Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Gyllene solljus

Brr...
Idag har det varit kallt. Har längtat hem ända sedan jag började klockan sju imorse, bara för att få göra klart bilden jag började med igår. Jag hatar att lämna saker när jag är på topp 😉
Och kreativiteten är ju som högst på natten, så det är ju typiskt då att man har ett 7-16 jobb... Nä det är inte typiskt, det är väldigt skönt. Jag älskar att vara ledig varje helg och varje kväll. Det är det allra bästa med posten.

Nu ska jag öppna illustrator! 😀

34 comments on “Gyllene solljus”

  1. när du tar dina modellfoton, hur får du en sån snygg jätte suddig bakgrund? vad är det för objektiv som gör det ? 🙂 har alltid undrat det!

  2. Jag har också våldsamt svårt för att sluta upp med ett jobb innan det är klart. Oftast leder till sena sovtider eller andra missade tider 😉 Eller så leder det till ett slarvjobb, vilket inte är så skoj! Tur att man är relativt snabb ibland, haha.

  3. Dina ögon är helt amazing :O
    Läskigt, trodde det var en katt först. Nej skämtar bara, dom är jättefina, avis! 🙂

  4. Gratis elin, du blev årets fotoblogg enligt mej. fler olika kategorier finns på min blogg, vill också säga gottnytt år!! Hoppas att nästa år blir lika bra som dehär, din blogg har varit toppen!!

  5. Dina ögon gnistrar! 🙂 Jättefina!

    Jaa, kreativiteten är som högst på natten.. får alltid massa grymma idéer på sådana natt-kreativitets-bomb-stunder (haha?).

  6. Måste också tillägga att jag älskar hur dina ögon lyser på bilden som är på dig i headern. Den bilden är så vacker och dina ögon är så fina där. De riktigt tindrar emot en, haha 🙂