Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Taskig på Manga

image1270
Haha. Jag har provat på min första Manga. Det var skitkul!
Fast... eh..... jag var inte så bra på det 😛
Ska nog hålla mig till min egen stil i fortsättningen.....

Det här ska alltså föreställa min pojkvän (som fått nån slags ilsken och påträngande blick i ansiktet) och jag.

55 comments on “Taskig på Manga”

 1. tycker mer han ser ut som en kille som blivit helt till sig i byxan för att the love of his life äntligen och oväntat kysser honom.

 2. haha, du ägde ju, fast det ser lite ut som om killen r rädd för att du ska bita honom 😀

 3. En bra bit på vägen iaf! 🙂 Men som du säger, håll dig till din egna stil. Den rockar fett mycket! LOVE!

  Men det var en extremt gullig bild ändå. ^^

 4. du är bäst på de du gör, då det är ditt eget och ingen annans. Glad att jag hittade din blogg, har nog Jennie att tacka de för 🙂

 5. Ja eller hur? Att man gör bort sig frivilligt? Och på ett sådant set? Visst jag gillar snygga nude art foton men det är skillnad än att man sitter och särar på benen och sen ska folk rösta fram finaste F****a man vet inte om man ska skratta eller gråta. Haha..

  Måste säga att jag gillar din blogg är och spanar på dina sjukt grymma illustrationer super duktig är du. =)

 6. aha, men det gör jag med igentligen 😉 dom är ganska stora av sig! men det är bara säga till om du vill ha dom alltså.. =)

 7. jag satt och funderade på dig och dina illustrationer förut. Det var längesen man fick se en "gissa bloggerskan" eller "gissa kändisen".. men jag kände på mig att du skulle slänga in någon annan fin illustrtion "hon sitter säkert och ritar just precis NU", tänkte jag. Sen ett par timmar senare när jag slår på datorn så möts jag av en superfin manga 😀
  Du säger att du ska hålla dig till din stil i fortsättningen men det är väl precis det du gör? Detta är ingen vanlig manga. Detta är en "elin-manga".. Är det bara jag som ser att du lyckas få din egen stil och prägel på bilden även om du ritar en annan sorts bilder? Jag tokgillar allt du gör och jag saknar dig.. massa kramar från maria 🙂

 8. Den blev ju söt. 😀
  Och jag håller med M A R I A. Det blev ju manga på ditt egna sett. 🙂
  Din blogg är bäst btw.

 9. Jag tycker du är duktig på att göra illustrationer men det där är inte manga!! Seriöst alltså. Inte ett dugg. Du har fått håret helt fel, ansiktsformen, ÖRONEN!!!, ögonen, näsorna, munnarna.. Jaa, allt är fel! Det där är inte manga, det är älvor, eller någonting sådant där knasigt. Men inte är det manga.

 10. Oj, om det här var första försöket så kan man ju undra
  hur bra det kommer bli i framtiden. Jag tycker iaf att den var riktigt snygg!

 11. Du målar/illustrerar så grymt fint! Är verkligen skit avundsjuk, haha. Är verkligen helt amazed! Har själv försökt, men ehh.. det liknar jag vet inte vad. haha, men men you rock girl !

 12. Du målar/illustrerar så grymt fint! Är verkligen skit avundsjuk, haha. Är verkligen helt amazed! Har själv försökt, men ehh.. det liknar jag vet inte vad. haha, men men you rock girl !

 13. Du målar/illustrerar så grymt fint! Är verkligen skit avundsjuk, haha. Är verkligen helt amazed! Har själv försökt, men ehh.. det liknar jag vet inte vad. haha, men men you rock girl !

 14. Vet du! Egentligen är jag inte så förtjust i Manga. Att det var du och E såg jag med en gång! Bilden var underbar och det är DIN EGNA UNIKA STIL fortfarande! Keros alv manga blev det! Jättebra!

 15. haha..jag gissade på bilddagboken att det var du + pojkvän och nu ser jag att jag hade rätt 🙂 vad kul. fint för första försöket iaf

 16. Du är ju visst bra! :p Jag (som andra skrivit också) såg direkt att det var du och Erik. 😀
  Det mesta behöver övning för att förbättras och övar du på att rita Manga så kommer du bli grym. Du har anlagen för det, det har du redan bevisat för oss 😉

 17. Jag tycker inte du ska satsa på manga, du har inte anlag för det (väldigt få har). Keep on med din egen stil istället och kör på! Illustrationerna du gör är toppen!
  peace

 18. Men det måste vara skitsvårt att rita manga på datorn eller... det tror jag iaf fast sen så är du ju redan duktig på Illustrator för jag antar att det är det du använder dig av.

 19. Haha, söt bild! 😀
  Du är verkligen jätteduktig på det du gör!
  Blir glad av dina bilder, en bra start på måndagsmorgonen 🙂

 20. Haha nej det är inte lätt. Men man måste ju försöka:) Och det var ett bra sådant. Men du är bäst när du kör din egen stil!

 21. Haha nej det är inte lätt. Men man måste ju försöka:) Och det var ett bra sådant. Men du är bäst när du kör din egen stil!