Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

PostJag kanske har glömt att säga att jag jobbar heltid på posten nu?
Har jobbat som en ordinarie anställd (dvs. ca. 07.00-15.30 5 dagar i veckan) sedan 2 juni, så det är ju ett bra tag nu - ett halvår snart!

Söt liten postbil som står i garaget, inte sant? 😉

25 comments on “Post”

 1. Du kanske ser detta som reklam?

  Jag ser det som välgörenhet.

  Det finns mycket att stödja runt om i världen, jag vill slå ett slag för världens kvinnor.

  Det första projektet som startades i Bishozi blev ett getprojekt eftersom det jämfört med andra alternativ verkade enklast och mest ekonomiskt. Kvinnorna är vana vid och kan ta hand om getter, de är inte så dyra att köpa, de kostar lite i drift och de förökar sig bra. Att ha getter är mycket vanligt i Uganda där getkött hör till vardagsmaten.

  [ http://bloggingbyguinevere.blogg.se/2008/november/viktigt-ge-bort-en-get.html ]

  Gör en insats, köp en get 🙂

 2. STINA: Jag började jobba som julkortssorterare 2005. Posten brukar oftast efterfråga skolungdomar som kan ta på sig det jobbet, så det var relativt "lätt" att få.

  Sen har det bara spunnit på, så efter två år (två jular) med julkortssortering, så fick jag sommarjobb där. Och efter sommarjobbet fick jag jobb alla mina lov. Och efter dessa lov och ytterligare en sommar så flyttade jag till Jönköping, så då bytte jag bara kontor från Lidköping till Jönköping (eftersom jag jobbat så mycket så fick jag komma in direkt typ). Jag fick behovsanställning (inringning). Och efter det fick jag visstidsanställning (några månader i taget) - det jag har nu.

  Så på den vägen är det 🙂

 3. Oh den där kan man ta väldigt fräcka bilder med.. tänkt dig en typ rockbrud vid den där bilen.. oj vilka bilder det skulle kunna bli!:)

 4. Då får man väl gratulera till heltidsanställningen då! Tänk om man kunde få sluta så tidigt som du gör.. 🙂