Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Elin Kero borde veta hut!

Yeeah. Elin Kero fokuserar på fel saker idag känner jag.
Men jag har faktiskt varit sjuk nu fyra dagar, så då tycker jag det är okej att stå framför spegeln lite extra länge och faktiskt känna sig lite snygg.. ehee...

Egentligen hade jag behövt göra en massa andra grejer dock.
Typ städa.. och sånt. Jag har skjutit upp allt det tills imorgon på morgonen - bra va? 😛

Nä inte bra, men sån är jag 😛

31 comments on “Elin Kero borde veta hut!”

 1. DU ÄR SÅ SNYGG!
  Jag behöver också städa.... "MIKAELA, DU LÅTER DITT RUM FÖRFALLA" -.- När mamma tjatar känner man sig ännu mindre motiverad till det.

 2. Hej jag har en CANON POWERSHOT SX200 IS En Digitalkamera men ENDÅ en systemkamera ( de har dem funktionerna) och jag undrar hur man fotar vatten, för mitt problem är att om jag har lågslutartid blir det alldesför mörkt men om jag har hög slutartid så blir det ju suddigt, och är det ine svårt att pricka in rätta sekunden när man fotar. Eller när du får en gran att lysa "stjärnor" men om man har HÖG slutartid så blir ju alldeles för mörkt! Tacksam för svar!

 3. Hej! 😀 jag gillar din blogg jätte mkt! 😀 men hade du inte kunnat ha någon sån där veckans blogg tävling typ? 😛

 4. Tack för en fantastisk blogg.. jag läser den varje dag och känner igen mig väldigt mycket.. men kom nu hit för att säga en annan sak:

  Snälla ni opinionsbildare, ni bloggare med så många läsare som lyssnar på er... varför uppmärksammar ni inte denna hemska aktuella händelse med Svergiedemokraterna som sakta med säkert utplånar Sverige? Som skrämmer svenskarna och ger fel fakta?

  Läs mitt inlägg på http://revin.blogg.se/2009/october/sverigedemokraterna-sa-javla-ologiskt-och-o.html och gärna kommentarerna till... det är superviktigt att uppmärksamma sånt här - som faktiskt är allvarligt - blunda inte! Tack!

  Revin

 5. Ååh du e så grymt fint skapad. Inte för att det är nåt fel på mig eller att nåt, e jättenöjd med mig själv, men blir ju lite avis ändå xD