Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nevnarien i VR!

Nr. 14 26/6-08


Klicka på bilden för att se närmare...

Eftersom tidningen tydligen inte kommer ut förrän på torsdag (blä på det), så skickade sötaste Babbi ett par bilder till mig från tidningen 🙂
Hon har förresten en designutlottning just nu, som ni borde kolla in....

Åh jag är så stolt! Min bild i en av Sveriges största tidningar... Och mitt namn....
Dock känns det förstås inte likadant att se bilden på bild, som att ha tidningen i handen, men vad gör man??

68 comments on “Nevnarien i VR!”

 1. Vad duktig du är och vilken inspirationskälla!! Gillar ditt inlägg om hur du lärdedig design!!! Skam den so ger sig!

  Mia

 2. Jag preminerar på VR och såg bilden. Gissade på att det var du som gjort dem och då var det det. Jätte snygga bilder och det var jätte likt.

 3. ååh, gud vad kul! jag kunde ursklija några redan nu, även fast det vart på ganska långt håll 🙂

  bra gjort, grattis!

 4. Kul! 🙂 Måste ju nästan köpa det numret eftersom ditt namn är med. Kändes likadant när min artikel var med i Friskistidningen. 🙂

 5. Men shit vad duktig du är Elin ! 😀

  Utan att ens har läst att det var kändisar så jag bara: "Men där är ju Brittan" 😀

  Haha, sjukt lik är dom alla iaf 😉

  Ha en bra dag ! 🙂

 6. Hej! Du som fotar så många fina saker borde kolla in sidan tisdagstema.se om du inte redan varit in där. Då ska du fota något inom ett tema varje tisdag och lägga in på din blogg, som en kul grej bara! =) Tycker det vore kul om du var med där, du brukar alltid hitta på så finurliga saker! 🙂 Kram

 7. grattis....roligt att det går bra för dig. Du skulle ha bett VR om att få tidningen, hade du haft den vid tryckning redan och du hade varit först att få ha den i handen =)

 8. Ååå vad kul! Syntes inte så bra på bilden, men jag tror jag lyckades få syn på Brittan nere i högra hörnet iaf 🙂 Grattis!

 9. Åhh vilken häftig grej du fått göra, roligt att det går så bra fr dig! Det är du värd, så skicklig som du är! GRATTIS 🙂

 10. När jag satt på bussen på väg till jobbet idag bläddra jag igenom min VR jag hade fått på posten. Vissa grejjer fastna jag för o läste lite längre medan jag snabbt bläddra förbi andra så hamna jag på sommarpyssel o glodde igenom lite snabbt sen bläddra jag vidare en sida då slog det mig. Det var något jag kände igen på förra sidan, illustrationen, kände igen sättet hur det var gjort och när jag läste vems det var så stod det ELIN KERO! åh vad glad jag blev, o shit va bra det blev 😀 du är så jäkla duktig Elin =D

 11. Du är ju som jag sagt 100... gånger superduper duktig och illustrationerna blev väldig likt kändisarna, jag kunde tillochmed se några direkt :P.

  Dock hoppas jag att jag hinner köpa VR när jag kommer hem från min semester annars så får jag nöja mig med att spara ner din blid och skriva ut den (A).

  Btw, jag har fått lite nya idéer av din nya designa :). MEN du kan vara lugn, för jag kommer inte kopiera något utan jag kommer nog försöka gör något i samma stil som din headerdesign för den är riktig cool. Fast nu är jag som sagt på semester så jag får fixa det när jag är hemma igen och får tid över :). Tack i alla fall för idéerna, du är grym!

 12. Jag fick hem min veckorevyn idag och såfort jag såg bilden så tänkte jag på att du gör liknande saker, sen såg jag ditt namn 😛 Du borde vara skitstolt över dig själv! Bra jobbat!

 13. Fick hem VR idag och läste artiklen, illustrationerna påminde om dig 😀 Kul att du fått göra ett jobb åt VR 😀

 14. ja, självklart.

  men som jag precis skrev i ett blogginlägg som jag inte tror att du har läst, så ville jag ha så många tips som möjligt, för att jag ska lyckats med det jag vill. och jag förstår dig hur du känner.

 15. fy satan va kul :O Och shit vilken illis!!

  Det måste ha tagit ett jävla tag att rita alla dom kändisarna.. och vet du va du borde göra? 😉

  Använda dom i din kategori "gissa kändisen".

 16. asså jag läser din blogg varenda dag, älskar att läsa den 🙂 , men detta gör mej så glad, jag känner inte dig på något sätt, men jag blir asså nästan stolt över dig , att du har kunnat visa din underbara talanger i en tidning som vr, underbart !

  jag är riktigt stolt iaf 🙂 det är nog många som är, tummen upp, fortsätt elin! KRAM:)

 17. Säger som många andra här att det var grymt snyggt...och att man känner sig lite stolt när man säger på jobbet att henne känner jag...fast vi inte gör det, men att man följer din blogg så känns det nästa så ändå...Ytligt om inte annat...