Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Linda "Lily" Blom


En sötnos som borde ha blivit tecknad för länge sen 😉

78 comments on “Linda "Lily" Blom”

 1. Svar: Verkligen sämst =S Man ska ju ha cred för det man gjort !

  Och angående bilden... Snacka om likt (Linda) =O Fast inte så överraskande när det gäller dina bilder by the way..

 2. Haha, ska försöka 😛 Hoppas jag träffar dig i fortsättningen 😛 och du får järna skaffa bloggsta på sims 😛

  fin bild! linda bloom / lily är det ju! 🙂

 3. alla vet väl redan att u är bäst på illustrationer, men säger det ändå:P men man måste ju nästan tycka synd om den där linnea som några inlägg längre ned i lindas bogg också gjort en illustration... i jämförelse.... ojojoj vad mycket bättre din är;)

 4. Shit vad likt 😀 Allt ser ju precis ut som henne 😉 Tycker du inte att det är svårt när du ska göra en speciell person att få fram just den personens utseende. Själv när jag tittar på en person ser jag bara ögon, näsa mun och skulle rita alla lika typ xD

 5. Du är grymt duktig på att illustrera! Jag skulle bli ärad om man fick ett sånt porträtt av sig själv! =D hehe ha det gott!

 6. Marika: Om du menar att man kan högerklicka igen - det finns ändå väldigt många superenkla sätt att sno bilder ändå :/

 7. Hej!

  Jag modellar på amatörnivå och har en hel del fina bilder under kategorin Modell i min blogg och undrar om du vill göra en illustration av någon av dem?

  Mvh Linn

 8. Hur gör du bilderna så dom ser ut att vara tecknade? Jag fattar att du gör det i ps men hur? 🙂 ha en bra dag! 🙂

 9. Hej. Jag ser att du målar och står i. Har lite frågor.

  1. Hur bestämmer du vem/vad du ska måla av.

  2. Vad använder du dig av för program

  och sista frågan, som är lite pinsam men måste fråga: Skulle du kunna tänka dig att måla av en bild på mig?

 10. Hej! Gud så snygga illustrationer du gör! Blev helt klart sugen på att få mig omgjord till en illustration, gör du sånt? Då får du JÄTTE gärna höra av dig till antingen min mail, eller blogg. Ha det underbart duktiga du 🙂 /thildasandstroom.blogg.se

 11. Hej. Tänkte fråga en sak. När du illustrerar. Ritar du bilderna förhand och sedanf ärlägger dem i datorn :)?

 12. Nu har jag suttit och kollat igenom alla dina illustrationer, jag tror i alla fall att jag har lyckats att få med alla (för trots att du är svinduktig på att ta en massa foton så är det ungefär det tråkigaste jag vet) och jag måste säga att jag tycker att du är otroligt begåvad (fast det låter fel, för begåvning räcker inte, och du verkar ha övat en massa) - svinduktig - på att måla. Och trots att jag knappt vet vem Linda/Lily är (har läst hennes blogg ett par gånger) så ser jag precis att det är hon - jag skulle nästan vara lite avundsjuk på hur duktig du var om det inte hade varit för att jag har en massa annat som jag tycker är kul. (Ehm, inte som jag är bra på, men ändå.)

  Och jag förstår verkligen att du inte målar för att du inte har någon inspiration, så jag ska inte tjata på att 'måla mer, jag vill se!' för egentligen så bryr du dig förhoppningsvis inte vad jag (eller någon annan) säger.

  Keep up the good work, din blogg är jättebra!

 13. Hej! Jadu, jag vet inte vart jag ska börja... Du är sjukt duktig och jag har kollat på dina bilder i typ en h nu. Dina illustrerade bilder är ju fantastiska! Jag är nog inte den ända som ger dig berömm, men de är inte fel att få mer! 😛 Lycka till i fortsättningen!

 14. Hon ser tjock ut på denna bilden än på verkligeheten Men den var jättefin ändå 😀 Lycka till i framtiden med din blogg! Dina bilder är superfina Puss och Kram // elin

 15. FAN vad du är duktig 😀 håller själv på i AP cs2 men aldrig prövat att göra illustrationer 🙂 har även platta, men det är sjuuuuuukt svårt 😀 så är impad 🙂 good work!

 16. Du är sjukt grym på att illustrera, jag imponeras över hur du hittar skuggorna, jag har inte hållit på med illustrationer så länge, men skulle vara glad om du gav något tips för att hitta skuggorna. MVH/ Erika

 17. Hej ! Håller också på med en massa med illustrationer , men problemet jag har är håret ! Fattar inte hur man får de att se så verkligt ut som du har.

 18. Finns det inga undantag?

  Kan du tänka dej göra illustraion för pengar?

  Otroligt duktig, måste vara mkt svårare med mus än platta.