Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Elin är en blommig flicka...


Kolla bilderna som Maria har fixat iordning lagom till min födelsedag! 😀

97 comments on “Elin är en blommig flicka...”

 1. Grattis så mycket på födelsedagen, super tjusig blogg.... skönt att hitta en blogg som ine bara handlar om solglasögon och bikinisar... hahaha Ha det bra!

 2. Grattis på födelsedagen 🙂 Hoppas dagen har vart så underbar som den ska vara när man fyller år!!

 3. Ja, det är DET jobbet 🙂 Så grattis på oss båda! Fast så jäkla bra har du det inte, nu måste du ju betala helt pris när du åker t-bana i sthlm, haha 😉

 4. Vilka vackra bilder! De har verkligen en sommarkänsla.

  Kolla gärna in min blogg om stort och smått. Lyssna på mina klagomål, ta del av mina lyckorus och lämna kanske en liten kommentar. 🙂

 5. Heej, Grattiz!!!

  Vi undrar om du har lite tid över, idag på din födelsedag, att låta oss korty intervjua dig för vår skoltidning? Vi ska skriva om en fötrebild och valde då dig 🙂 Men kom på nu att vi måste lämna in den imorrn... 😛 det gör inget om du inte kan, grattis igen!

  Kram, Danii och Milly

 6. Grattis grattis grattis xD Hoppas du har haft en toppenbra dag. Underbart söt klänning!! <'3 Var har du köpt den? Du är såå himla söööt!!

 7. Jag ser dig verkligen som en förebild inom design och illustrationer! Du är riktigt begåvad. Vilken talang! Tack för en underbar blogg!

 8. Underbara bilder, ändrar du mycket i PS?

  Om jag får följa med dig ut på en foto-runda nån gång, kan du låna mina objektiv 🙂

 9. Vilka härliga sommar bilder på dig!

  Btw, gillar dig blogg. Den är jätte rolig att läsa + att jag gillar hur du ritar. Du har verkligen en egen stil i det du skapar 😉

 10. To! Nu finns det en teckning på dig i min blogg som födelsedagspresent, bättre sent än aldrig eller hur är det man brukar säga ;D Skickade även den till din mail. I hope you like it!

 11. Jättefint, du passar verkligen i den "stilen" också. Gillar ljuset, färgerna och känslan i bilderna. Nästan lite nostalgi över dom och liite 60/70-tals känsla över dom. Hihi. Kraam.

 12. WOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  WOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  WOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  fullkomligt ääääälskar bilden och redigeringen!

  grattis i efterskott