Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tycker synd om mina kollegor...

Det är andra dagen jag är hemma och är sjuk.
Ligger mest och tittar runt på allt som är i rummet (mest taket), men idag såg jag dessa sjukt stora snöflingor (blandat med regn?) som bara vräkte ner utanför fönstret.... Så jag satte mig upp i soffan och lutade mig mot fönsterbrädan och tittade på all denna snö i några minuter.. och suckade..... hämtade kameran och tog några bilder..... tänkte på mina arbetskamrater som ska vara ute i detta väder i flera timmar.... tänkte på hur jobbigt jag skulle tycka att det var.... och helt plötsligt kommer en av dem cyklande!

Tyckte att det var lite komiskt. Precis när jag tänkte på dem.

53 comments on “Tycker synd om mina kollegor...”

 1. Hahah, det är väl dags att sluta gnälla på sitt eget jobb nu antar jag.. Idag är ju faktiskt värmen på och taket har inte läckt på en hel vecka! 😉

 2. usch..stackars!!

  får mej att tänka på när jag jobbade ute i demensteamet...på med massa regnkläder, cykla i skitväder, av med kläder, hjälpa nån gamling, sen på med kläderna igen å göra detta om å om å om igen...jubbigt värre! eller så är jag bara ovanligt gnällig... =)

 3. Kan ju inte vara kul att dela ut post i det där vädret 🙁

  Haha ja kanske är hon själv som skriver? 😉 Är det så man gör för att få läsare?! hahaha 😉 Finner hennes blogg riktigt ointressant om jag ska vara ärlig. Har så klart varit in i den nån gång men hon skriver inget jag finner av intresse 😛

 4. Det är lite läskigt, att något kan hända på precis bara för att man tänker på det..

  Bilden blev fin, snyggt när man ser postmannen cykla i röreslen så 🙂

  Krya på dig Elin 🙂 kram

 5. Hejsan.

  Ville bara kommentera och säga att jag förstår din frustration över alla dessa copy-cats.. Jag är ganska tråkig och läser bara bloggarna som är på aktivast litstan..

  men idag har jag haft tråkigt och klickat runt och efter att ha varit inne i ett antal fotobloggar så förstår jag varför du är så arg och frustrerad.

  Vill bara säga att jag lider med dig och att jag hoppas att detta inte gör att du tappar skaparlust och inspiration.

  Kram Hayley

 6. GAAHH!! ja fattar inte..alltid när ja skriver kommentarer så krånglar de alltid med mitt namn! xD

  Du ser kanske att d eva ja som kommenterade precis innan.. xD

 7. Jag vet vad du menar!Jag är ledig idag och imorgon och hemma i tranås var det vääldigt blaskigt o blött när jag åkte därifrån igår...Min mamma o bror är i Jönköping idag o sa att det var västa skit vädret!

  Krya på dig!

 8. Tänk vilket jobb brevbärere gör! De kämpar i alla väder och viker sej inte! 🙂 haha grattis att cykla när det säkert är halt också..

 9. Usch, stackars människor som måste cykla omkring i snöblask! Du kanske har lite tur o oturen som är hemma och slipper det. 🙂

 10. Visst är det så men livet går vidare även om man är sjuk, det viktigaste är att du tar hand om dig.

  Det svåraste är att hantera sina skuldkänslor av att inte vara så duktig, oftast bryr sig kollegerna mindre.

  Kram på dig och krya på dig

 11. Naaa.. haha jag vet inte varför men nu börjar jag ränka på den där låten

  "lenart har dålig motorik, stackars lenart han kämpar och sliter, lenart har dåligt motorik, stackars lenart ingenting biter..." så vidare..

  haha, det måste nog vara det där med "kämpar och sliter" som jag fasnar för x)

 12. Ojjsan. 😮 Jag och min kusin hade sovmorgon, och gick till skolan runt tio tiden, och då var det exakt sådant väder.. Regningt, snöigt, och blåsigt. X) Vi blev jätte blöta, och försenade. och när vi väl var framme hade jag glömt min nyckel.. -.-' Ochså blev vi cirka ne halvtimme försenade. xO

 13. Haha ja verkligen lustigt, men det fångade du mäktigt bra! Och jag tycker också synd om dina kollegor, men det är starkt jobbat för att alla vi ska få vår, ibland meningslösa, post som kommer från konstiga ställen. 🙂 Kram!

 14. Haha, det är alltid så. När man tänker på någon så dyker den personen upp 😉

  P.S- Din blogg är jättebra. Jag blir alltid inspirerad till att fota när jag tittar in här.

 15. Klockrent att du råkade sitta i fönstret just då :D.

  Jag hade varit glad om jag var du som iaf slapp en dag i snöovädret 😀

 16. Jag har faktiskt blivit mer och mer sugen på att jobba på posten.. Det var det jag ville jobba med när jg slutade skolan.. Gick på intevju men fick aldrig jobbet.. Men jag skulle nog behöva en omställning.. em vill stå på ett café hela dagarna. När man kan ara ute och röra på disg som postis 😛

 17. Many people dislike to wash the dishes, and I particularly like washing the dishes. On one hand, see a bunch of oily dirty dishes were gradually washed very rewarding, on the other hand, the side of the bowl to wash hands while brains have all kinds of daydream, like daydreaming. Introduce the current way. In a foreign work before the last seven years, financial crises affect in Shanghai, was sent. When the land held ambitious start their own business, but a few months, now also very hard down the road in the dark. But every day and wife still very happy, happy family gave me the courage and the strength to fight.