Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Telefonkatalog

Har varit en riktigt bra dag idag!
En sån där dag som det känns som att man har världens bästa jobb.
Faktiskt.

Har burit telefonkataloger.
Vi har 3 veckor på oss att dela ut dem, så idag tog jag bara ett gäng trappuppgångar med max 8 i varje. Grejen är bara att jag tycker att det är mycket att bära redan nu. Åtta kataloger på 4 cm blir liksom en rejäl hög på 32 cm.
Tänk då när jag kommer till husen där det är 30 i varje?
4x30=1,2 m hög. Ta fram ett måttband o kolla på det. Känns som det kommer bli lite Bambi på hal is över det hela... Haha.

24 comments on “Telefonkatalog”

 1. vår brevbärare lägger högen med katalogerna precis innanför porten, sen får alla i huset ta vars en istället när man går upp. så slipper han bära allt, får ni göra så? kram

 2. du är duktig du!

  själv sålde jag tidningar i ett halvår sen fick jag nog. gick upp 9 på morgonen varje helg (tidigt =O) och sen var det tungt osv. haha!

 3. SARA: Ni blir ju fan bara dummare och dummare... Från att hålla på o gnälla på helt orelevanta saker till att gnälla på saker som inte ens existerar. Snacka om att gå in för det.

  Skaffa dig en ny hobby, snälla.

 4. Kasta dom istället så slipper du kånka :)- våran går direkt från brevlådan till pappersinsamlingen. Ett ofantligt slöseri - man borde få beställa en om man ville ha en för det är nog väldigt många som inte använder en sån nuförtiden 🙂

 5. Haha, om du lyckas bära en 1.2 meters hög med telefonkataloger, samt ta en bild på det själv också ska jag.. hm.. ja, jag vet inte vilken belöning som kan vara rimlig, men halleluja-moment är det i så fall!

 6. Kul att hitta en blogg med samma jobb som en själv- brevbärare.

  Jag vet känslan då det är mycket post, reklam osv och det bor ca 20st i en uppgång. Man bär och sliter som ett djur vissa dagar, speciellt nu på vintern.

  Kämpa på 🙂