Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vilse bland tusentals ord

Den här bilden påminner mig om en sån där bild som finns på insidan av bokpärmar, över en liten kort text om författaren till boken.
"Elin Kero, född 1988..." .... This is the story of my life...

Kanske är det bara för att jag blivit så insnöad på romaner, eftersom jag sitter och läser om Maria och dessutom skriver om min egen inledning för sjuttiofjärde gången typ... Vet inte hur många år jag planerat det här. Jag kommer alltid på ett bättre sätt att skriva på, så jag kommer som ingen vart.
Det kanske inte är meningen heller. Jag vet inte ens om jag skriver för att det ska bli seriöst. Har suttit och ströläst Nya Författarskolan och konstaterat att jag nog är rädd för att andra ska läsa det jag skriver...

När jag var yngre ville jag ju bli författare, men ärligt talat....
På ett sätt är jag ju redan det. Författare av den här bloggen......

52 comments on “Vilse bland tusentals ord”

 1. Nej, 800, den blir så stor annars. Men jag lyckades fixa det, genom att använda en liknande färg som "bakgrund" i headern. Kanten runtom är annars vit, men jag ändrade till färgen som är i headern.

 2. Du ser ut som en stylad amerikansk författare på insidan av bokpärmarna på den bilden! Det är något med att luta huvudet mot handen så där och ha lockigt hår!

 3. Du har ändrat stil ang håret! Kan inte du göra en video som visar din rockiga och nu den här frisyren? puss

 4. Svar: Ja jag tror också det kan va en serie för dig! Tror dock inte den går i sverige alls (möjligtvis på nån tv-box-kanal). Den sänds i allafall på den Amerikanska kanalen HBO vid klockan 9, därför klockan 3 mitt i natten här. Men annars så ligger alla avsnitt uppe på youtube och andra sajter! 🙂

  Tror verkligen du skulle gilla det! Många likheter med Twilight, dock lite grovare..

 5. Håller med om att det kortet är väldigt författaraktigt ;D Det skulle vara roligt att läsa en bok av dig, gillar ditt sätt att skriva.

 6. Kikade in och tänkte tacka för din kommentar =) Riktigt fin blogg du har, jag är inte så bra på att läsa bloggar jag bara skriver själv, men jag gillade din! Underbara bilder verkligen!

 7. Oj, du har verkligen rätt - det ser ut som en sån bild.
  Jag har skrivit sen jag var liten (jag är ju fortfarande rätt liten dock); och håller nu på med en 'bok'. Men jag har fastnat, jag kommer ingen vart. Man måste liksom ha inspiration, och den dyker bara upp ibland. Jag var sjukt rädd för vad folk skulle tycka om mina texter, och visste inte hur jag skulle komma vidare med boken - men till slut blev min syster och bästa barndomsvän så sura på mig att de vägrade att gå därifrån förrän jag läste upp nästan hela berättelsen. Så jag gjorde det, och dom hjälpte mig. I alla fall lite. Men berättelsen är ju så personlig, så den kan bara fungera att skriva när mitt sinne är i balans. Och det är det väl inte just nu antar jag. Det här blev längre än vad det var väntat, men ja... sån är jag 🙂 hoppas du kommer någonvart snart! Jag håller tummarna för dig.

 8. okej, tss xd
  jaha, jag bah: vem är de hon pratar med?
  haha 😛

  föresten, himla snabbt svar där :0
  de ska du ha beröm för tycker jag 😉

 9. Bilden hade varit perfekt om du hade skjutit fram hakan en aning mer 🙂 skoja bara det är en jätte bra bild som är bra redigerad, sedan att jag gillar när iris är mer centrerat i höjdled i den här typen av bilder är bara min personliga smak.

  Jag läste om dig en gång för länge sedan i NyhettsPosten eller vad tidningen heter, och har titta in någon gång då och då, och nu när jag äntligen lämnar en kommentar vill jag bara säga, Så många bra bilder har jag sällan sätt på ett och samma ställe.

 10. Wow, det ser verkligen ut som en sådan bild.
  Jag har också haft författardrömmar. Har skrivit hundratals berättelser, men aldrig kommit fram till slutet. Nu var det jättelängesen jag skrev, det här inlägget påminde mig igen. 🙂
  Om du någon gång skulle skriva en bok så lovar jag att köpa den. (:

 11. Alltså den bilden är så himla fin. Kollat på den flera gånger. Riktigt fin bild på dig och oerhört bra kort som helhet. Love it!

  och ja det är lite författar aktigit, du kanske ska göra en sån författarruta för den här bloggen? ;D

 12. Jag minns när jag började läsa din blogg, när den inte var så himla känd ännu. Då du illustrerade alver och sånt coolt 😀 Då skulle vell du och SuperAhå skriva en bok eller nått sånt? Om jag inte minns fel 😛 Vad hände med den idén?

  Tycker förövrigt att du har en super intressant och rolig blogg 🙂 Keep it up!

 13. Själv kom jag och tänka på filmen Napoleon Dynamite. Scenen där Deb ska ta en porträttbild på Rico. En riktigt bra film btw, så har du inte sett den, tycker jag att du ska göra det.