Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Foto- & Bildteknik

image1255

Har suttit vid köksbordet sedan klockan 06.30 och pluggat foto- och bildteknik inför tentan idag klockan 13.00.
Lite ont i huvudet och ganska trött vid det här laget.
Hoppas bara allt går väl och att jag inte är för ivrig med att svara, att jag glömmer något.

Önska mig lycka till!!

EDIT: Tror det gick vägen 🙂 Kanske inte n femma som jag hoppats på, men ge mig 4an - snälla!?

34 comments on “Foto- & Bildteknik”

 1. lycka till!

  jag behöver hjälp med min design, vet att du inte gör sådant men grejen är den att det har råkat bli något galet! Allt under min visningsbild har försvunnit och jag har ingen aning om varför.
  Undrar om du har tid att bara gå in och kolla i kodmallen, borde vara något litet fel bara då jag skulle ta bort en annons när det hände.
  Tack i alla fall!

 2. Hejhej.. Jotack de är bara bra.. Har laddat hem photoshop nu.. Så igår satt jag & gjorde ett nytt utseende till min blogg.. Rätt nöjd.. Ska göra en till senare fast i en annan färg.. Jag hittar ej pluset vid mitt namn.. Inne på bloggkoll eller? Kram

 3. Lycka till =) Nja de blir att ta de lugnt.. Busa me min lilla dotter lite som just nu leker me min mobil.. Kommer inte ner från lägenheten.. Hissen funkar inte, & vi bor på 3e våningen.. skoj.. Kramar

 4. Tänk att man kan förstöra något så kul som foto med en lång och förvirrande text (gissar att det är en hel bok men ändå). Lycka till på tentan iaf!

 5. Hej! Hittade hit från en annan blogg. Lycka till med tentan du har nu. Jag går liknande utb på SVF. HAr en tjej i min klass som kom över från din Utb , tror jag!?! Passar på att önska GLAD PÅSK!!!

 6. massor med plugg här oxå!
  130 sidor rehabilitering, inte allt för roligt!

  ps, kollektionen var hur snygg som helst som ni la upp i enkäten! lycka till!

  [ kika gärna in min nya design! ]

 7. Jag hade 2 prov idag, ett i historia B och ett i naturkunskap. Fick VG på historian och naturen fick jag inte reda på idag. ;b Prov är jobbigt för man stressar sig igenom dem!

 8. Det gick säkert bra :)... Är så avis på alla med skalan 1-5 som betyg jag tyckte det var dåliga gränser på gymnasiet med ig-mvg nu har de till och med blivit färre U-VG ör mig. Nää har tenta på onsdag måste plugga tjoho! Älskar din blogg och kommer säkert köpa en tröja när det är möjligt 😀