Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nikon-debut

Maria och jag har varit ute och fotat tidigare idag.
Jag fick låna hennes kamera, eftersom jag inte haft med min egen.

Det var hur varmt som helst, men idéerna flödade, så nu ska vi ut igen och förverkliga några av dem... Hoppas det blir bra!
Ljuset är i alla fall bättre nu, det är det vi väntat på.

Not: Bilderna är tagna med Nikon D40 + 70-300mm telezoom och är helt oretuscherade. Det enda jag gjort i Photoshop är ramen och mitt namn.

26 comments on “Nikon-debut”

  1. Du, hur gör du för att lista din .se adress som länkas hit på din knufflista ? Jag märkte nämligen att min gamla blogg.se adress som länkas till listan syns, men inte min .se adress som andra länkar. Jag kikade om man kanske måste byta ut listan för just .se adressen men ingen som har .se adress har några knufflistor att koda in, bara dom med gamla blogg.se adressen.

    Ja, hur gjorde du ? Kommer .se adressen synas på samma lista oavsett eller måste man byta ut listan på något sätt - det finns ju inte enns någon kod för .se adresser på knufflistor, inte enns din :/ Blir galen..

  2. Riktigt fina bilder!

    Och inte hade man tackat nej till den där kameran + objektiv. Får dock nöja mig med min "halvsystemkamera", då plånboken inte är så förtjust i idén att köpa en riktig. 😉

  3. Väldigt fina bilder! Har också en D40, men har inte hunnit lära mig så mycket om den än. Det kommer väl 🙂

  4. Läckert, kul att se hur bilder med den kameran kan bli, letar själv efter en sådan! Men vill bara betala 3000kr;-), det är väl en bra systemkamera för nybörjare? Trevlig Helg!

  5. Ahh vad gulligt av dig att försöka hjälpa. Jag kontaktade i alla fall en Johan via mail enligt anvisningarna och han menade på att oavsett adress ska det listas på samma widget som du nyss sa, anledningen till att det inte blir i början beror på att blogg.se ha någon form av bugg och man får vänta tills dom plockar bort det, men han skulle fixa min i alla fall så jag slapp vänta 🙂 Så det är lugnt 🙂