Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ultimata stylingen....

...med sommarens trendigaste märken:
Riksbyggen, Posten, K-rautaICA, Coop Forum med flera..

DEL 1: RIKSBYGGEN författare: Gilraen
DEL 2: POSTEN författare: Nevnarien
DEL 3: COOP författare: Sara


För det första! Kom ihåg att vara ENHETLIG!
Här framför er har ni den mest stilenliga modellen för Postens kollektioner:
Eeeeeelin Keeeeeeroooo!
Hon visar stolt upp hur postens kläder ska bäras:

Först och främst: Det finns inte några fack för mycket, snarare några för lite.
Och använd dem inte till vad de är till för! I vänstra mobilfacket har vi placerat återvunna infolappar från postens blålådor med oerhört intressanta texter nedkluddade på baksidan, som tex. Antalet reklam i de olika trappuppgångarna & nyinflyttade folk. Gärna lite rost i kanten på lapparna, efter att du satt fast dem i en skarv på mopeden, för att ha dem som mest åtkomliga under dina dagliga utflykter.

Till det har du tre knippen nycklar som du knappt kan hålla reda på i en och samma ficka, en penna som alltid försvinner, mynt som klirrar var du än går/springer samt gamla bussbiljetter som du envisas med att inte slänga på marken som alla andra miffon.

Det andra du bör tänka på är att vika upp byxorna så att reflexerna inte syns
- de är nämligen såååå vintern 2007/tidiga våren 2008! För att matcha totalt glömmer du att raka benen, så att varenda smubbe du möter tänker på hur otroligt bra du ser ut i svarta centimeterlånga strån på sina vita ben.

Och glöm för all del inte bort att det är oversize som gäller!
Posten har frambringat alla sina plagg i oversizemodell, vilket gör att du som normal small drunknar i en S. Dock tycker inte supermodellen Elin att detta räcker, utan tycker att ni ska köra på XXL - framförallt i bland regnkläderna - när du egentligen är en storlek XS. Det fambringar nämligen en riktigt sexig mage när du har jackan stängd, samt att resåren längst ner på jackan hamnar i knävecken. Byxorna blir en fint mixad baggy.

Och kom ihåg att matcha outfiten med en av postens långärmade tröjor.
gärna också i overzisemodell! Elin älskar nämligen den fräsha känslan i en storlek L-långtröja, eftersom mudden längst ner hänger som en rockring runt midjan.
"That's hot!", som Paris hade sagt.

Vill ni veta mer om Postens närmaste återförsäljare - gå in på www.posten.se.

61 comments on “Ultimata stylingen....”

 1. Elin, vilket Adobe Illustrator är bäst av CS, CS2 å CS3?? jag har CS, och jag är inte speciellt bra med det ännu:P haha men vilket tycker du man ska börja med om man inte är så pass duktig med Illustrator?

  Fin bild förresten haha 😉

 2. Har samma uniform i garderoben hemma 🙂 Oerthört trendiga färger 😛 Vänta bara tills halva uniformen ska va sverige inspirerad och andra halvan dansk 😛 hehe.. /Mr J 411 Gbg

 3. Haha, jo jag vet hur det är jag druknar i mitt regnställ XS.Vi vill att dom ska skaffa in linnen som man kan ha på sommaren, hatar "post"/"bonna" brännan 😉

 4. okejj, jo jag har testat typ alla CS photoshop:en och jag märker knappt någon skillnad faktist 😛 haha.. Nu ska ja sätta mig och öva med Illustrator 😉

 5. Hurru Elin, Du är ju simsfreak. Vilket av expansionpaketen är bäst? jag har djurliv, året runt och arbetsliv, men dom två sistnämnda har jag inte ens installerat om igen eftersom jag inte tycker de är särskilt roliga.. vilka tipsar du? Vilka är dina favoriter?

 6. Imorgon drar jag på mig Posten-outfiten igen... som jag har längtat. Fast jag skippar långbrallorna o kör på shortsen. Dom är rätt heta.

 7. Haha, men jag tror faktiskt mina Citymail-kläder är snäppet ballare. Dom är ju liksom svarta och orange!

  Speciellt snyggt är det när det är kallt och snoret rinner och man har ingen annan stans o torka sig än på tröjärmen. Haha, fy fan... jag är äcklig ju :S

 8. Ville bara berätta att jag körde igenom Jönköping på väg mot Örebro, höll utkik efter dig(jag tittade efter en tjej med posten-kläder på en såndär cykel/moped som jag just sett i förra staden vi körde igenom..) men jag tror inte jag såg dig.

  //Emilia

 9. VILL HA!!!!!! GUUUUUD VAD SNYYYYYGT ALLTSÅ! Vilken storlek har du på byxorna, jag bara mååååste köpa såna!!!!

 10. Haha jag skulle ju kunna stå posa i mina "björnkläder"/blåställ det står siemens på o ha svetshjälm och handskar och plåt som accesoarer 😉 fast jag låter nog bli, ingen vacker syn 😛

 11. Haha sexy! ;P

  Elin, ge mig lite förslag på tema! Vore kul, min inspiration är lite lost, tänkte du kunde dela med dig:)

 12. haha råcool outfit 😉 kanske borde visa upp min sjukt snygga vita rock jag har när jag jobbar på apoteket... Hoppas du haft en bra dag!

 13. Du är så rolig Elin! hihi 😀 Jag skulle aldrig komma på idén att göra sådär. xD Du är verkligen kreaktiv och superduper duktig på att rita! Önskar att jag kunde rita lika bra som du. 🙂

  Kramkram /Tove 🙂

 14. Måste säga att jag älskar stilen du skriver på i din blogg, och det här var ju klockrent! Outfiten jag måste ha på jobbet är ett fashion suicide, ESD-rockar och ESD-tofflor, inte lätt att se bra ut i det inte ._.

 15. Haha du är ju rolig juu:D Gillar förresten att du svarde på min bdb(det är det inte många bloggare som skulle gjort..) 😀

 16. haha gud va härlig bild ;).

  vad heter den sjukt snygg stilen du använder på bilden där du förklarar din klädsel :D?