Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

JagRåkadeFärgaHåretSvart


Dagens Nevnarien-fotare är Sanna... 😉

Tänkte bara tala om att jag råkade färga mitt hår svartbrunt i förrgår.
Såg på mig själv i spegeln och paniken glänste i mina trötta ögon. Färga inte håret klockan tolv på natten. Och färga inte med färgen mörkbrun när du inte vill att håret ska bli svart och när du vet att det kommer bli det om du tar för mörk färg.
Haha. Känns bekvämt nu i alla fall.

Kommer dock bli svart som natten ikväll!
Smyga runt som en skugga i mörkret... 😉

100 comments on “JagRåkadeFärgaHåretSvart”

 1. Haha, jag tonade mitt hår häromdagen med en mörkbrun färg och det blev mörkare än väntat om man säger så... men man vänjer ju sig. Du passade i alla fall väldigt bra i din nya hårfärg 🙂

 2. Läs punkterna här ovan, där finns svar på de flesta av era frågor.http://AlltidFuckaUpp.blogg.se är precis vad det låter som. En helt jävla galen och 100% ärlig blogg som skrivs av två (anonyma) nittonåriga sthlms tjejer. Helgerna är värst och slutar oftast i framprovocerade slagsmål eller i säng med en dude.

 3. Det ser bra ut iaf! 😀 inte så stor skillnad tkr jag 😛
  Varje gång jag har färgat håret mörkbrunt har det också blivit svart, men typ ingen märker att jag har färgat håret för jag har redan ganska mörkt hår.. -.- 😛

 4. En skönhet passar i allt 😉

  Det brukar blekas en del så det kommer inte att se så svart ut jämt 😛

 5. Läs punkterna här ovan, där finns svar på de flesta av era frågor. Vad Gulligt att du råkade färga ditt hår svart/mörktbrunt men du passade bra i det.

 6. Jag hoppas verkligen att du vinner pris som årets Foto/Design- blogg! Håller tummarna! Har förresten köpt nya Jofama By Kenza skinnjackan, kolla in den på min blogg 🙂

 7. Jag tycker att det blev väldigt fint. Som en tidigare talare skrev, så passar en vacker tjej som du i det mesta!

 8. Hah, min kompis skulle färga ljusbrunt, med någon av schwarzkopf's senaste hårfärgningsmedel, och det blev också svart. Inte jättelyckat kanske.

 9. Hej jag tänkte bara fråga hur du laddar upp illustrationer från illustrator i ett inlägg? Jag har försökt att göra det men eftersom de automatiskt sparas i något speciellt format så kan man inte ladda upp dom på blogg.se...

 10. Jag vet inte om du har hört det här förut men du påminner mig om Drew Barrymore 🙂

  Plus så blev håret supersnyggt, du passade i det!

 11. GRATTIS ELIN, du vaaaaaaaaaann!!! 😀 Vad glad jag blev när jag såg det 😀 Du förtjänar det verkligen!

 12. Jag köpte hårfärg för några veckor sedan och köpte färgen mörkbrun. Tog dock fel förpackning. Skulle ta den som måste växa ut, men tog toning och när håret var blött, så fick jag panik. Såg ut som om att håret var färget svart, men det var mörkbrunt.

 13. GRATTIS TILL VINSTEN ELIN!
  Röstade självklart på dig och blev så glad nyss när jag såg du vunnit årets foto/design blogg! 🙂 Du förtjänar det verkligen 🙂 Älskar din blogg verkligen. Du har ett otroligt öga för konst.

 14. Grattis Elin!! woho jag visste att du skulle vinna :}
  Jätte glad för din skull.<3 Kram Bella.

 15. Grattis =)))

  byemom.blogg.se - nystartad blogg som handlar om de sociala myndigheterna och våra tankar kring detta. Detta är ett ämne som ligger oss nära hjärtat eftersom robbins lillebror blivit lidande. Vi försöker få fram vår åsikt och hoppas på mycket respons, både positiv & negativ. Har du också haft problem med de sociala myndigheterna? Kom in och läs! 🙂

 16. Jag gjorde samma misstag, men jag gjorde ett så "dåligt" färg-jobb att det det blev snygga skiftningar i stället. Nästa gång tänker jag INTE göra samma misstag.

  Svart funkar på dig, fast brunt är mer rätt för dig. Men du är ju snygg vilket som, så min åsikt är inte värd mkt 🙂 Haha..

 17. Ha ha...ja, mörbrunt är ju nästintill svart. Har gjort det misstaget på mitt eget hår några gånger;) Fast jag tycker du passar grymt bra i det.

 18. Hahaha! Jag har gjort precis samma misstag för mindre än två veckor sedan! Inte roligt vill jag lova. Men jag tycker dock du passar i det. Men för mig blir det nu avfärgning och färgning hos frisör, vilket kommer kosta mig skjortan. Jag vill också ge dig ett stort GRATTIS till Blogadwardspriset igår!!! Du förtänade det verkligen!

  Ha det fint

 19. Haha vi gjorde exakt samma misstag 🙂 Men du passar ju i allt så, galet snyggt blev det iallafall.
  Du är en mycket värdig vinnare på Blog awards! Jag röstade på dig många gånger 🙂 Kraaaaam, josefine

 20. snygg!! har läst din blogg länge o tycker du verkligen var värd att få vinna nu, du ska ha cred för din snygga blogg!