Mösseberg står i dimma…

47


Canon EOS 400d + Tamron 28-75mm f/2,8, klicka för större….

Den här vyn körde jag förbi på vägen hem till Jönköping.
Har varit en finfin helg med HP. Först var vi ute och åt (Mangos tror jag det hette?), sedan gick vi på bio och såg Benjamin Button otroliga liv. Tyckte den var lite trögstartad, men i slutet hände det saker. Väldigt fin film… :’)
Kvällens avslutades med bowling på Happy Bowl i Skara. Där stannade vi sedan hela kvällen.

Hoppas ni haft en mysig helg! 🙂

47 responses to “Mösseberg står i dimma…

 1. Åhh det hade vart jättekul 🙂 Börjar ju min makeuputbildning imorrn så hade vart kul att sminka nått coolt med så kanske vi kan låna studion att köra i, om du har vägarna förbi gbg nångång framöver 🙂

 2. Så bra då, jag bara tänkte för ibland händer de ju att en del kan tyck de är lite trist, men tur att inte du gjorde de då 😀

 3. Hej Elin!

  Jag undrar hur då får till den äkta dimman i bilden. När jag tar kort på dimma blir det bara som regndroppar. Tacksam för svar 😀

  Ha det bra! 🙂

 4. Det där var en riktigt fin bild! Bergen känns mystiska och landskapet öde… som om det väntar på nått. Riktigt vackert.

 5. Coolt, det är något jag tycker är svårt så är det att ta foton av natur i storslagenhet, nära är lättare med vidvinkel är svårt tycker jag.

  Värme

 6. Fint!! Längtar hem när jag ser den bilden… längtar till promenader till det andra berget… ålleberg och hokällan… hemlängtan!!

 7. Jag hade oxå dimma igår. Fast jag fotade inte, bor i en tråkig förort ju, finns inge o fota här känns de som, sååå oinspirerande ställe att bo på!

  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.