Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Bryan Adams - Sound the bugle

Eftersom den ryska filmen (som förresten hette Wolfhound - The rise of the warrior) var så dålig, så satte vi igång Spirit istället.
Det var så himla länge sedan jag såg den nu....
Tårarna började rinna redan i introt och sen var det helt kört.
Har man tittat på hela filmen och så kommer man till scenen här ovan när han ser sin familj där ute i snön, då blir man så rörd... Jag började såklart lipa(igen), men känner mig alltid lika löjlig när jag gör det, så jag försökte verkligen sluta XD

Det är väl budskapet i filmen som gör den så fin.
Man måste tro på sig själv och aldrig ge upp.

Då kvittar det om det handlar om hästar eller inte...

26 comments on “Bryan Adams - Sound the bugle”

 1. Åååååh ! jag ääääääääälskar den filmen och gråter minst tre liter varje gång jag ser den !

 2. Hade glömt att jag hade den filmen, tack för att du påminde mig! nu har jag en perfekt film att se i detta deprimerande väder =)

 3. Den där filen är så bra. Grinar som in i tusan när jag ser den. Så nu när jag kolla på det där klippet så rök ju sminket 😛

 4. hej Elin!

  Jag har en fråga, du använder illustrator, så vitt jag har förstått det, och då undrar jag om du har köpt ditt program eller om du har fixat koder till det.

  jag sitter nämligen med ett illustrator som går ut om 12 dagar och har precis kommit in i världens ritflow, så jag undrar om du skulle vilja vara en sötnos och dela med dig av serienummer om du har ett 😀

 5. Haha jag ska också lyckas lipa i filmer/något på tv mer eller mindre! Om jag ser något själv så kan jag sitta och stört flänna och om inte påtal när jag är trött haha då kan jag gråta över ingenting på film haha 🙂

 6. Bara sett typ 20 min på den, bölade ändån, typ alla 20 minuterna xd vet inte om det var mer.. Han han bli fångad iaf..Åh. Bölböl.

 7. Bara sett typ 20 min på den, bölade ändån, typ alla 20 minuterna xd vet inte om det var mer.. Han han bli fångad iaf..Åh. Bölböl.

 8. Bara sett typ 20 min på den, bölade ändån, typ alla 20 minuterna xd vet inte om det var mer.. Han han bli fångad iaf..Åh. Bölböl.

 9. åååå....den där filmen är sååå otroligt FIIIN!!!... till och med JAG på 26 sitter o storgråter till denna!!...jisses..... =)

  ...det är ju som du säger- det är ju budskapet i filmen som gör den så otroligt vacker!!

 10. kollade på den här filmen massa gånger när jag var liten och verkligen tyckte om den, nu när jag ser det där klippet så märker jag hur sorglig den är! hade inte tänkt på de när jag var yngre.. började lipa, tusan jag måste leta rätt på den filmen o se hela igen!