Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Herre jääää... det är blått!


Jag i provhytt... och det rysligt äckliga ljuset på toan på A6.

Idag när jag kom hem från jobbet, ville jag göra vad som helst - bara jag inte blev sittande hemma framför datorn. Det finns nog inget värre än att låta veckorna gå och det enda man gör är att..... jobba, sitta vid datorn, se en film och sova.
Vad är det för liv liksom?

Så jag gjorde en ny sminkning. Samma som igår, fast med kråksparkar - skitläckert. Kändes som jag hade världens brunaste, djupaste ögon. Fast farmor hade nog fått dåndimpen om hon sett mig. Hon pallar ju inte ens mitt "vanliga" så... 😉

Sen drack jag lite citrondricka (min största last efter gräddglass). Tog bussen till A6 och lämnade igen vinterjackan.............. Ville inte ha den längre. Den var lite för puffig.
Erik sa att det nästan såg ut som att jag hade jättesgtora höfter. (Tänk gumman med höfterna, HP, om du ser detta.. hahahaha.... obs internt)

Gick på den blåa toan. Seriöst! Det ÄR verkligen så blått som på bilden! Helt sjukt!
Måste ju lätt vara för att man inte ska sitta för länge, så att städerskorna får mindre att städa 😉

Well well... snart ska ni få se nåt.

19 comments on “Herre jääää... det är blått!”

 1. Ja det är som Victoria säger.

  För att inte knarkare ska kunna hitta sina ådror att sticka sprutor i. Därav det blåa ljuset.

  Grym blogg!!!

  Kram

 2. Det blå ljuset är till för att man inte ska se ådrorna på armarna. och jag såg precis att två redan skrivit det, så jag kan ju samtidigt passa på att berömma dig för en bra och underhållande blogg!

 3. Usch jag hatar den där toan. Går aldrig på den, mår så illa >.<

  Jag fattar inte varför dom har de på bara en toa i köpcentret. Om en junkie vill se sina blodådror o trycka in en sil, går han väl bara till nästa toa. Haha?

 4. Ska jag vara sådär onödigt ärlig så har jag faktiskt en av de blåa lysrören hemma... Använder den inte men jag bara tyckte det var för lockande så de kan ha hänt att jag tog med en hem (A)