Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Linslöss

Såklart var jag tvungen att stila 😉
Sittter här och tar emot bilder från Neda. Var tvungen att fortsätta fota på hennes minneskort, eftersom mitt 2gb naturligtvis inte räckte på långa vägar...

Shit vad bra allt blev förresten! Är supernöjd...
...speciellt med tanke på att jag inte direkt hade förberett mig.

Och jag ligger och tänker på hur jag ska göra för att kunna köpa Canon EOS 5d mark II så snabbt som möjligt.... Räknar och räknar... Vad skulle jag kunna lägga undan i månaden? Vad ska jag sälja min 400d för? Extrajobb?
Jag vill ha den i vår.

Kämpa kämpa....

38 comments on “Linslöss”

 1. Härlig bild! Måste bara fråga två saker ang. jackan. Är den liten/normal/stor i storleken? Vad har du för storlek?

 2. Jag är 14 och har jobbar och har sparar som en tok för att lyckas köpa min första systemkamra!!! har 5500 just nu men lite mer är ju att föredra... SNACKA OM ORÄTTVIST!!! Vi får knappt jobba, ni vuxna (18+) har det något enklare att spara ihopp!

 3. Snygg bild! Jag precis som du har en 400D men vill så gärna köpa en 5D mark II. Vet vilken skillnad det gör på bildernas kvallitet. Kämpa på!

 4. ALEX: Gissar att du betalar hyra, mat, telefonräkningar, bredband , tevelicens, elräkningar, möbler och allt annat också?

  Vi må jobba men räkningar det drunknar vi i, så pengar har man inte ändå.

  Jag köpte min första systemkamera när jag var 19 år! Jag skulle fylla 20 om 5 månader! Du är fjorton! DÄR snackar vi orättvist??

  Man tror det är så jäkla lätt när man är yngre.

  När du blir vuxen kommer du också att vakna och inse att det inte alls är så bra som du tror...

 5. Shit vilka härliga bilder du du har tagit i helgen.

  verkar ha haft en riktigt nice helg ju.

  Hoppas du får sparat ihop till din kamera innan våren för den är nice.

  ha en underbar kväll.

 6. Okej! Då borde jag helt klart kunna satsa på en xs eftersom jag har en väldigt smal kroppsbyggnad. Frågan är bara om armländerna blir för korta då:/ Vet du hur långa de är? Tack så mycket för att du tog dig tid att svara! 😀 Jag vet inte om du kände igen min blogg, men det var jag som hade "bloggträff" med Perra och Sabbaa den dagen du skulle på konserten 😉

 7. Skön bild 🙂

  Ja ibland måste man kämpa för att kunna få något man verkligen vill ha. Jag ville ha en halsduk och kunde gjort det enkelt för mig och gå och köpa en men istället så virkade jag en själv. kostade typ 40 spänn.

 8. Oj, kostar den kameran över 20 000.- eller är jag som kollar på fel modell? =)

  Vad är det för speciellt med den? Om man jämför med den du har nu eller 450 D? 🙂

 9. Jag tror du klarar dig med en lite billigare kamera. Det är ju trots allt fotografen som är det viktigaste. Och du är ju en grym sådan! 🙂

  Men visst suktar man efter den där dyra kamerauslingen.

  Jo, tack...

 10. Aaww.. den där suktan man har innan (efter? hmm.. haha man suktar ju efter fast man har ju inte suktat när man väl har köpt det. hmm, vad heter det?! :O ...Haha, ahw, förlåt för parantesen XD.) ett dyrt kameraköp är verkligen förståerlig! Det riktigt sprattlar i magen och fingrarna 😉

 11. Jo, det är klart. När det gäller rejäla förstoringar suger verkligen 400D:n. Jag skulle vilja ha ett mellanting. Inte lika dyr som Mark:en, men bättre än 400D:n. Funderar på 40D:n. Eller den vanliga 5D:n.

  Skulle jag lyckas spara ihop till Mark:en är det fortfarande muchos money som måste pungas ut på glaset. Då är det nog L-serien som gäller. Man skulle ha ngn som sponsrade en, hahaha!

  Oj, det blev en hel uppsats.

  Sorry...

 12. Fan vilken najs blogg du har. jag älskade att du har två bilder, från samma outfit. Skit snygg klädstil dessutom. Och sjukt söt. Jag gillade dig. höhö

 13. Halkade in på din blogg av någon anledning och vilken nice surprise!!! Helt underbara bilder. Jag var själv upp i stadsparken igårkväll och såg ut över Jönköping, dock kunde inte min billiga lilla kamera fånga det ögat såg. Är själv intresserad av foto, men det kommer dröja lääänge innan pengar finns till en rejäl kamerautrustning. Får nöja mig med att njuta av andras bilder! 😉 Här blir det fler besök!

 14. Efter 7 (!!!!) år är jag fortfarande lika fast vid den dära jackan alltså :')

 15. Åh, det vore guld om du ville göra det! Kan avhämtas i Jönköping dessutom så smidigt! Om jag hinner först vill säga... haha.

  1. Men oh! Det är ju kalasbra! Ska gå igenom vinden om två veckor, så hör av mig om jag hittar den! (Har ingen aning om vart den är.. haha)