Midsommar

60


Min midsommar var jättemysig
På fredagen hade jag och Erik middag med min familj och deras vänner (sicket jäng alltså… man får sig ju ett gott skratt varje gång… haha) och lördag-söndag har vi bara myst: Spelat kort, tittat på film, fotat och ätit god mat.
Mumma.

Det var verkligen underbart skönt att  få bli ompysslad av föräldrarna igen.
Mycket uppskattat, mamma och pappa <3

60 responses to “Midsommar

 1. jag upptäckte precis att när man söker bilder på the used på google så kommer en bild på din pojkvän upp. jag tyckte väl att jag kände igen honom, haha. 😀

 2. Jag har funderat på en sak länge… Frågan är så jäkla dum, men känner mig tvungen att ställa den ändå.. Haha..

  Bilden på dig längst upp till höger, vad är det vita/ljusa i sidan på din tröja för något? Har disskuterat det med några kompisar som också brukar läsa din blogg, alla funderar och ingen av oss kommer fram till något riktigt svar. Vi har funderat på om det är en dragkedja eller något som spruckit upp, men tänkt att så osmart kan du väl ändå inte vara att du lägger upp bilder där du bär trasiga kläder? Haha.. Du verkar för mån om ditt utseende för det. Men ah, som sagt, förlåt en himla dum fråga, men ah, frågar man ingenting får man ingenting veta ;O Fina bilder i inlägget btw! Som vanligt iofs ;p

 3. Jag läser faktist din blogg också! :] Men jag är verkligen jättedålig på att kommentera folks bloggar, så jaa, men din blogg är också en av mina favoriter! :]

  Jättefina bilder föresten! 😀

 4. svar: haha, jag vet, jag tyckte också att det verkade som så. dock fick jag inte upp bilden på hans sida, men där någonstans måste den ju finnas. haha. 😛

 5. Vilka fina bilder.

  Fick just hem veckorevyn och till min stora förvåning ser jag att det är illistrationer på olika kändisar och att det står elin kero på bilderna.

  Vad kul att du fått chansen att vara med i veckorevyn. Grymma bilder! 😀

 6. Jag tänkte just fråga om du visste när dina illustrationer för VR skulle publiceras, när jag läste här bland kommentarerna att de är med i senaste numret. Kul! Visst lägger du väl ut dem här så vi andra får se också? pleeasee…?

 7. Jag håller på och tittar efter objektiv till min Canon 450D. Har bara kitobjektivet. Är främst ute efter ett makroobjektiv, men är även sugen på ett teleobjektiv, så därför tänkte jag höra om du är nöjd med ditt makroobjektiv. Jag har även hört mycket bra om Canon EF 50mm f/1,8 II och det har ju du. Vad tycker du om det? Funderar även på att köpa stativ. Använder du ditt ofta? Det var många frågor det. Svara om du har tid och lust.

 8. Jag håller på och tittar efter objektiv till min Canon 450D. Har bara kitobjektivet. Är främst ute efter ett makroobjektiv, men är även sugen på ett teleobjektiv, så därför tänkte jag höra om du är nöjd med ditt makroobjektiv. Jag har även hört mycket bra om Canon EF 50mm f/1,8 II och det har ju du. Vad tycker du om det? Funderar även på att köpa stativ. Använder du ditt ofta? Det var många frågor det. Svara om du har tid och lust.

 9. Jag håller på och tittar efter objektiv till min Canon 450D. Har bara kitobjektivet. Är främst ute efter ett makroobjektiv, men är även sugen på ett teleobjektiv, så därför tänkte jag höra om du är nöjd med ditt makroobjektiv. Jag har även hört mycket bra om Canon EF 50mm f/1,8 II och det har ju du. Vad tycker du om det? Funderar även på att köpa stativ. Använder du ditt ofta? Det var många frågor det. Svara om du har tid och lust.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.