Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

SVAR / Personligen


Hur ser en helt vanlig dag ut för dej? 🙂

Jag vaknar av klockan 05.45, snoozar så länge jag vågar, stiger upp, klär på mig postkläder, kokar ägg, sätter upp håret och drar med mig allt jag kan komma på att jag kan behöva på cykeln. Cyklar fridfullt genom den tidiga morgonens Jönköping och kollar på alla som är vakna. Landar på posten fem minuter i sju (tjugo i om jag får sällskap av V - han är inte lika optimistisk som jag och tur är väl det!).
Sorterar post, skriver paketavier, äter, packar ner posten, lastar posten och kör iväg på min moped/cykel. Springer runt distriktet på nolltid eftersom jag hatar att vara sölig. Åker tillbaka. Äter. Gör eftersändningar. Sorterar post inför morgondagen.. Åker hem. Slår på datorn, kollar kommentarer. Spelar sims/läser bok/fotar/skriver blogginlägg till Erik kommer hem och sedan sitter vi vid varsin dator och nördar tills vi kommer på att vi ska sluta med det och sätter på en film istället. Jag somnar framför filmen och går och lägger mig innan den är slut. ;D

Illustrerar du fortfarande och väljer att hålla det utanför bloggen, eller har du i princip slutat att ens öppna Illustrator?
Jag kladdar, men utöver det ritar jag ingenting alls. Eller ja, väldigt sällan i alla fall (enligt mina beräkningar ca en gång var tredje månad...) Varken i datorn eller på papper. Antar att min relation till teckningar är ungefär den samma som Marias till sin blogg. Och tro inte att jag inte vill rita, för det vill jag - mer än allt annat.
Men det går oftast inte. 🙁

Har du körkort?

Yes.

Är du feminist? Vad innebär det att vara feminist för dej?

Ja det är jag, men jag anser att jag inte är tillräckligt "politiskt engagerad" (intresserad) för att diskutera mer om det. Klart jag vill att kvinnor ska vara jämställda med män, men jag är ingen drivkraft i ämnet. Jag flyter mer med strömmen. Och så är det med allt som har med politik att göra.

Om du skulle göra en tatuering, vad skulle du välja för motiv? 🙂
En drake, om det skulle vara en bild. Men helst skulle det vara bokstäver. Något betydelsefullt. Typ Nevnarien, min systers namn, visdomsord eller min favoritslinga ur en låttext. Fast jag kommer aldrig tatuera mig för jag vill att min kropp ska vara "ren".


Hur tror du att ditt liv ser ut om tio år?
Gift och boende i villa hoppas jag. Och Arbetande med någonting kreativt.

Hur var du när du var liten?
Sprudlande... men också lugn. Haha. Blyg och försiktig.

Beskriv dig själv med tre ord?
Omtänksam, tänkare och skapare.

Har du några ovanor?
Haha. Ohja. Jag lägger saker överallt och glömmer var. Fast nu för tiden kan jag ju fråga Erik när jag inte vet var jag har mina grejer, för han brukar veta. Typ "Erik har du sett mitt laptopfodral??" - "Ja, det ligger i hörnet bakom min dator". Eller... "Erik jag hittar inte min säkerhetsdosa!!" - och han plockar fram den under soffan... 😉


Vad vil du jobba med när du blir "stor"? 😉

Något skapande... 🙂

Dom flesta vet ju att stinalee är gravid, har du några planer på det? Skulle inte vara så dumt med en nevnarien II 🙂

Det är nog det absolut sista jag planerar just nu... hehe... Många frågor om barn... och nej jag vill fortfarande inte ha några, men det är inte så allvarligt så att det är otänkbart. Bara det att jag känner mig som om jag nyss var barn själv, så... nä.

Vad är din största önskan av allt?
Att jag får ett liv fyllt av kärlek.


Berätta tre saker vi inte vet om dig..
Svårt. Ni vet ju typ allt.. haha. Allt står i bloggen 😉 Eller ja.. det är svårt att berätta något som mina äldsta läsare inte redan vet - ellerhur? Men okej jag ska försöka.hmm.. eller fan.. jag kommer inte på något! Eller ok, klart det finns saker ni inte vet, men det är sådant jag inte vill berätta, så det är ganska logiskt att ni inte visste det sedan innan 😛


Hur gammal var du när du upptäckte hårdrocken och vad var det för band/metalgenre du fastnade för?
Hm. Jag gick väl i gymnasiet.. där i början.. så det är inte så länge sedan 🙂

Hur går det med boken?
Bra 😉

Har du någon förebild/idol i ditt liv?
Jag beundrar alla som går sin egen väg och som har en kunskap utöver det vanliga, oavsett om det gäller konst, musik eller något helt annat.

Vad har du läst på gymnasiet?
Samhäll-Samhäll

Har du läst på högskola, vad har du isf läst?

Ja, läste Grafisk Design & Webbutveckling på JTH.

Vill du börja plugga igen?
Ja det vill jag. Förmodligen någon fotoutbildning, eller konsthögskola.

18 comments on “SVAR / Personligen”

 1. jag har smugit omkring i din blogg och kikat runt då och då ett tag nu utan att kommentera. jag måste bara få säga att det är skönt att läsa att du inte är rädd för att använda ord som feminist, särskilt med tanke på att du erkänner dig inte vara speciellt aktiv inom politik. det känns som att alla antingen är livrädda för att ha en ståndpunkt eller är defensiva som sjutton. det här är bara ännu en anledning att jag är glad att så många människor läser din blogg och influeras av dig. om vi hade fler smarta, kreativa, generösa människor skulle världen bli jävligt mycket bättre.

  hoppas du har en bra natt!

 2. Din morgon är väldigt lik min, med anledning av att jag också jobbar på Posten. 05:45 börjar även min väckarklocka att tjuta...

 3. Haha åh vad jag kände igen mej i din beskrivning av en vanlig kväll - att sitta o "nörda" framför (eller säger man bakom?) varsin dator tills båda kommer på att man borde se en film istället.. och sen somna innan den är slut! Gillar verkligen din blogg, la precis till dej i bloglovin!

 4. DÅLIGT att inte alla frågor är med, oh ja vissa frågor kanske var bättre än vissa men du undervärderar du faktist folk ?

 5. *
  *
  *
  HAHAHAHAHA!
  1. Blev du sur för att du inte fick svar på just din fråga kanske? Är det inte lättare att bara skriva till mig som en normal människa och fråga varför du inte fick svar och be mig svara, istället för att brusa upp på två sekunder och anklaga mig för både det ena och det andra? Det rör sig om en fråga... det är ingen som håller på o avlida här..

  2. Jag har inte ens hunnit svara på en tredjedel av alla frågor än så lugna ner dig... Det kommer!

  3. På vilket sätt "undervärderar" jag någon genom att inte ta med en fråga? Den kanske stöter på mitt privatliv?
  *
  *
  *

 6. det är mycket möjligt att den "stöter" på ditt privatliv men varför kan du inte skriva alla frågor i ett och samma inlägg? det blir lite "spretigt" och om dom nu stöter på ditt privat liv så kan du skriva att du helt enkelt inte vill svara på den frågan så att folk slipper sitta och vänta på svar.