Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Kuddkrig på hotellet

image1229

Äntligen framme på hotellet! Här bor vi i ett snyggt glashus vid Norra Bantorget och allt är sådan jäkla lyx.... Haha...
Clarion Hotel Sign heter hotellet, för dem som undrade...
Ska bli intressant att gå ner till frukosten imorgon, såg matsalen från hissen och jäääääklar säger jag bara! HAHA! Där skulle man kunna stanna ett tag... speciellt jag som älskar hotellfrukost.

Roligt citat:
Maria står i fönstret och tittar ut på rummen som ligger i längan mittemot.
MARIA: Det står någon där borta och stirrar ut precis som jag... det ser ut som h*n stirrar rakt på mig.....
*tystnad*
MARIA: ....oj.. nej men det är ju jag!

Haha! Fy fan vad kul det lät!

46 comments on “Kuddkrig på hotellet”

 1. jag
  blir lite orolig om Maria ser gubbar som inte finns. Är du säker på att hon är nykter?
  Akta glsrutorna när NI har kuddkrig. Jag vill sova lugnt inatt.
  Kram Mamma MU.

 2. Hej Elin!
  Jag tänkte bara höra med dig lite snabbt om hur långa utblidningar det finns inom grafisk design på Tekniska. Är riktigt intresserad själv, så jag tänkte jag skulle fråga.
  Riktigt fina illustrationer föresten! Grymt! 🙂
  /Acke

 3. Oj förlåt, såg precis att du pluggar i jönköping, Som inbiten sthlmare tror man ju det inte finns annat... Du har ingen aning om hur det ligger till i sthlm?
  ursäkta dubbelpost också...
  /acke

 4. Oj, skönt att bo på sprillans nytt hotell! Har inte varit där än men det ser ju jättefint ut! Lyx att bo på hotell, är så härligt.

 5. Ni skulle ha bott på Clarion Hotel som ligger på Söder, där har man jobbat i baren! Om inte annat kan ni ju gå dit om ni ska ut på stan något! 😉

 6. en fråga.. är du släkt med någon som heter ola? har nämligen en kompis vid namn ola kero.. tänkte att det kanske inte är så vanligt namn.

 7. Titta gärna in på min blogg och säg vad ni tycker om de nya armbanden från cocoo.se =) dom kommer ut i shoppen nästa vecka!

 8. Gud vad roligt att komma med till bloggträffen! Snygg Rockbruttan blev på linnet förresten, tycker det var en skitbra idé att ha det på dig! Extremt snyggt hotellrum cokså! ;D

 9. Hur får man så de är lite mer "mellanrum" mellan bokstäverna som är kursiv? Jag får inte till de! Haha, vet att din blogghjälp är avslutad, men tänkte om du bara kunde svara på de? :/