Sagoskogen

65Det var någon som frågade var min sommarstuga ligger…
ni äldre läsare kommer ju säkert ihåg…. men annars har jag ju säkert fått en del nya det senaste året… i vilket fall…. haha… min sommarstuga ligger vid Hindens Rev… ute i Skalunda, ungefär en mil utanför Lidköping. Tar två minuter med cykeln att komma till närmste badplats vid klipporna… men vi brukar cykla till Svalnäs (som inte heller ligger så värst långt bort), som är Vänerns riviera… En kilometerlång helt underbar sandstrand… gud vad jag älskar den stranden….

Stugan då…
Ligger på en jordbrukargård… inne i en liten dunge intill skogen.
Intill finns en stor och helt underbar hästhage – samtliga bilder i inlägget är fotade där. Hästarna har inte kommit dit än, så jag och lillasyster sprang omkring där och fotade i säkert en timme utan att känna av tiden.
Låg även i gräset och mossan och dagdrömde… mmmmm…

Och så med ett djuuuupt andetag.. drar jag in vårsommarens alla dofter… 

65 responses to “Sagoskogen

 1. Gud, vilka bilder….så bra…

  Just nu sitter jag och tittar på det billigaste till min system som jag ska köpa…hahah, är som en liten barnunge som måste skriva och berätta……

  Min digital har pajat ihop så jag är helt knäckt….ska skicka in den till inet…

  Nu får jag låna grabbens som jag hade innan men min är bättre :0)…så nu blir det system…och jag tänkte åka till dig så du får lära upp mig ":0)"…hahah, jag skrev samma sak till din mamma för hon är oxå så duktig…..

  På el-gignaten fick man en film på köpet…jag får lära mig av den :0)…om jag köper den där…

 2. Bra! Jag kontaktar dig när jag och är på min årliga veckosemester på Falkängen i Hällekis så att jag får presentera dig för min hustru!

 3. SV: Hmm, nja, uttryckte mig lite fel där. Pixliga är de inte, men kvalitén är väldigt konstig, bilderna är typ… äh, jag vet inte.

  Men som sagt, fina var de.

 4. Vilka bilder! Du är grym med kameran, och redigeringen med, för jag antar att du redigerar bilderna!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.