Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vanishing Point - Surrender

En ny upptäckt.
Vanishing Point (från Australien) var förband till Sonata Arctica igårkväll och jag blev verkligen positivt överraskad... Och den här låten var överlägset den bästa av alla... den hade den där "magiska melodin" som jag är så svag för - oavsett genre egentligen.

Dudidumdumdum dudidumdumdum...... mmm 😉

20 comments on “Vanishing Point - Surrender”

 1. SV: Okey, då är jag med. Inte för att jag själv är världens biff direkt, men man har ju ändå bevittnat hur ett flertal småtjejer blivit utburna av vakterna för att trycket har blivit för tufft. Inte jätteroligt att missa hela konserten för det kanske. :/

 2. Shit bra låt. alltid skoj med musiktips:) Behöver ju inet direkt fråga hur det var på konserten. Förstår att det va grymt:) Ska kolla in filmen nedan nu:) rock on!

 3. Ja men det är i alla fall lite orginellt! 🙂 Jag vet faktiskt inte vad jag hade velat vara. Så sällan jag verkligen planerat när jag åkt på halloween fest. Förra året blev jag kvar i Sthlm fast jag egentligen inte skulle det. Så då drog jag på mig några av mina "fotokläder" enbart för att se lite udda ut typ. haha.

  Jag får försöka planera något rooooligt till nästa år! 🙂

 4. SV: Nej, det är ju det. Jag har samma problem. Jag har inga tjejhårdrockspolare att dra med mig på konserterna, istället hänger jag med alla otaliga hårdrockarkillar. De kryllar det ju av, men vart är alla hängivna tjejer? Jag tänker oftast att det inte kan finnas något större maidenfan bland tjejer än mig, men det finns det kanske. Någonstans där ute. ^^ Var är alla rockbruttor egentligen?

 5. Yeay, vad bra! Fortsätt tipsa!

  jag kan passa på att tipsa dig om bandet Coheed and Cambria (speciellt låten Welcome Home) - galet bra!

  //Bea