Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Designutlottning | 7 |

image1245

107 comments on “Designutlottning | 7 |”

 1. absolut inte så jag har menat! då har nog den tjejen dragit förhastade slutsatser då!

  jag menade att vi har pratat om designen, hur den ser ut...

 2. vet du vad... jag ändrar min design. jag orkar inte mer nu! kan inte du vara ärlig med vad du känner på en gång så är det en sak jag måste göra.

 3. nej, jag sa aldrig att du hoppade på mig. men nu känner jag att det räcker. så fort man gör ett streck mellan menyn och inläggen "det ser ut som elins", ändrar text i headern "det är som elins", laddar ner en snygg brush och använder i headern "du har tagit elins!!!!"... jag orkar inte med det längre.

  många bloggare tror att du har varit först med allt. ibland kan en annan bloggare komma med snygga saker i designen!

 4. Svar: kanske inte så mycket bloggor och liknande attribut 😉 Fast iofs kanske det skulle vara väldigt liten mening med en sån utlottning eftersom det är mestadels tjejer som är med och skriver blogg. ^^
  STÖRRE Chans för mig att vinna ^^

 5. Tycker att den här designen är så j-vla snygg! Vill ha! Finns det ingen regel som säger att man har förtur om man fyllt år i helgen? Hehe, Kram på dig 🙂

 6. Jag vill verkligen vinna den till min lillasyster (buena.blogg.se) eftersom hon alltid är inne på din blogg och drömmer om en designutlottning.. xD Ofta missar hon dem på grund av skolan, så då tänkte jag vara en änglalik storasyster och delta åt henne!
  Kram!

 7. Jag vill verkligen vinna den till min lillasyster (buena.blogg.se) eftersom hon alltid är inne på din blogg och drömmer om en designutlottning.. xD Ofta missar hon dem på grund av skolan, så då tänkte jag vara en änglalik storasyster och delta åt henne!
  Kram!

 8. Jag vill verkligen vinna den till min lillasyster (buena.blogg.se) eftersom hon alltid är inne på din blogg och drömmer om en designutlottning.. xD Ofta missar hon dem på grund av skolan, så då tänkte jag vara en änglalik storasyster och delta åt henne!
  Kram!

 9. nä, jag är inte arg för det heller. med det är den saken att folk sticker till dig och säger massa konstiga saker. som att jag har pratat med dig om en gemensam desig. varför skulle jag säga något som inte var sant?

  jag är inte arg på dig över huvud taget. jag tycker du gör ett skitbra jobb och jag skulle absolut göra samma sak om jag hamnade i den sitsen. men det är ingen fara för om ett par timmar har jag ändrat designen helt så då slipper du och jag de här diskussionerna jämt!

 10. nä men det är som det är. jag har ju faktiskt blivit inspirerad av din meny, så jag är väl inte helt oskyldig kan man ju säga också. så jag ska inte lägga över det på alla andra...

  en ny design kommer upp ikväll i alla fall! så du vet! denna designen du har gjort kommer nog gå åt fort! den är snygg!

 11. Jag är med! (åt min kompis, hon vill ha en blå design 🙂 ) Vet att det är över 70 kommentarer.. men jag chansar =)

 12. ÅÅÅH, kan du inte ha en tävling där du lottar ut en design till? vill så gärna försöka mig med att vinna. Eller en tävling där du lottar ut en illustration 🙂 Skulle vara såååå sjukt roligt! keep up the good work, älskar din blogg.