Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Light

Haha jag tänker inte säga hur länge sedan det var
som det var ordning hemma hos oss sist....

Gör jag det, så kommer ni dö eller sluta läsa min blogg! haha.......
Nääärå, men jag minns att jag för jättelänge sedan fick en fråga om jag inte kunde visa var jag bloggade och jag tänkte att jag skulle göra det när jag hade städat, men det har liksom inte blivit av... ops. 😉

Så där har ni ett väldigt bra exempel på
när man som bloggare försöker förfina verkligheten lite.... 😉

30 comments on “Light”

 1. Det behöver inte alltid vara städat 😉 Men visst är det skönt när det är det! Såg precis att vi har likadant smyckesträd 🙂

 2. Oj, dom där bilderna kan inte varit lätta att få så bra, eller ja kanske för dig.... har du lust att skriva ut vilka inställningar du hade för dessa bilder?

 3. Jag är så pedantisk när det gäller vårt hem så det finns inte. Knappt stökigt eller något framme någonsin. Är det något som är kaos mår jag inte bra. 🙂

  Alla är vi olika!

  KraM!

 4. Va mysigt det ser ut, blev nästan lite inspirerad att städa, men jag skiter nog i det. 1 och 3 gillar jag, kan tyvärr inte riktigt bestämma mig huruvida jag gillar att kameran är synlig på 2, hade nog försökt gömma den mer.

  Såg att växterna var kommenterade. Tycker att de ser förvånansvärt fina ut för att vara dina, eller du kanske har slutat mörda plantor?

 5. Vilken underbar blogg, jättefina bilder har du tagit också! Jag har en Canon G10, men tycker inte att den är så jättebra faktiskt, det blir nog en EOS nästa, dem verkan väldigt bra:)
  Kram!

 6. Jag beundrar din blogg jättemycket och jag hoppas att jag en dag blir lika duktig som dig på webdesign, fota och att illustrera.

  Men min fråga är - var har du köpt "trädet"? Jag har letat som en tok efter något att hänga mina smycken på och det där trädet ser ut att passa perfekt!