fbpx

Nevnarien i nätintervju

Här kan ni läsa en intervju med mig 🙂

18 kommentarer

Kommenterarens avatar

Trevlig intrevju! Bio eller bowling på en fre/lör kväll är inte fel ;D

Kommenterarens avatar

Läste just artikeln om dig och din blogg. Blev väldigt glad av det du sa om att flytta till Jönköping. Jag bor själv i en liten by och ska snart flytta för att börja gymnasiet. Har varit lite orolig för detta, men när jag läste intervjun så märkte jag hur uppskattat det kan vara att flytta och pröva på något nytt.

Du har en ruggigt bra blogg och din personlighet.. ja den går bara inte tala om. Du är grym!

Kommenterarens avatar

Idag fick jag ett stort blått paket från Sverige, från min mamma, hit till USA med divs. svenska grejer. Bl.a. hade mamma klippt ut olika grejer från SKLT och klistrat ihop till en ny tidning. På framsidan fanns din kompis Emelie Pettersson som jag känner igen, men gladast blev jag nog över att se dig inne i tidningen. Vilket bra repotage och vilken fin bild det var på dig!!

Var de många skara bor som hörde av sig här på bloggen efter det?

Ha de så bra!!

Kramar Louise

Kommenterarens avatar

Misstänkte att det var promakers. Vart köpte du dina någonstans?

Kommenterarens avatar

Säg till om du hittar en bra näbutik, har letat men hittar bara sådana jag tycker verkar lite tveksamma.

Kommenterarens avatar

sv: haha absolut inte 😛 önskar bara att jag kunde vara lika kreativ, det blir väl så, antingen sportfreak eller härligt kreativ 😛

Kommenterarens avatar

Jag tycker det är så skumt/fel att de lagt in en illustration på Karin (likadant i den andra artikeln du var med i). De skulle ju lagt in en illustration eller ett foto av dig istället tycker jag..

Kommenterarens avatar

Ja, fin är den 🙂

Mest bara att iom. att det inte fanns någon annan bild med så fick man ju fel ansikte till intervjun om du förstår hur jag menar.

Kommenterarens avatar

men din underbara människa! Hur söt får man bli egentligen?

Det är andra gången jag blir hedersomnämnd i dina intervjuer ju! Det värmer lilla mig ska du veta och, och SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART är du här 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Kommentera