Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Maud

 

Modell: Maud S.  Foto & Styling: Jag  Assistent: Emelie
Utrustning: Canon EOS 400d + Tamron 28-75/2,8 + Reflexskärm Silver
Inställningar: s1/200, f/2,8 & ISO100

En gammal bild på Maud, som jag inte visat, märker jag.
Grymt snygg textur i den fuskpälsen, är glad att jag hittade den...

Idag ska jag iväg till Göteborg och fotografera Josie. Cecilia ska sminka och Maria håller oss sällskap. Därefter ska jag till Skara, där jag stannar till på söndag. Och eftersom mina föräldrars dator är så seg + att de inte har något program som jag kan convertera raw-filerna med (måste göra detta med min 5dmarkII...) så får vi vänta med foton... Får väl nöja mig med att ta jpegfiler när jag väl är i Skara, om jag ska kunna publicera något på bloggen... 😉

Önska mig lycka till, tror iaf det kommer bli grymt! 🙂

41 comments on “Maud”

 1. Du kan ju ställa in så att kameran sparar i både raw och jpeg. Minsta upplösningen av jpeg duger gott till bloggen och tar inte särskilt mkt plats på minneskortet heller. Trist att gå miste om rawkvaliteten =)

 2. Wow, ja den där silvergrå fuskpälsen ihop med det röda håret var en supersnygg matchning.
  Önskar dig jättemycket lycka till! 🙂 Klart vi vill se saker på bloggen, du e grym!

 3. hejhej! Jag har en fråga angående promarkers. Hur ofta måste du köpa nya? Jag köpte nyss dessa markers och tycker jag inte hunnit rita så mycket ännu men nu e min Satin slut.. 🙁 iofs är ju det den färg jag använd mest men jag undrar bara om dom faktiskt tar slut sådär snabbt eller om det är jag som gjort fel?

 4. cool bild:)

  ...läs gärna min blogg! Det handlar mycket om mode. Jag lägger ofta in dagens outfit bilder, men jag skriver även om vad jag gör och lägger in mycket bilder. Hoppas du gillar det:)

 5. Detta är lätt min favorit bild av dina bilder oah jag har följt din blogg väldigt länge, du är verkligen riktigt begåvad elin! 🙂
  JAG HEJAR PÅ DIG!