Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Grönsaker


Nej jag har inte fotat mat någon gång tidigare.
Tror inte Jesper har gjort det heller? Vad jag vet... haha...
Så himla kul att se hur fräsht allt blir när man ställer det mot en vit bakgrund.

Tänkte förresten att jag skulle ha hunnit med att köpa en ministudio, men det blev lite snart med tid, så det får bli ett senare projekt.
Hur som helst, så hade det underlättat en del vid plåtningen, men vad gör man?

🙂

21 comments on “Grönsaker”

 1. Det där såg ju riktigt bra ut 😀 Jag hörde någonstans att man kan ha olja på maten så att den ser riktigt fräsch och god ut på bild, testade ni det? 🙂 Jag vet inte om det funkar dock.

 2. Ja, visst är det coolt? Den är verkligen jättebra (var ju dock problem med lamporna). Skrev ett inlägg om studion och visade lite fler bilder om du vill se 🙂 Tack för kommentaren! 🙂

  Ser ut riktigt gott på bilden med "din" mat! 😛

 3. Ja som vill ha en ministudio. Tittade runt lite efter olika i somras, men det blev aldrig något köp. Men nu ska jag spana in den du tittat på. Är riktigt sugen på att köpa en. Tack för tipset, det får nog bli ett köp snart. =)

 4. Ja som vill ha en ministudio. Tittade runt lite efter olika i somras, men det blev aldrig något köp. Men nu ska jag spana in den du tittat på. Är riktigt sugen på att köpa en. Tack för tipset, det får nog bli ett köp snart. =)

 5. Ja som vill ha en ministudio. Tittade runt lite efter olika i somras, men det blev aldrig något köp. Men nu ska jag spana in den du tittat på. Är riktigt sugen på att köpa en. Tack för tipset, det får nog bli ett köp snart. =)

 6. Snygg bild!

  Jag köpte ett ljustältkit därifrån till vårt familjeföretag för ett tag sedan och det har funkat bra. Fick till och med en röd och en blå bakgrund till och inte bara vit och svart 🙂 Dock var det ganska dålig kvalitet på bordsstativet och lamporna blir grymt varma efter bara någon minut. Har tagit en del produktfoton med det och bland annat den här bilden: http://pholexia.blogg.se/2008/august/our-hands-are-full-of-love.html

  Det är grymt kul att leka med 😀

 7. Haha! Inatt drömde jag om dig.

  Du skulle vara fotograf på mitt och karlns bröllop (inte för att det är aktuellt i verkligheten men:P)

  Och bilderna vart så fiiina så.

  Gjorde en väggförstoring på 5x5m om jag inte minns fel:O

  Haha. Måste vara för att jag läser din blogg typ 3 gånger per dag:P

 8. Hej gullunge! nu blev jag hungrig, typiskt..sitter på jobbet så nu blir det väl godiskris då;)allt bra annars??kram

 9. Läcker bild på grönsakerna.

  Jag blir till o med sugen på grönsaker 🙂

  Möjligen hade det varit bättre med en grå tallrik så att man ser konturerna på tallriken lite bättre.

  Tallriken och bakgrunden flytet ihop.

  Mvh Magnus på tvspelsweb.se

 10. Har en sådan fast i storleken större. Ett tips är att inte köpa lamporna, de ger dåligt ljus, luktar jätteäckligt och bli brännheta efter en minut. Själva "tältet" är jättebra men dukarna är lite svåra att få raka de är nämlingen vikta när man får dem och har rätt mycket väck. Men när man väl stått och stryckit en bra stund så är det perfekt! En kul sak är att jag fick med en röd och en blå duk extra!

  Kram