Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Rocklistan II

Jag har vart nere i en liten downperiod ganska länge nu tror jag. Inte så att jag mått dåligt eller något, utan på det sättet att jag inte orkat klä på mig och göra iordning mig...
Oavsett om jag har jobbat eller ej, så har jag bara dragit på mig ett par mjukisar och varit osminkad och med håret åt alla håll... typ varenda dag. Jag som gillar att göra iordning mig. Det är lite som att göra ett nytt "verk" varje morgon/kväll.
Nu har jag dock fått upp lite sug igen.
Vill ha ett par bikerhandskar. Nu.

Gimme gimme gimme.... ett par bikerhandskar after midnight.... eehh..

Mest lyssnat på just nu:
Och glöm inte dra på med bas till max! 😉

Avantasia - The Tower - Bästa introt!!
Dragonforce - Starfire - Så mysig...
Sonata Arctica - Letter To Dana (2008 remake) - 1:40 - 2:00 (tid) = bästa delen!
Kamelot - Anthem - Lite speciell....
Sonata Arctica - The End of This Chapter - Nya Sonatafavoriten...

Lyssna på spotify!

42 comments on “Rocklistan II”

 1. remaken av letter to dana är helt klart bra men slår inte originalet tycker jag! lyssnade mycket på den låten i högstadiet kanske därför jag tycker så 🙂 däremot gillar jag remaken av wolf and raven bättre än originalet! du vet väl förresten att sonata arctica släpper ett nytt album i höst?! 😀

 2. längtar såå ska bli så kul att höra lite nya låtar!

  jaså ja du ser, kanske är så då att dom låtar man lyssnat mycket på gillar man som dom är 🙂 men inget slår fullmoon, eller finns ju bättre låtar egentligen, men känslan av den, uuh ryser när jag bara tänker på de, va den låten som gjorde att jag började lyssna på metal över huvud taget! va tycker du om den?

 3. haha jag vet hur det är, man kan inte välja! alla låtar är ju bra på sitt sätt. just textmässigt är ju inte fullmoon direkt den bästa men känslan som sagt av att den förändrade en stor del av mitt liv liksom, underbart 🙂 sitter och lyssnar på it wont fade nu, så skön! försöker komma på en låt jag inte gillar men går inge bra! :p

 4. Vad jobbigt, men dom kanske kommer tillbaka om du börjar uppdatera mer 🙂 Men ibland känns det som att bloggen tar upp hela ens liv så jag förstår om du inte vill uppdatera hela tiden.

  Ha en jättebra dag 🙂

 5. Sonatalåten är en riktig gammal favorit 🙂 Vad säger du om Avantasias "Avantasia" då? 😉 Också en gammal goding från länge sedan, gillar introt sjukt mycket! 😀

 6. Kamelot är ett av mina favoritband, har sett dem live 2 år i rad på trägårn i Göteborg, blev såå besviken över att de "bara" kommer till Sweden Rock i år.

  De andra banden är också favoriter. Kan dessutom rekommendera Leaves Eyes, om du inte hört dem förut, gör det... Lite snygga videos med.

 7. Åh, nu var jag tvungen att bli lite nostalgisk och sätta igång lite Sonata Arctica, tack för det. 🙂 Tycker dock inte att Letter to Dana var lika bra som originalet...

 8. Diggar din blogg till tusen! Kikar in den flera gånger om dagen och har gjort det ett bra tag nu. Du skriver grymt bra och intressant. Kul att du börjar med lite fototips också, ska snart införskaffa en systemkamera då har jag ännu ett skäl till att spana in din blogg!

  Du äger Elin, resten av "bloggdrottningarna" kan slänga sig i väggen! Kram 🙂

 9. Såg att jag skrivit in ett @ istället för en punk under bloggadressen 🙂 Skulle bara rätta till det.

  Ha det bra ! 🙂

 10. Såg att jag skrivit in ett @ istället för en punk under bloggadressen 🙂 Skulle bara rätta till det.

  Ha det bra ! 🙂

 11. Haha absolut inga problem! 😀 Jag älskar rockmusik och jag letar ständigt efter nya band lite här och var, därför är dina listor så bra 🙂 Hinner dock inte fasta för något helt och hållet för att alla är så bra. 🙂 Öppensinnad är jag nog haha.

 12. hej!!

  just nu har jag en tävling i min blogg, där man tävlar om att bli "veckans blogg". Det enda du behöver göra för att delta, är att skriva en kommentar i inlägget "TÄVLING" på min blogg.

  för att öka dina vinstchanser ENORMT, länka till min tävling i ett inlägg. då ser dina läsare att du är med, och förmodligen röstar dom på just dig.

  i slutet av veckan lägger jag upp alla bloggar som anmält sig i ett inlägg, så får alla rösta på den blogg man tycker är bäst.

  här är länken: http://fia.blogg.se/2009/may/tavling.html#comment

  så kom igen, ANMÄL DIG :)!

  kram

 13. Den Sonata låten...end of this chapter.. den gillar jag 🙂 första sonata låten jag hörde...sen blev jag fast 😛 gillar din blogg!!!

 14. Yes, yes, yes! 😀 Jag visste att du skulle fastna för Kamelot - Anthem! 😉 Sa ju det!

 15. En spotify spellista hade vart kalas så slipper man lyssna på dålig kvalité på youtube. Det hade jag tyckt va toppen! 😀