På gatan intill står…

65

Fotad med Canon EF 50mm f/1,8 II

Lägger upp en bild från förra veckan.
Tyckte den blev fin, förrutom att man kunde önskat att det stod en rad gamla ädla bilar bakom, istället för den där Audin som man ser lite varstans nu för tiden….

Har fått Pepcid Duo nu mot magen.

Sitter och kollar på teve, men det finns ingenting intressant att titta på.
Känner mig lite lagom ensam, eftersom Erik slutar klockan 20.
Har ätit potatissoppa och knäckebröd.

Ta mig förbi detta….

65 responses to “På gatan intill står…

 1. Ååå ge mig den bilen. 😉 ville bara säga att jag tycker att du tar grymt bra bilder. Riktigt avis e jag. Tycker att din blogg e riktigt bra. Ha en bra kväll.

 2. åh jag älskar gamla bilar 🙂 Lite små knepp i bilar överhuvudtaget, vill bara pilla på den när jag ser hur den blänker. Riktigt fin bild 🙂

 3. Det finns en "dryck" på hälsokostaffärer som heter Silicol, http://www.evitamin.se/ProductSheet.aspx?prd=546, som verkligen är jättebra! Det ska visst vara bra för naglar och hår och sånt också :p som en bonus! Jag blev (snabbt) hjälpt av den när jag misstänktes ha magkatarr. Den är ingen höjdare smakmässigt men jag blandade ner det i lite yoghurt så gick det tokbra!

  Annars brukar jag dricka Proviva som du säkert redan vet vad det e, eller så nå nytt som heter gefilus max från valio, små flaskor yoghurt som man tar en per dag. Vet inte om dom hjälper men inbillar mig till att det gör det iaf när jag har ont! Krya på dig, /Matte

 4. Jag önskar att jag också hade förmågan att lyckas få allt jag gör att bli så himla bra, även det absolut enklaste (vilket också är det svåraste). Grattis till dig, och hoppas magen din blir bättre snart.

 5. Jättefin bild, men ja det var synd att det stod moderna bilar bakom, hehe, men sånt kan man inte göra något åt.

  Hoppas att du snart mår bättre!

 6. Vilken vacker blogg…Mmmmm.

  Man kan få virusinfektionenr i bukens lymfkörtlar och det kan göra ordentligt ont. Det är inget man själv antar att man har, utan något sjukvården utreder.

 7. Hehe tack så mkt ! Nu ångrar jag att jag inte lade ner lite mer tid på den för hade planerat mer innehåll i bilden hehe. Men nästa ggn kanske ! Tyckte bara de var tjejer som bidrog med bilder vilket jag tycker är boring så tog tag i saken 😉 hehe… Passa dig, en dag kanske de är du som sitter på papper 😉

 8. Jaaa! 😀 Synd att de inte är lite oftare såna marknader! Fast i augusti skulle det vara någon form av fornmarknad igen, så den ser jag fram emot.

  En sådan där bil är precis en sådan jag skulle vilja ha, alternativt en gammal Van. Hoppas att magen din blir bättre, låter riktigt ruskigt det där :/

 9. vilken läcker bild verkligen !!! du prova ta 1-2 samarin, det lindrar tillfälligt ett tag i alla fall. jag brukar ta det i omgångar när jag har magkatarr, det svider till i magen först med sen lättar det lite.. krya på dig !

 10. jag behöver hjälp, min mobil sjunger på den sista versen och jag behöver en ny. vad rekommenderar du för mobil och är tre verkligen så bra som det verkar? tack på förhand!

 11. Jättefin blogg och bilden på bilen

  var också fin 🙂 lite coolt faktiskt

  att det var bara den som var lite äldre 🙂

 12. Stackare, hoppas att pepciden hjälper nu då!! Inte kul med magsmärtor:( Fin bild du tagit iaf! Min pojkvän har en sådan bil som han fått av sin farmor! Så söta är de! Krya på dig!

 13. Hej! Hoppas du kryar på dig snart, jag kan inget annat än att hålla med MATTE om Silicol, hjälper mot all magont och det hjälper snabbt. Det är inte gott, men det gör gott! Finns i hälsokostaffärer! Testa! Kram

 14. Mja det är synd på bilden bakom, men det är fortfarande en väldigt stark bild =). Jag gillar de mjuka linjerna i bilden mot de hårda i bakgrunden, snygg kontrast!

 15. det var en riktigt fin bubbla i alla fall, och hade du inte skrivit det om audin, hade jag inte tänkt på det ;D

  Du förresten, du har inte lust att rita en tatuering åt mig? Jag är helt och hållet kass!

 16. Riktigt fint foto! Ja jag håller med den hade varit ännu bättre om bilarna bakom var från samma tidsepok. =) Men fint ändå.

 17. Nejnej, där har du fel! Haha, du kan också ha fel ibland 😉 För det är DU som är den bästaste av de bästa, alla vill vara som DU! DU ÄR SNÄLLAST, SÖTAST, VACKRAST OCH MEST BEGÅVAD!

 18. Såna gamla bilar är så sjuk coola tycker jag 🙂 Vi har en ån gammal röd i ett gammalt garage här hemma som bara står 😛

 19. vilken vacker bild :). det objektivet är grymt! :). har dock lyckats trasha mitt så jag måste köpa ett nytt :/.

  Hoppas du blir frisk snart! 🙂 aldrig kul att vara sjuk :/.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.