröja, tjockjackan... och så kortbyxor.
Det har varit skönt med kortbyxor ända fram tills idag då oktober verkligen tagit i med full kraft redan från början med kyla, storm och spöregn.

Eftersom jag inte har mitt springdistrikt idag, så har jag nästintill frusit häcken av mig. Får väl skylla mig själv. Fast hade nog klarat mig med kortbyxor om jag bara hade haft torgvantar och mössa......... Det var händerna och öronen som det var mest synd om....

Fast nu har jag tydligen dragit på mig någon sjuka... :/

35 comments on “Kortbyxor”

 1. Personligen har jag inget problem med kyla, om den inte befinner sig inomhus det vill säga. Jag håller seriöst på att förfrysa både det ena och det andra här hemma i min dragiga lägenhet :S Burrr..

 2. Vilka åker bil och villka cyklar? För ibland när jag stöter på annonser till posten står det alltid att b-körkort krävs.

 3. Haha usch 😛 fel klädval, jag hatar det!!
  Har hänt mig med...ett antal gånger... men är man optimistisk så är man 😉

 4. Aha! Men roterar de anställda eller är man fast i ett distrikt. Annars är det är ju bra för posten att smyga in ett belöningssystem. "Denna veckan har Kalle varit duktig, så han får åka bil idag". ;0)

 5. Haha! Du får storma in till dem och säga att minsann bidrar med en massa bra publicitet för posten och att du borde få vissa förmåner på grund av det. Annars tar du med dig din reklam och flyttar till Feedex. Hihi...lycka till!

 6. Uuuusch vad kallt!
  Men det finns ju sånna inbitna brevbärare som har kortbyxor året om, även i snödrivorna. Jag fryser jag bara tittar på dom!

 7. Haha..
  aw..
  jag gick med jeans med hål i idag..visst är ju lite coolt och rockigt men F-N vad kallt det var imorse.. cyklade en bit också men inte blev man varmare för de.. hade glömt mina vantar också =( buu för höst/vinter..

 8. SVAR: Haha, svårt att förklara. Men du sa ju typ "NevnAAAArien" om du förstår? 😛

  Och jag säger typ "Nevnar-i-en"
  Haha 😛

 9. jag var också lite väl optimistisk häromdagen. Cyklade till skolan (4 km ungefär) och det var 1 grad... och så började det regna såklart. Var dränkt katt när jag väl hade kommit fram. Och nu är jag förkyld. Får väl skylla mig själv ^^

 10. haha kul att du skriver om detta just idag, för jag tänkte på det när jag satt vid busshållsplatsen och väntade idag. Då kom en kille (som visserligen satt i en postbil) förbi och skulle döma postlådan, och han hade just kortbyxor. Blev lite smått förvånad när jag själv satt där med 3 dubbla tröjor + jacka och sen jeans + underkallingar haha ( ja, jag är frusen av mig 😉 )

 11. Har spenderat ett antal minuter nu med att kika igenom din blogg, något jag faktiskt inte tagit mig tid till att göra tidigare. Och jag måste bara säga att jag är imponerad; rolig blogg att läsa, och du är grym både framför och bakom kameran. Du kommer erövra världen en dag - go for it!

 12. Ska man springa upp och ner i trappor med posten är shorts nästan ett måste, blir ju sjukt varmt i långbyxor!