Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

InsekterFotade med Canon EF 100/2,8 USM Macro...

Intressant att lillkrypet på andra bilden inte flög iväg när jag fotade den, för jag var skitnära.. haha... fick säkert fem minuter att springa runt blomman och byta vinkel på... intressant.

För övrigt vill jag gratta mig själv till att ha lyckats posta hela fyra inlägg igår. Första gången på evigheter. Brukar ju ha ett medel på ett inlägg annars så... 😉 Men det är så det blir när man inte har någonting att skriva om/visa.

Och vad ska man göra idag då.....? En extra ledig dag bara sådär...

47 comments on “Insekter”

 1. Grymma bilder Elin! 😀
  Kan tänka mig att det kanske blir lite sims-spelning för din del? 😉 eller en fotorunda? 🙂 Du hittar nog på något kul iallfafall!

 2. Såå fina bilder! Jag vill också ha ett macro-objektiv, men jag har ju inga pengar... Jaja, jag får njuta av dina bilder så länge 🙂

 3. På något mystiskt sätt ser dom inte äckliga ut alls, som de förmodligen hade gjort annars^^

  Så länge solen håller sig framme kan du ju alltid vara ute..

 4. Fina färger! Alla macrobilder blir ju inte automatiskt bra eller fina men här har du lyckats. Särkilt den första med den skimrande flugan är väldigt fin. Kul att se att du är igång o fotar o bloggar och att du har kul!

 5. Imponerande bilder, som vanligt.
  Idag har du fått en liten award av mig 😉 inte för att ordet "charmig" räcker långt, din blogg är värd mer än då egentligen. Men du verkar charmig.

 6. Jag drömde att du var granne med mig, haha. Och så var jag hemma hos dig och vi blev typ "bästisar". Sen kom din syrra, Hanna och var jättesur.
  Efter det gick vi ut och blev jagade av en tiger men jag räddade oss.
  Konstig dröm va? Den var så himla verklig & detaljerad. (:

 7. haha ja så äre för mig med! kan sitta i evigheter och tänkt "oj vad jag skrivit mycket" men så är det en eller två sidor 😛 just för att man går tillbaka så mycket och tänker en massa. har skrivit 96 sidor nu och det tog mig två veckor att gå igenom just för att jag gick tillbaka, ändrade en hel del och satte även in två nya kapitel mitt i boken för att vissa saker hade gått lite för fort 😛

 8. Oh, tjena vad snyggt! 😀
  Jag vill också ha ett riktigt macroobjektiv, det där kanske är något att satsa på?! ((:

 9. Du är riktigt duktig på att ta foton, jag blir avundsjuk, haha.

  Tänkte iallafall att jag skulle länka dig på min blogg, så att du vet, (:

 10. Haha, som när min syster var ute i trädgården och fotade. "åh vad den här flugan sitter stilla och fint fotar 1000 bilder"
  Sen går hon in och för över dem för att inse att ojdå, anledningen till att flugan satt stilla var att en enorm krabbspindel hade dödat den och höll den i ett stadigt grepp underifrån ett blad.

 11. Hej!
  Du tar ju så grymt fina bilder :O

  Men jag har en liiiten fråga som ja skulle önska att du svarar på^^
  Jag ska köpa ett nytt objektiv till min kamera. Och jag skulle vilja ha ett som man kan fota närbilder och sånt med! Något tips vad jag skulle kunna köpa för nån? Jag har en Canon EOS 1000D 😛

  Kram<3

 12. Haha jag vill också gratta mig själv som redan lyckats skriva 7 inlägg denna månaden. Det är fasen rekord detta året! SKÅL.. vi är bäst 😉

 13. Hejsan! 🙂
  Jag älskar alla dina foton, de är så vackra! I varje inlägg blir man så fascinerad över hur vackra och bra dina foton är! Du är en väldigt bra förebild. Snäll och omtänksam verkar du vara med. Hoppas att du får en bra dag! Många kramar Martina.