Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Surroundings

Tråkigt att vara hemma. Haha.
Det enda bra är att det var så skönt att sova. Ingen som snarkade. Ingen bebis som skrek. Ingen som började slamra med frukosten klockan åtta på morgonen. Inga öronproppar. Nya fräsha lakan och en skön säng.

Erik är sjuk också, så det är tråkigt. Han måste bli frisk tills imorgon, så att vi kan mysa till det riktigt. Nu ska jag snart ut på stan så måste skynda mig och göra mig iordning. Första dagen sminkad och klädd i vanliga kläder på 2 veckor nu! YEAH!

Och en vinnare av tavlan ska koras....

26 comments on “Surroundings”

 1. Skrev du en kommentar i min blogg?

  Den löd såhär: "Haha. Tänkte precis skriva att jag tyckte det såg ut som en björn".

  Skrev du det? Annars var det väl någon annan, men det var ditt namn och så.

 2. Hoppas du hade det bra, även om det verkade som nätterna var rätt jobbiga, men det är ju bara SÅ värt det! <3

 3. Sv: Nej, den var inte olämplig. Fick bara ett glädjeskutt när jag såg att en kändisbloggare kommenterat på min lilla blogg 🙂

 4. Jättesnygg bild!

  Och jag håller tummarna så hårt jag kan och hoppas på att jag är den lyckliga vinnaren i tävlingen, älskade verkligen illustrationen!

 5. Snyggt som fan med färgdetaljen, jag har bestämt mig för att gå över till andra sidan och lära mig photoshop.

 6. haha, kul att du kommenterade ett inlägg som du själv kommenterade för jättelängesen! hur kommer du ihåg alla du skriver till?! jag förundas fortfarande stort över ditt engagemang! 🙂 . förresten, sorry att jag har dålig koll, men jobbar du fortfarande på posten i jkpg? vet du om de är svårt att få sommarjobb där? 🙂 ha de fint!