Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Mor&Dotter

Anlände till Skara i morse.
Skulle egentligen ha spenderat helgen i sommarstugan, men det skulle ju regna konstant, så det blev ändrade planer... hmm... Synd för jag hade värsta idén till en fotografering som jag ville göra där ute.
Men men, man kan inte få allt här i världen och jag nöjde mig ganska bra med en liten fotopromenad tillsammans med mamma nu i eftermiddags. Det är sällan hon får fotografera - stackar'n - syrran snor ju alltid kameran!

Två veckor till smester nu! YES!

83 comments on “Mor&Dotter”

 1. 2a bilden ovan i från och den på det öde huset var jättefina. Dem andra var ju också fina så klart men dem 2 är mina favoriter... Måste bara tillägga att du är väldigt duktig!

 2. Fan, jag önskar jag orkade ta tag i saken och lärde mig allt om kamerainställningar så att de sitter som en smeck i skallen på mig, så att jag kan få till bilderna lika bra som du 🙂

 3. Sv: Ne du har inte så bred dialekt men man hör att den inte är från trakterna xP. A spelade frisbeegolf där i veckan vid rocksjön och då tänket jag faktiskt att jag måste foto här någon gång^^

  Öh den där Petra verkar inte ha alla hästar i stallet..

 4. Jag tror inte Petra menade något elakt, för hon ser faktiskt ut att ha en liten gravidmage 🙂 Hon är inte tjock för det.

 5. Som anonym sa så menade jag inte något illa, hon är inte alls tjock utan såg bara ut att ha "kula".

 6. aahhh jag älskar din blogg Elin 😀

  heeh ursäkta men är din mami på smällen? (a)

 7. Hej
  Kul att se så fina bilder från min hemstad Skara.
  Vad mäktig domkyrkan ser ut på bilderna 🙂
  Du tar verkligen fina bilder.

 8. Verkligen vackra bilder! Vad roligt att du och din mamma har samma intresse. Det måste vara mysigt att ni kan ha en fotodag ihop :)Är det du som har inspirerat henne att fota eller tvärtom?

  Hoppas solen kommer tillbaka nu så du får en riktigt bra semester.

  Ha en fin dag!

 9. HAhah, kan inte låta bli att skratta åt nga av kommentarerna här inne...
  Jätefina bilder på din mamma och det måste vara kul att dela ett intresse med varandra....Jag hoppas det blir så med mina barn oxå....ivarjefall nga av de...

 10. Nu ska jag vara så feg och kommentera anonymt... men måste bara säga detta: visst tar Elin jättefina bilder, det gör hon, men alla är inte superspeciella. T.ex. i detta inlägget, jag menar, egentligen hade vem, som helst kunnat ta dom om man tänker efter. Så fantastiska är dom inte. Bara för att Elin verkligen är jätteduktig (det är hon!!) och så så betyder det inte att ni måste fastna i att varenda en av hennes bilder är helt fantastiska, för dessa var egentligen inte så märkvärdiga och som sagt hade andra också kunnat ta såna bilder. Tyckte dom var rätt tråkiga faktiskt. Aja, bara min åsikt.
  Tjo!!

 11. Nu ska jag vara så feg och kommentera anonymt... men måste bara säga detta: visst tar Elin jättefina bilder, det gör hon, men alla är inte superspeciella. T.ex. i detta inlägget, jag menar, egentligen hade vem, som helst kunnat ta dom om man tänker efter. Så fantastiska är dom inte. Bara för att Elin verkligen är jätteduktig (det är hon!!) och så så betyder det inte att ni måste fastna i att varenda en av hennes bilder är helt fantastiska, för dessa var egentligen inte så märkvärdiga och som sagt hade andra också kunnat ta såna bilder. Tyckte dom var rätt tråkiga faktiskt. Aja, bara min åsikt.
  Tjo!!

 12. men va!? haha var det din MAMMA!? ;O
  jag läste inte texten eller rubriken, så jag trodde helt ärligt det var en av dina kompisar x) haha & ja, jag menar det! ^^

 13. Din mamma skulle likagärna kunna vara din syster ju 🙂 Hon ser inte ut att vara en mamma, hon ser ut att vara jämngammal med dig - ung alltså!

  (Förresten, jag går bättre i högklackat nu :D)

 14. Tror inte Petra menade något illa med det.
  Jag trodde också hon var gravid, ser ut som så.
  + hon ser verkligen ung ut! som om hon var din vän och inte mamma.

