Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ghost whisperer...


Klicka på bilden för att se större

FOTO: Maria Ulmefors | mariiaa.webblogg.se
MODELL: Elin Kero | nevnarien.se

Min och Marias första modellfotoövartripp var riktigt underbart kul.
Vi klädde oss i somriga, flickiga klänningar, dansade över ängen, skrattade och plockade blommor. Sedan övergav vi glädjen och den mjuka stämningen och begav oss till kyrkogården....

Jag älskar kusliga bilder.
Och jag tyckte det var riktigt spännande att gestalta en spöklik flicka...
Sen var det lite läskigt att vi faktiskt var på kyrkogården ända tills klockan 00.00 på natten...

Svartvit version finns att se här >>

58 comments on “Ghost whisperer...”

 1. mjoo.. kanske det :/ men men... jag vet inte om jag vågar haha 😀

  neej är det sant? shit.. fan va grymt!! Hanna är ju sååå braa 😀 och hennes val av kamera tyder ju bara på att den är bra! wieeeee

 2. uuhh.. riktigt kusligt faktiskt. Men jag älskade bilden med handen. ser lidande ut fast att det bara är en hand liksom. kram

 3. Shit vilka coola bilder. Kan du inte berätta för mig de största skillnaderna mellan att fota med Canon och Nikon?

 4. Vilka härliga bilder ni tagit, du och maria! Det är så himla kul att gå ut med nån kompis och fota. Det ska det nog bli lite av till nästa helg tror ja:)

 5. Hej Elin.

  Är en trogen läsare hos dig.

  Nu är det dock såhär att jag är själv bloggare. Men fick avsluta min blogg för att jag fick flippen på att min mor hela tiden påpekade att jag nämnde vissas namn.etc. Jag tappade lätt intresset för blogg och liknande.

  Men fick tillbaka energin och startade istället en anonymblogg där jag kallar mig själv för Tindralen.

  Öppen som jag själv är så är det ju såklart lite tråkigare att inte få vara mig själv.. Men vad ska man göra..

  vart jag vill komma är att under detta uppehåll tappade jag allt inom html och liknande.

  Det är bara borta. Mitt enda försök till en design kan du se på min blogg "http://tindralen.blogg.se" Men det är allt förjäves då jag inte är nöjd.

  Så därför tänkte jag fråga om du hade tid att göra någon snygg eller åtminstonde ha någon slags utlottning så jag får chansen att få pryda min tråkiga blogg med dina härliga illustrationer 🙂

  Kram

  M

 6. hallo elin .

  jag visste inte riktigt vem jag skulle vända mig till i den här frågan , så det fick bli du .

  jag är hårdrockare sedanlänge tillbaka och klär mig ganska extremt 80-talshårdrockigt , så att säga . mycket läder , nitar och leopardmönstrat där ..

  however , nu på senare tid så har folk i min skola börjat "racka ner" på mig för min musik/klädstil . till och med såna som jag trodde var mina kompisar . så sent som idag blev jag våldsamt utslängd av en kille jag inte alls kände för att jag tydligen var en "jävla emofitta" .

  Det är inte kul . Även om jag försöker att inte ta skit från såna idioter är det fan inte lätt . Folk bryr sig så himla mycket .. de kan inte låta mig vara som jag är . Men det svåraste är att jag inte har någon backup . Ingen försvarar mig , jag känner ingen annan äkta hårdrockare . Förutom min pojkvän , som bor 64 mil bort .. ^^ Du känner inte mig , men jag undrar om du har varit med om någonting liknande , eller åtminstone kan ge mig lite stöd . Det kan behövas ..

  uttrycket "alone is strong" är på prövotid ..

  tacksam för svar .

 7. Bloggsvar: Ang de 17 cm höga rosa platåpjukksen, de är inte så tunga/svåra att gå i som det ser ut faktiskt, och det drar blickar utav helvete 😛 Och man blir lååååång.

 8. Snyggt fotat och bra idé! Spänningsfyllt 🙂

  Det är kul när ni samarbetar, det får ni göra fler gånger 😀