Hot&Spicy



Tyckte att dessa var snyggt utformade. Kul med lite färg också.
Blev ovanligt snygga bilder för att föreställa kryddburkar.. haha… Det bästa med dem (förutom att de är snygga) är ju att man kan flytta runt på dem lite hur man vill utan att de blir uttråkade 😉
Dock fortfarande en grej det här… varför ta tjugoåtta bilder på samma motiv med samma exponering? De är ju inte direkt mänskliga och byter poser medan jag klickar… men jag har tydligen inte fattat det 😉
Fast… det är klart… skärpan var ju inte helt hundra på alla bilder…

Kryddigt värre! 🙂

36 kommentarer

Kommenterarens avatar

Mango-curry är gudomligt god! Och jag tycker inte ens om curry i vanliga fall, men denna..! Ett tips: gör salladsdressing med den kryddan, blir supermumsigt 🙂

Kommenterarens avatar

Wasabi och sesam lät väldigt intressant, rapportera om den var bra 🙂

Kommenterarens avatar

Snyggt men du skulle haft ett skärpedjup som gjorde alla burkar skarpa på bild två.

Ett tips är att verkligen se till att göra alla ytor helt rena innan man fotar. Extra viktigt med metall och rostfritt. Fläckar vi har svårt att se ser kameran väldigt bra. När allt är rent peta inte på sakerna med händerna utan använder vantar eller nåt annat för att flytta runt föremålen.

Kommenterarens avatar

Finfina bilder! Hi,hi, jag gör samma sak. Fotar en massa bilder på samma motiv å det är sant, inte alla blir bra.

Kramen, Maria

Kommenterarens avatar

TOMTEN: Ah, men jag var rädd att bakgrunden inte skulle bli lika fin på bild två då :/ Men du har rätt.. de hade nog vart snyggare.

Sen så var det ingen direkt eftertänkt fotografering. Typ fem minuter av dötid som var tvungen att fördrivas, så jag hade ingen tanke på att göra rent dem innan eller vara så noga att jag använde vantar för att flytta runt på dem 😉 Men hade det varit en noggrant planerad fotografering, så självklart! 🙂

Kommenterarens avatar

Jättesnygga bilder, satt och tittade på dom rätt så länge (A)

Kommenterarens avatar

vad är det för märke eller vart kan man köpa? har aldrig sett dom förut

Kommenterarens avatar

Wasabi och sesam e sjukt nice! om man steker tärnad kyckling, ganska hårt sen blandar man i lite Crème fraiche och serverar till en vanlig grönsalld med mycket lök och purjo

Kommenterarens avatar

sålänge man bara har sådana så är det ju snyggt, när ska du göra smygreklam för min blog på din för en kanelbulle & en kaffe?

Kommenterarens avatar

Åh! Vart har du köpt de där? Tycker wasabi och sesam låter intressant (är lite smått addicted to wasabi). Kakao och chili lät inte helt dumt det heller.

Kommenterarens avatar

Läckara bilder och jag tänker på någon krydd reklam det hade dom passat jätte bra till helt klart! Min matlagning vore ingenting utan dessa kryddor det är bara ett måste i ett kök eller hur? Ha en fin dag!

Kommenterarens avatar

Sv; Okej 😀

Oj superfina bilder!

Du har en Canon eos 400d va?

Jag har en 450D, vet du om det är nån likhet mellan dom?

Samma inställningar osv?

Kram

Kommenterarens avatar

har en fråga till dig elin 🙂

undrar vart du köpte hårprodukten dust it? vet att du har skrivit det innan men hittar det inte 😛 tror iaf att du har det 😉

Kommenterarens avatar

VI HAR EN FOTOTÄVLING NU I BLOGGEN, SÅ GÅ IN OCH VAR MED OCH TÄVLA OM EN REFLEXSKÄRM!! =)

/ Sara

Kommenterarens avatar

Fråga Dikesgrisen var kryddorna är köpta.

Wasabi/sesam är supergod på hårt stekt kyckling!

Orange pepper är oxå god till stekt kyckling! Chili

cacao är super till köttfärsrätter…

Kommenterarens avatar

dom är asgoda till maten. själv har jag chili & lime och wasabi & sesam

Kommenterarens avatar

Chilichokladen är gott på precis allt! Speciellt kyckling!!! Den tar slut på jättekort tid kan jag lova. Går säkert att ha på glass också. Mystisk men asgod!

Kommenterarens avatar

oh vad intressant, var är kryddorna köpta någonstans? 😀

Kommenterarens avatar

Åh har också kryddor ur den serien, måste dock erkänna att jag köpte dem enbart för designen haha – läckra att ha i köket 🙂

Kommentera