Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En riktig snyftare

image1267

Tur att videobutiken hade öppet en dag som denna. Fick en sådan obeskrivig lust att titta på Tristan och Isolde. Soundtracken till den filmen är ju bara helt underbara... Har ni hört dem?

18 comments on “En riktig snyftare”

  1. Jag har inte sett filmen, men jag har hört talas. Nu när du beskriver den och det där klippet!:)Det soundtracket har jag hört ngn annan stans också tror jag. Men jag måste se den..^^ Och som vanligt väldigt snygg bild!

  2. Åh, filmen är ju helt underbar och soundtracken är ju bäst! Den är så sorglig filmen... men den är så bra! 😀

  3. hej hopp. jag har en liten fråga - hur gör du så att du inte har ngåon ram runt dina bilder? OM du tittar på mina bilder, så är det en ram runt vissa och andra inte. why? fattar inte hur jag har fått dit den på vissa men inte andra 😛 ha deeee!

  4. Inte hört musiken, men vi skulle läsa boken på svenskan i gymnasiet... Har inte läst klart den än! Det gick bara inte, och jag brukar kunna sluka böcker! Kaske skulle hyra filmen, kanske lättare och se än att läsa:)

  5. Oups, jag vet inte ens vilken filmen är. :p Får väl ta mig i kragen och se den då, haha.
    Härlig bild! 🙂

  6. Var längesedan jag såg filmen, nu har du verkligen frestad mig. Ska hålla ett öra för musiken, inget jag uppmärksammat innan.Thanks!

  7. Ohnej 😀 Haha den där filmen såg vi i skolan. Och jag är inte sån som brukar gråta till filmer. Men den här... Shit, vad jag tjöt. Och alla i hela klassen bara asgarvade åt mig xD