Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Göteborg

Hemma från Göteborg nu!
Mobilbloggade igårkväll efter konserten, men det kom tydligen inte fram. Lite synd.
Jag mitt dumhuve glömde kameran och vi fick verkligen kanonplatser, så det gör mig verkligen irriterad.. haha... och så såg jag en massa andra springa omkring med sina systemkameror och då blev jag lite avundsjuk.... 😉

Vi har haft det jättemysigt.
Erik är så himla fin han. Jag tänkte på det oavbrutet när vi var borta. Jag har tur som har honom.
Kom fram till att vi nog aldrig åkt iväg så här bara för att göra saker tillsammans bara vi två. Vi är nog väldigt dåliga på det tror jag.. haha. Visst vi har varit i Halmstad på somrarna och gjort saker här i stan men det är ju inte alls samma sak... Så vi har lovat varandra att vi ska unna oss sånt här fler gånger 🙂

Vi var i alla fall i stan en sväng när vi kom fram, han fick stå ut med mig eftersom jag skulle kolla på en klänning till blogawards. Fast jag hittade typ allt annat utan en festklänning så jag vet inte riktigt hur det blir med det där.. haha.. Whatever.. Jag bryr mig inte så mycket om jag ska vara ärlig.

Sedan vilade vi på hotellet ett tag, gick ut och åt på en italiensk resturang som hade den godaste pastan jag någonsin ätit! Mmm... Fast det tog ett jädra tag innan vi kom till den resturangen, det var fullt överallt!
Därefter Hardcore Superstar... tillbaka till hotellet... sov... avnjöt hotellfrukosten... och avslutade med en trip på Universeum 🙂

<3

INFO

Skinnjacka H&M
Kofta SistersPoint
Linne H&M
Halsband H&M
Lackleggins Modekungen
Kängor Melba

50 comments on “Göteborg”

 1. Gud vilka fina skor, vaaaaaart haaaaaar duuuuuu köööööpt doooooom? Haha, jag skojade bara, jag vet att skorna kommer från Melba, man läser ju såklart inläggen, det är ju det som är det bästa med bloggarna! <3

 2. Fan vad söt du blev på andra bilden 🙂 och Erik, grrrrawr vilken läckerbit, håll hårt i honom 😉

 3. fin du ä:) synd att du glömde kameran, är bara så typiskt, hade ni fått dåliga platser hade du säkert haft kameran;)

 4. Vilken fin header du har 🙂 mysigt i göteborg, skulle aldrig vilja bo någon annanstans 🙂 Gå in på min blogg där jag har en tävling som ni inte får missa att delta i!

 5. Fina bilder!
  Synd att du bor såå långt bort, annars hade jag gärna velat fotografera dig! Du har sån härlig personlighet (som jag uppfattat dig).
  Ha en bra dag!

 6. Det är helt klart värt att åka bort, helt ensamma. Visa verkar ju tro att bara för att man är sambos så får man all den här tiden tillsammans. Jag ser inte alls min sambo lika mycket som jag skulle vilja. Det blir mest på helgerna och några timmar på kvällarna. Då båda är trötta typ. Man behöver kvalitetstid. Mysigt om något.

  Gillade mittenbilden. Härligt ljus. 🙂

 7. Hej!
  Vilka fina bilder!
  Den första bilden på dig på kullerstenen, liknar en bit längs med kanalen i Malmö^^ Kram

 8. Du fotograferar fantastiskt bra! Riktigt bra bilder på Tobias. Grattis att du vann, röstade på dig 🙂
  Väldigt bra blogg, fortsätt så!

 9. okej, fast ja ska inte göra blonda slingor utan typ så att de blir mörkblont eller så, så ja ska göra mörkblonda eller ljusbruna slingor hos frissan.
  tror du att de kmr bli missfärgat då,
  för ja har inte så jättemörkt hår nu.
  nästan mellanbrunt eller ungefär som ditt hår är på den översta bilden 🙂