Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Montage


Lite ändring i headern!
Har haft den gamla (se lilla bilden) nu i flera månader, så jag kände att det var dags att förnya sig... Jag har varken "kort" eller "ljust" hår längre och kläderna har jag tröttnat på för länge sen 😉 haha.
Vad tycks?
Jag blev riktigt nöjd faktiskt...
Sen blir jag gladare att se mig själv som den stora rockstjärna jag ju faktiskt är....... 😉
   

69 comments on “Montage”

 1. Klart det inte är några problem med det, bara hon är snäll så. Sen hoppas jag att ni inte kommer för tidigt heller, till stan alltså.. Annika gillar att sova 😉

 2. Fantastisk. Du om du skulle rita av mig (om du har lust, tid och ork förståss) hur mkt skulle det kosta? Du kanske inte ritar av folk öveer huvudtaget förresten... 🙂

 3. Den nya var riktigt snygg! Okej, det var den förra också, men denna nya var ändå snäppet bättre. Braaa jobbat 😀

 4. Jättefint blev det, men jag tycker att den vita "skuggan" syns för mycket. Det la jag märke till direkt när jag kom in. Annars är det skitsnyggt och gosch, du är så vacker!

 5. Har lite svårt för undervinklar. Även om du är väldigt söt så är vinkeln du valt att ha till din bild absolut inte smickrande. En utav de sämre fotona jag sett på dig tror jag. Illustrationen är iaf snygg som vanligt 🙂

 6. Först tänkte jag: "Varför har hon två foto nu, istället för ett av varje". Så det var lite av en besvikelse. Men sen insåg jag att den ena var en illustration, men en väldans fin och verklighetstrogen sådan! Jättefint blev det i alla fall!

 7. Det är gryyymt! Den nya känns om möjligt ännu mer proffsig. Du blir bara duktigare och duktigare hela tiden och det är kul att se framstegen. Hur duktig ska du blir egentligen? 🙂

 8. Hur målar du dina bilder? Målar du dem med blyerts och sedan scannar in dem och färglägger på datorn eller hur gör du?

  Otroligt snyggt

 9. Hej, hoppas du kan svara på detta =)

  Varför kan man inte få spara dina bilder? dom är ju sjukt snygga och många vill jag ha som bakgrundbilder på datorn 🙂 .. Du har ju endå ditt namn och allt på bilde, tkr det är synd att du inte vill sprida vidare :/ ,, hmm..

 10. Är riktigt imponerad över hur otroligt duktig och kreativ du är! fantastiskt snyggt, allihop du ahr lagt upp. Verkligen!

 11. Hej, du är ju hur duktig som helst! En fråga, använder du ritplatta eller mus bara? Är sugen på att skaffa ritplatta då en vän till mig har en..

 12. ALLTSÅ, jag sitter här och gapar, du är helt otrolig kvinna, jag är helt förstummad. du är verkligen grym grym grym grym grym! jag skulle betala, göra vad somhelst, och typ var gladast i världen om du kunde göra något sådant där till mig! åååååååh! tänk om du kunde göra så där av ett kort på mig, så kan jag förstora det och sätta det på väggen, åg, nu kryper det i fingrarna! all heder till dig! PUSS!

 13. åååh herre gud. Jag tror att jag dör lite. Jag älskar dina illustrationer! jag skulle kunna printa alla dina bilder och sätta på min vägg nästan. Seriöst. You just made my day!

 14. Men gosh vad snygg bild, du gör verkligen ngt snyggt måste jag säga! inte för att jag på ngt sätt förstår HUR du gör det men hahaa. keep up the good work! (:

 15. jag är stort intresserad av dina illustrationer och bilder. Den här bilden är en av mina favoriter. Du är sjukt cool med en egen stil och jag fortsätter att läsa din blogg! 🙂

 16. Hej!!! Såg din blogg för första gången för någon dag sen och nu kan jag inte släppa den!...Du har inspirerat mig till att själv testa och göra en illustration!! har börjat på och måste säga att jag är rätt nöjd hittills! men en fråga: När du gör dina illustrationer, scannar du in skiss/foto och har "under" som en mall då?? Hur lång tid tar det för dig att göra en illustration som denna? Jobbar du med att illustrera? Jag tyckte mig nämligen skymta en uniform från posten...?!

  Jaja hoppas du svarar, tycker vissa bloggare är så tråkiga på att skriva svar till främlingar. Jag fortsätter följa din underbara blogg i alla fall! Ha det så bra så länge!!

  Ciao//Cicci

 17. CECILIA: Jag svarar alltid på frågor 🙂

  Först måste jag säga: Vad roligt! 🙂 Alltid kul att kunna inspirera någon till något 🙂

  Sen... ibland scannar jag in teckningar.. ibland ritar jag direkt... det beror på hur detaljerade bilderna ska vara. Är det inte så noga så ritar jag bara direkt 🙂

  Just denna bild hade jag dock ett foto på mig under, så det gick ganska fort... Men säg... 2 timmar? Nåt sånt 🙂

  Nej jag jobbar inte med att illustrera, vill nog inte göra det heller, men det återstår att se 🙂

  Oh yes jag är brevbärare 😉

  kramis! 🙂

 18. heey elin! 😀

  du jag har en liten fråga! Du gör ju illustrationer och så, jag har presic börjat och tycker det är superkul! Meeeen.. som bilden ovan så har du liksom gjort en illustration av en riktig bild, har du liksom målat "på" en orginalbild, eller ritat hela människan för fri hand? 😀

  sjukt imponerad av dina talents!

  kram kram! 😀