35 responses to “På sommarängen

 1. Hey! Var med i min tävling på bloggen vettja som startar på onsdag och vinn schyssta hårvårdsprodukter från Björn Axen! Visst, en modeblogg för boys, men vilken brud tackar net till BA?! =)(värde ca 350 SEK)

  Ha det great

  XOXO GP

 2. Jätte fin bild 😀

  Btw, jag äälskar dina ritade bilder och din header.

  Skulle vilja ha en sån dära ritad bild 😀

 3. Du gör mig så kluven. Till exempel är det mot mina principer att bevaka "stora bloggar", men jag bevakar din. Jag är så sjukt avundssjuk på dina talanger och förmågor, samtidigt somn jag vet att du jobbat like hell för allt du är. Jag mår på ett sätt dåligt över hur fantastisk du ser ut eftersom det då påminner mig om hur osnygg jag är och hur jag skulle önska att mina gener skapt mig istället, samtidigt som jag blir glad av att se på bilderna på dig. Elin Kero, jag blir inte klok på dig.

 4. Vilken söt bild. Ser väldigt romantisk ut…och typ sorgsen…som om du saknar någon du förknippar med de där blommorna…typ den som gav dig den där ringen! haha värsta storyn…

 5. Alltså jag måste bara säga att jag blivit helt kär i dina foton! De är så kännslofulla och allt vad de nu kan vara! Du är min FotoGuru ;D haha Nej men jag gillar verkligen det stuket du har i dina bilder! 🙂 EXTREMT PROFFSIGT!

 6. Åh Elin, I love this one (:

  Jag är kass på att kommentera när jag borde, men jag ska bli bättre – promise.

 7. Älskar alla dessa bilder ni tog på varandra på fotorundan! Dom är vakcra och samtidigt mystiska på något sätt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart
 • No products in the cart.