 15. såg att du blev irriterad på en tjej som undrade om din mamma var gravid. Men vid första anblicken trodde jag det också! inget illa menad men hennes mage var väldigt formad så 🙂

 16. Jag trodde också först att du skulle ha ett små syskon när jag såg formen på din mammas mage, eftersom din mamma ser så ung ut så skulle det inte vara omöjligt. Men efter jag läst kommentarerna så insåg jag dock att jag hade fel 🙂

 17. jaaa me shit altså, mitt hår växer inte alls eller jag har kommit fram till varför, jag klipper mig varje 3e månad, håret växer 3 cm på 3 måndaer, frissan tar alltid 2,5 cm så jag har kommit fram till att det blir altså att det växer 2 cm per år, längre .

  såp nu har jag gett upp frissan, ska försöka spara och be mamma klippa lite lite lite ibland 😛

 18. den här bloggen ser nästan precis ut som din i designen. har du gjort designen själv eller?

 19. *
  *
  *
  Jag blir inte irriterad för att ni tycker att hon ser ut att vara gravid, det kan väl vem som helst tro... men jag blir irriterad för att man kan med att fråga. Man frågar bara inte en sådan fråga.
  *
  *
  *

 20. Det syns vart du fått dítt vackra ansikte.+ att din mamma ser inte ut att vara mer än 30!Du verkar ha bra gener Elin!

  Och visst,hon är lite rund.
  Men hellre det än skinn och ben ju! 🙂

 21. Oj, det där ser mer ut som din syster eller något. Din mamma ser ju jätteung ut 🙂 Snygg modern klädstil med, coolt:D

 22. *
  *
  *
  SARA, FELICIA M.F: Va bra 🙂 jag tycker med hon är söt och både hon och pappa har misstgits för att vara mina syskon ett antal gånger.. haha... bra egoboost för dem.. minst sagt 😉 Och jag hoppas förstås jag har ärvt något av de 😉
  *
  *
  *

 23. Läs punkterna här ovan, där finns svar på de flesta av era frågor.

 24. wohoo.. detdär är ju typ mitt drömhus.. fan va fint det var.. (det gula, inte kyrkan) precis så vill jag att mitt hus ska se ut

 25. Jag måste då säga (som många andra redan gjort) Gud va ung din mamma ser ut ! Hon var jättefin. kan du inte sätta in nå bilder på hela din familj ? Med tanke på hur du och din mamma ser ut måste ju dom oxå va jättefina !

 26. Så fina bilder (:
  Det måste vara kul att kunna gå ut och fota tillsammans med sin mamma. (;
  Själv brukar jag göra det ibland med min mamma, men liksom, hon kanske inte är den personen som glöder så mycket för att fotografera - vilket jag gör. Hon glöder nog snarare mest för webdesign... Sure, det är trevligt att hon är bra på webdesign och så, eftersom det är lätt att be henne om hjälp när man har kört fast, men det skulle vara kul att åka ut på landet eller något sånt med henne och bara gå runt och fotogradera.

 27. Haha, jag skulle bli rädd om min mamma såg så ung ut, eller klädde sig så ungdomligt XD Men hon var jättesöt, hela eran familj verkar ju vara det.

 28. fina bilder:D

  och ville bara säga att jag tycker att din mamma ser väldigt ung ut! asså i ansiktet. och Ja på ett bra sätt!;)

 29. Visst blir man lite förbannad när folk frågar om graviditet? Fick den frågan på bloggen bara för någon vecka sedan - men jag tvivlar att människan skulle våga fråga in my face. Men på internet är allt plötsligt så mycket mer "okej" för vissa..

 30. När kommer en frågestund? Jag undrar bara för jag vill fråga när du färgade håret. För jag antar att du har gjort det eftersom din syster och mamma är blonda och du är så mörkhårig..

 31. wow är det din mamma? Hon ser så ung ut. Trodde först det var någon kompis till dig. Var hon ung när hon fick dig? Min mamma var nyss 18 år fyllda när jag föddes. Nu är jag snart 21 och min mamma ser inte alls lika ung ut som din. (Fast iof så har min mamma varit med om två livstider skulle man kunna säga. :P)

 32. Det där gula huset såg ut som en riktig dröm för mig! Det såg sådär lite spöklikt, charmigt, slitet och gammalt ut - just som jag vill ha det! Kanonsnygga bilder 🙂