fbpx

Elin Kero borde veta hut!

Yeeah. Elin Kero fokuserar på fel saker idag känner jag.
Men jag har faktiskt varit sjuk nu fyra dagar, så då tycker jag det är okej att stå framför spegeln lite extra länge och faktiskt känna sig lite snygg.. ehee…

Egentligen hade jag behövt göra en massa andra grejer dock.
Typ städa.. och sånt. Jag har skjutit upp allt det tills imorgon på morgonen – bra va? 😛

Nä inte bra, men sån är jag 😛

31 kommentarer

Kommenterarens avatar

DU ÄR SÅ SNYGG!
Jag behöver också städa…. "MIKAELA, DU LÅTER DITT RUM FÖRFALLA" -.- När mamma tjatar känner man sig ännu mindre motiverad till det.

Kommenterarens avatar

Du är alltid snygg 🙂
Jag tycker du har riktigt charmiga tänder 😀

Kommenterarens avatar

Hej jag har en CANON POWERSHOT SX200 IS En Digitalkamera men ENDÅ en systemkamera ( de har dem funktionerna) och jag undrar hur man fotar vatten, för mitt problem är att om jag har lågslutartid blir det alldesför mörkt men om jag har hög slutartid så blir det ju suddigt, och är det ine svårt att pricka in rätta sekunden när man fotar. Eller när du får en gran att lysa "stjärnor" men om man har HÖG slutartid så blir ju alldeles för mörkt! Tacksam för svar!

Kommenterarens avatar

älskar din stil ,blogg och personlighet 🙂 skulle vilja kunna rita lika fint som du, det är min dröm som nog aldrig kommer gå i uppfyllelse 🙁 <3

Kommenterarens avatar

en lördag ska man inte städa, så du gör rätt i att skjuta upp det till på söndag 😀

Kommenterarens avatar

Jag vet att jag har sagt det förr, men din stil är så jäkla cool!

Kommenterarens avatar

Har suttit och kollat in dej på BlogAwards… Du är så himla vacker och vi saknar dej så!

Kommenterarens avatar

Hej! 😀 jag gillar din blogg jätte mkt! 😀 men hade du inte kunnat ha någon sån där veckans blogg tävling typ? 😛

Kommenterarens avatar

Tack för en fantastisk blogg.. jag läser den varje dag och känner igen mig väldigt mycket.. men kom nu hit för att säga en annan sak:

Snälla ni opinionsbildare, ni bloggare med så många läsare som lyssnar på er… varför uppmärksammar ni inte denna hemska aktuella händelse med Svergiedemokraterna som sakta med säkert utplånar Sverige? Som skrämmer svenskarna och ger fel fakta?

Läs mitt inlägg på http://revin.blogg.se/2009/october/sverigedemokraterna-sa-javla-ologiskt-och-o.html och gärna kommentarerna till… det är superviktigt att uppmärksamma sånt här – som faktiskt är allvarligt – blunda inte! Tack!

Revin

Kommenterarens avatar

Ååh du e så grymt fint skapad. Inte för att det är nåt fel på mig eller att nåt, e jättenöjd med mig själv, men blir ju lite avis ändå xD

Kommenterarens avatar

Hoppas du är mer kry nu då! 🙂
Och japp, snygg är du 😀 😉

Kommentera