Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Illustrator + Photoshop


Slumpmässigt dragna streck i illustrator och färgläggning i photoshop gav detta.
Ni brukar undra hur lång tid det tar att göra något sånt här. Just den här tog nog en och en halv timme, vilket man nog inte direkt kan tro... den ser ändå så pass enkel ut.

Nu ska jag kolla på andra avsnittet av den där nya serien Privileged.
Någon annan som kollar på den?

88 comments on “Illustrator + Photoshop”

 1. Kolla inte på den serien! Min kompis hade laddat ner hela första säsongen men sen fått reda på att de tydligen inte ska spela in någon andra säsong! :S Lite skumt då att de börjar visa den i Sverige. 😛 (det kasnke inte stämmer)

 2. Riktigt snyggt! Gillar verkligen den stilen på dina illustrationer. Ser så enkla men ändå välgjorda ut=)

 3. Hur detaljerade och nogranna illustrationer du gjort tidigare så är denna helt klart min favorit..

  ..HELT SJUKT GRYM ILLIS KERO! 😀

 4. Jag kollar. Nått i den tilltalar mej väldigt mycket och jag blev skitförbanad för att jag missade 10 min i början i dag, hehe.
  Skulle egentligen vilja ladda ner serien och se alla avsnitten men de är nått som gör att jag hellre vill se den i "normal" takt.

 5. det var väl ett tag sen man såg några nya illustrationer här? ^^
  jag såg på Privileged tidigare idag, lite småkul avsnitt 🙂

 6. Har sett alla avsnitt som finns ute av den serien och den kommer aldrig få ett slut eftersom de har tagit bort sändningen av den.

  bortkastad tid vill säga..

 7. Åh, vad du är duktig....Min lillasyster, när hon levde, så var jag så grymt avundsjuk på henne för att hon kunde rita bättre än mig...Vår pappa var en duktig tecknare (gjorde tavlor till släkten) och jag trodde att det självklart skulle gå i arv...men inte på mig utan till min syster...som jag hade svårt att smälta när jag insåg det...hon kunde ritan gt utan att sudda och där satt jag och sudda och sudda....
  Hon hade blivit ngt...lika dig skulle jag tro..

 8. fräsig 🙂
  måste bara fråga, jag har adobe illustrator CS3. Jag vet hur man sparar som en illustrator fil, men vet inte alls hur jag ska göra för att kunna spara det som en JPG fil. Just nu får jag print screena skärmen och sen kopiera in i photoshop. :/ Mitt illustrator är på engelska, vilket jag suger ganska mycket på, så har lite problem till att läsa mig till vad jag ska göra. Du orkar inte förklara för mig? (A) 😉

 9. Hade tänkt köpa nytt objektiv, har bara kitobjektivet 18-105mm. Är intresserad av ett 50mm och skulle uppskatta om du svarar som du tänker på detta (om du vill/orkar alltså): Köpa f1.8 och börja med (för det är billigare) och senare uppgradera till f1.4 eller köpa f1.4 direkt för att.. man tjänar på det i längden? 🙂

 10. Hej Elin ! Har försökt hitta vad jag ska ha för inställning på min digitalkamera (canon 10mpx) för att lyckas ta bilder som dessa: http://killercolours.blogg.se/2008/december/it-s-the-eeeye-of-the-tiigeeer-dun-dundun-du.html#comment och , http://micromiss.blogg.se/2009/june/dagens-make-up-tutti-fruttilashes.html#comment .

  Vill så gärna kunna ta bra, fina bilder på mina sminkningar men vet inte vad jag ska ha för ljus, inställningar osv.. vore tacksam om du har några tips?

  kramisar Angelica.

 11. Svar: Förstår inte riktigt hur folk tänker när dom kopierar andras texter heller :S särskillt när dom inte ens skriver att dom kopierat det och försöker komma undan med det som sitt eget.
  Tjejen som gjorde det nu har lagt till en liten rad längst ner nu iaf... men det fanns inte där från början! 😮

 12. Svar: Nej jag förstår mig inte på folk som kopierar andras texter och försöker komma undan med dom som sina egna :s
  Tjejen som gjorde det nu har iaf lagt till en liten rad om att det är din text... den var dock inte där från början! 😮

 13. Jag avundas dig och din kreaktivitet. När du gör i Illustrator programet drar du då alla strek själv eller hur gör man riktigt eftersom det ser så perfekt ut när du gör det, du är verkligen jätte duktig! 🙂

 14. Visst är den stilren enkel. Men det betyder inte att den ser enkel ut att göra. För det tycker jag verkligen inte.! 🙂
  Du är fantastiskt duktig och jag njuter som en spinnande katt av dina illustrationer gumman.. Du har DET

 15. "Svar:" Hur länge fotograferade du med 1,8 innan du köpte 1,4? Och är det stor skillnad eller märks det knappt när man bara hobbyfotograferar? 🙂

 16. Jag ser det ! Men just det här pogrammet missade jag för att... jag var ute och lekte med de andra barnen istället x'D Men det går väl i repris antar jag!

 17. Åå gud vad snyggt! 😀 Bara undrar en sak... När du ritar i Illustrator vilket verktyg använder du när du gör olika saker som skuggningar, hår, konturer mm.? T.ex. använder du pennan eller ritar du på fri hand med penseln?

 18. "Svar:" Tack för dina svar! Har inte testat något av objektiven men 1.8 ser.. plastigt ut, men det är kanske inget som man störs av? 🙂

 19. åh, jag kollar på privileged, men missade det senaste avsnittet.. 🙁
  Men det är inget att gråta över, och fördetandra så tycker jag att du har en otrolig stil. Jag känner igen mig så mycket i den, men vi alla är olika individer och man kan inte vara exakt lika varandra. Men det roliga är att jag aldrig "träffat" någon med min stil förut!
  Så fortsätt att göra det du är bra på, att vara dig själv, och inspirera andra till att också vara det!
  många pussar och Kramar

 20. Proffsigt! Det ska se enkelt ut - det är då det är bra! Undrar vart det "bär hän" med dig, du har så många talanger!

 21. Precis kommig igång igen själv efter HM 15...års uppehåll vigt åt låtskriveri. Nu kollar jag runt lite och får inspiration, vilket jag även fann här 😉

 22. Kan inte du visa hur du gör en bild i Illostrator steg för steg, hur man färglägger och så så vidare, skulle också vilja lära mig:)

 23. Dina illustrationer är helt underbara. Vill bara tala om det 😀 Önskar att jag själv var så duktig. Ha en bra dag.

 24. Härlig bild!, älskar det där vektorbaserade, enkla bilder!Less is more så att säga 😉 men som är helt sjukt svårt och tar en jäkla tid ..m men det är det värt 😀 Jättefint!

 25. Hello! Vet inte riktigt vart jag ska skriva men shiiiiiit vilken underbar sida/blogg du har! Älskar dina bilder och illustrationer enormt! Kepp up the good job! :DD
  Kram Sara från Linköping!

 26. jätte fint, verkligen!! önskar att jag kunde rita sådär! 🙂 använder du ritplatta eller datormus? :))

 27. HEJHEJ, hur gör man så man kan jobba med en fil från illustator till photoshop ? 😀
  tack på förhand.
  du är enormt cool

 28. Så himla fiint!! Jag håller också på med Ai (adobe illustrator) men inte så länge, så jag vet knappt någonting.. Har du några tips kanske? Har frågat många som har hållt på med samma program, men har inte fått svar. Vilket man blir lite ledsen på..