18 responses to “Nevnarien i nätintervju

 1. Läste just artikeln om dig och din blogg. Blev väldigt glad av det du sa om att flytta till Jönköping. Jag bor själv i en liten by och ska snart flytta för att börja gymnasiet. Har varit lite orolig för detta, men när jag läste intervjun så märkte jag hur uppskattat det kan vara att flytta och pröva på något nytt.

  Du har en ruggigt bra blogg och din personlighet.. ja den går bara inte tala om. Du är grym!

 2. Idag fick jag ett stort blått paket från Sverige, från min mamma, hit till USA med divs. svenska grejer. Bl.a. hade mamma klippt ut olika grejer från SKLT och klistrat ihop till en ny tidning. På framsidan fanns din kompis Emelie Pettersson som jag känner igen, men gladast blev jag nog över att se dig inne i tidningen. Vilket bra repotage och vilken fin bild det var på dig!!

  Var de många skara bor som hörde av sig här på bloggen efter det?

  Ha de så bra!!

  Kramar Louise

 3. sv: haha absolut inte 😛 önskar bara att jag kunde vara lika kreativ, det blir väl så, antingen sportfreak eller härligt kreativ 😛

 4. Jag tycker det är så skumt/fel att de lagt in en illustration på Karin (likadant i den andra artikeln du var med i). De skulle ju lagt in en illustration eller ett foto av dig istället tycker jag..

 5. Ja, fin är den 🙂

  Mest bara att iom. att det inte fanns någon annan bild med så fick man ju fel ansikte till intervjun om du förstår hur jag menar.

 6. men din underbara människa! Hur söt får man bli egentligen?

  Det är andra gången jag blir hedersomnämnd i dina intervjuer ju! Det värmer lilla mig ska du veta och, och SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART är du här 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.