Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vardagsrumsdetaljer

Har nog min blogghistorias största djupdyk just nu. Har inte känt motivation på ca två månader och bloggandet blir således ganska sporadiskt. Hoppas på att bli peppad snart, är ju tråkigt detta!

Tre tillintetsägande detaljbilder från vårt vardagsrum.
Vi var och köpte nya vardagsrumsmöbler innan jul och Erik har lagt sin lediga tid under mellandagarna på att sätta ihop dem. Försökte hitta en bra bild på hur det såg ut innan, för att kunna göra en före&efter senare, men jag har tydligen inte tagit så mycket bilder... förmodligen för att jag gillade det rummet minst 😉

Nu har vi i alla fall kastat ut Lack-möblerna och tagit in bland annat Hemnes. Ett vitrinskåp och en tv-bänk. Sedan ska vi betsa en av ekhyllorna så att den blir mörkare, få fatt på en snygg kista och lite annat småpyssel. Byta gardiner kanske?

Translation / We bought new living room furnitures a few days ago, this is a small preview 😉

40 comments on “Vardagsrumsdetaljer”

 1. Ser sjukt snyggt ut! Jag gillar Hemmes rejält mycket själv och går alltid extra sakta vid dem när jag besöker ikea.
  Funderar själv nästan på om jag ska ta och önska mig en massa svarta fina möbler istället för de björkfärgade som jag har nu här i sovrummet... Men, men. Det får jag i så fall ta efter att jag har fått jobb någonstans, för en fattig student som jag har verkligen inte råd att göra en total makeover på mitt rum igen (egentligen är väl mitt rum fortfarande ett "work in progress", jag blir lite nöjd förens jag har fler drakar här inne, speciellt nu när min fina silverdrake aldrig kommer att gå och laga igen, saknar den jätte mycket).

  Väldigt fina kameror förresten, de ser jätte trevliga ut. (:

 2. Det är så skönt att se att det finns fler än jag som inreder i svart. Det tycks vara så att allt nu för tiden ska vara vitt vitt vitt. Svart är otroligt läckert och stilrent och har iaf på mig en lugnande effekt.

 3. Väldigt snyggt! Suktar själv efter mörk trä i vardagsrummet och inte ljus björk som vi har nu, synd att studentekonomin sätter stop för alla mina inredningsplaner haha 😛

 4. Hej, jag älskar att fota men jag har aldrig fattat hur man ställer in slutar tid på Nikon D3100.
  Är det samma som självutlösare eller är jag helt fel ute? 🙂

 5. Håller med Denize ovan om att du har ju dina trogna läsare och vi väntar gärna. Dessutom så märks det ingen svacka i dina publicerade bilder.

 6. Vad fint det såg ut med vitrinskåpet! Blev nästan sugen på ett sånt istället för de vanliga hemnesbokhyllora. Fast du har varianten med lådor under va?

  Jag uppskattar alltid dina inlägg, oavsett hur sätt eller glest de kommer, sparar dom alltid till sist i bloglovin-feeden. Som att spara det bästa godiset till sist ;D

 7. jag har verkligen inte heller nån inspiration just nu. Hoppas den kommer tillbaka till oss båda efter nyår:)vi ska förresten fira nyår i jönköping! Fint du har det hemma! kram på dig!

 8. Du var jätte fin i rött hår men du är lika fin i detta!
  Jaha, okej, får se om jag lyckas göra en sån, tack för svaret! 🙂

 9. Skulle aldrig ha gissat att du körde på IKEA 🙂 Vissa saker, mjo, men inte hela set. Ser dig mer på en snirklig stol upphittad på någon gammal vind framför rustika bokhyllor... 😉 IKEA är underbara. Men lite... massproducerat.

 10. SV: Samma här! Försöker dock inte köpa möbler som jag inte verkligen tror att jag kommer att älska. 🙂 Drömmen är ju en liten wanna-beherrgård med hemliga rum och en liten ateljé där man kan skriva och måla och pyssla. 🙂 Och jag skulle bli förvånad om IKEA inte hade en liten, liten plats i det hemmet ändå 😉

 11. De gamle kameraer du har stående, har jeg også hos mig. Det første som du har herover virker faktisk fortsat; tager i hvert fald fine billeder med film ude i pænt vejr. 🙂 Godt nytår.