Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

På sommarängen


Ytterligare en bild från den lilla fototuren med Maria 🙂

35 comments on “På sommarängen”

 1. Hey! Var med i min tävling på bloggen vettja som startar på onsdag och vinn schyssta hårvårdsprodukter från Björn Axen! Visst, en modeblogg för boys, men vilken brud tackar net till BA?! =)(värde ca 350 SEK)

  Ha det great

  XOXO GP

 2. Jätte fin bild 😀

  Btw, jag äälskar dina ritade bilder och din header.

  Skulle vilja ha en sån dära ritad bild 😀

 3. Du gör mig så kluven. Till exempel är det mot mina principer att bevaka "stora bloggar", men jag bevakar din. Jag är så sjukt avundssjuk på dina talanger och förmågor, samtidigt somn jag vet att du jobbat like hell för allt du är. Jag mår på ett sätt dåligt över hur fantastisk du ser ut eftersom det då påminner mig om hur osnygg jag är och hur jag skulle önska att mina gener skapt mig istället, samtidigt som jag blir glad av att se på bilderna på dig. Elin Kero, jag blir inte klok på dig.

 4. Vilken söt bild. Ser väldigt romantisk ut...och typ sorgsen...som om du saknar någon du förknippar med de där blommorna...typ den som gav dig den där ringen! haha värsta storyn...

 5. Alltså jag måste bara säga att jag blivit helt kär i dina foton! De är så kännslofulla och allt vad de nu kan vara! Du är min FotoGuru ;D haha Nej men jag gillar verkligen det stuket du har i dina bilder! 🙂 EXTREMT PROFFSIGT!

 6. Älskar alla dessa bilder ni tog på varandra på fotorundan! Dom är vakcra och samtidigt mystiska på något sätt. 🙂