Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Haha som i Händelserik dag

Varning för lång text, men jag måste bara berätta...

Haha jag vet inte vad det har varit med den här dagen.
Först missade jag bussen och blev lite lite sen till jobbet. Inte anmärkningsbart sen, men lagom sen för att behöva springa och inte se sig för. Så precis innan jag springer in på postens område, så halkar jag i en kletig hundblaja som ligger i gräset. Great.
Jag hade bajs på byxorna och på skorna - så fint inmojsat i alla skåror i sulan.
Jag luktade skit rent ut sagt.

Som tur var så hade jag ett par rena byxor i skåpet och ställde mig sedan och dränkte mina skor i handfatet. Jag trodde jag skulle spy. Det var vidrigt.

Under sorteringen sken solen utanför.
Allt var frid och fröjd och det kändes som att det skulle bli en toppendag.
Ända tills portarna till garaget öppnades, medan jag stod och lastade post på min postcykel, och jag märkte att det börjat spöregna.
Och då menar jag inte vanligt spöregn, utan vansinnigt spöregn som piskade i gatan. Stora tunga, täta droppar och jag var dyngsur på 2 sekunder.
Great igen.
Byxorna klistrade sig fast i låren, håret hängde slappt rakt ner och regndropparna gled i strida strömmar ner för mitt ansikte.
"Är du blöt?" frågade killen i första huset. Väldigt humoristiskt.
Det såg ut som jag försökt dränka mig själv.

Det  gjorde inget att jag badat mina skor i handfatet tidigare i alla fall... Om man nu ska se det från den ljusa sidan.

Sen kunde det väl inte bli värre?
Drypande i vatten, märker jag hur mina händer fått någon konstig missfärgning. Det börjar droppa ner i postenväskan..... Oh shit jag blööööder!!
Ett inflammerat nagelband hade gått upp och det fullkomligt forsade blod.
Jag torkade av fingret för att inte bloda ner posten, men det hjälpte inte, för hur mycket jag än torkade, så droppade blodet igen direkt efteråt.
Det jobbiga i det hela var att det naturligtvis var högerhandens pekfinger som detta sår skapats på.
Så jag fick använda vänster hand för att läga ner post på höger sida av cykeln.
Gissa hur fort det gick...?

Efter det hände det väl inget fasansfullt...
Dock var himlen helt öppen och regnet fortsatte spy över mig hela tiden, medan jag cyklade bland villorna... men när jag äntligen kom till den delen där jag har hyreshus och fick gå in och värma/torka mig... då sken solen upp minsann.
Gud måste ha skrattat där uppe. Så jävla taskigt.

Från att ha stått ute i kallt pissregn medan det ångade om min andedräkt..... till stekhet sol, så att jag var tvungen att cykla i t-shirt för att inte förgås.

Visst låter det som jag var attraktiv?
Neddränkt från topp till tå, med volym och frisyr = 0, jacka i size L och helt osminkad kommer jag rusande in till ett av företagen. Där sitter ägarens kompis och trycker på den mest klassiska frasen som finns:
Jag tycker jag känner igen dig.
Haha. Sen tyckte han att jag skulle sitta ner en stund och torka.
Jag och ägaren av företaget tyckte det var mycket smartare att cykla asfort och torka i vinden - men jag tror inte vi lyckades övertyga honom....

Det var en bra dag i alla fall.
Jag är på bra humör.

30 comments on “Haha som i Händelserik dag”

 1. Fy fena vilken dag .. jag hade inte vart på bra humör efter en sån drabbning.. Skönt med helg nu af, om man ska se det från den ljusa sidan 🙂

 2. Haha jobbig dag. Jag hann inte i tid till skolan för att tunnelbanan inte fungerade. 🙂 Så kan det gå ibland.

  Kramar

 3. Förstår dig precis - alla dagar börjar inte underbart. Gårdagen slutade trist och denna dagen började med felåkning, stress och förseningar. Det blev dock bra till slut och jag känner mig stolt över att jag har mer än 20 000 steg att räkna i jobbets stegräkningstävling!

  Ni på posten borde vara med - många steg där!

 4. Hahah...kan inte låta bli att skratta och dra på munnen.....Inte ofta man är med om sådan dagar men de förekommer och är när man är just i det så tror man aldrig eländet ska ta slut...som det nu gör :0)...

 5. Att det ska vara så svårt att plocka upp när ens hund skitit? Herregud!

  Men jaja, alla har vi dåliga dagar. Får hoppas du får en riktigt bra dag imorgon för att kompensera för idag 🙂

  Ha det bra!

 6. Hah, stackars dig. men sådana dagar behövs för att andra ska vara pefekta 😉

  Du var iallafall inte själv ute i regnet, vi hade idrott :/

 7. "med volym och frisyr = 0", kunde inte låta bli att skratta, sorry. men det lät så kul när jag läste det haha.

  stackare, jag som tycker mina dagar är hemska. jag hade fått spel om detta hade hänt mig. 😛

 8. Hahahahaha... jag kan verkligen se det framför mig.... komiskt. men det där med blodet gjorde mig lite svag känslig haha..

 9. oj vilken sur (hihih) dag du har haft idag! har också lyckats få mig en riktigt skit dag. Kolla in min blogg, så förstpr du varför. (psst.. länkade det här inlägget på min blogg också ^^)

 10. Även om det lät lite jobbigt är det just såna dagar man minns... 🙂 Förresten är du otroligt duktig på att skriva! Med andra ord är du inte bara otroligt duktig på att måla med riktig färg, utan du kan även "måla med ord".

 11. Även om det lät lite jobbigt är det just såna dagar man minns... 🙂 Förresten är du otroligt duktig på att skriva! Med andra ord är du inte bara otroligt duktig på att måla med riktig färg, utan du kan även "måla med ord".

 12. Även om det lät lite jobbigt är det just såna dagar man minns... 🙂 Förresten är du otroligt duktig på att skriva! Med andra ord är du inte bara otroligt duktig på att måla med riktig färg, utan du kan även "måla med ord".

 13. Under stunden känns det förjävligt, men när man har fått komma hem, värma sig och byta kläder så känns det genast bättre och man kan kolla tillbaka och skratta 🙂