Post

25Jag kanske har glömt att säga att jag jobbar heltid på posten nu?
Har jobbat som en ordinarie anställd (dvs. ca. 07.00-15.30 5 dagar i veckan) sedan 2 juni, så det är ju ett bra tag nu – ett halvår snart!

Söt liten postbil som står i garaget, inte sant? 😉

25 responses to “Post

 1. Du kanske ser detta som reklam?

  Jag ser det som välgörenhet.

  Det finns mycket att stödja runt om i världen, jag vill slå ett slag för världens kvinnor.

  Det första projektet som startades i Bishozi blev ett getprojekt eftersom det jämfört med andra alternativ verkade enklast och mest ekonomiskt. Kvinnorna är vana vid och kan ta hand om getter, de är inte så dyra att köpa, de kostar lite i drift och de förökar sig bra. Att ha getter är mycket vanligt i Uganda där getkött hör till vardagsmaten.

  [ http://bloggingbyguinevere.blogg.se/2008/november/viktigt-ge-bort-en-get.html ]

  Gör en insats, köp en get 🙂

 2. STINA: Jag började jobba som julkortssorterare 2005. Posten brukar oftast efterfråga skolungdomar som kan ta på sig det jobbet, så det var relativt "lätt" att få.

  Sen har det bara spunnit på, så efter två år (två jular) med julkortssortering, så fick jag sommarjobb där. Och efter sommarjobbet fick jag jobb alla mina lov. Och efter dessa lov och ytterligare en sommar så flyttade jag till Jönköping, så då bytte jag bara kontor från Lidköping till Jönköping (eftersom jag jobbat så mycket så fick jag komma in direkt typ). Jag fick behovsanställning (inringning). Och efter det fick jag visstidsanställning (några månader i taget) – det jag har nu.

  Så på den vägen är det 🙂

 3. Oh den där kan man ta väldigt fräcka bilder med.. tänkt dig en typ rockbrud vid den där bilen.. oj vilka bilder det skulle kunna bli!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.