74 responses to “Lilla vita

 1. Dina bilder är underbara <3 Sånna blommor är såå fina och himla roliga att fota, speciellt när det växer många på ett och samma ställe 🙂

 2. Jättefin bild!

  Jo, jag undrar om det är svårt att fota när man inte kan zooma (du har ju sånt objektiv). Svårt kanske är fel ord men jag tänkte ifall det blir annorlunda än med ett objektiv som man kan zooma med och ligger på 50mm. blir det samma resultat?

 3. skitsnyggt!.. jag undrar en sak vart har du köpt din Canon Objektiv EF 50mm f/1.8 II och hur mkt kostar dt?

 4. Hej,

  Jag har inte kommenterat hos dig tidigare, men har följt din blogg ett tag så jag kände att jag ville säga "hej". Tycker din blogg är jättehärlig med underbara foton, dina illustrationer och din kreativitet.

  Mvh Annelie

 5. Verkligen sjukt bra bilr 🙂 All uppmärksamhet fångas till den lilla vita blomman 🙂 som om det vore en strålkastare på den.

 6. Du är verkligen en jättebra fotograf. Jag bara ÄLSKAR dina bilder.

  Det är så mycket känsla i dem. Jag hoppas verkligen att du kommer någonstans med din fotokonst. Du är grym tjejen!

 7. Svar till Elin: OK, då fattar jag!!! Jag trodde att jag hade kommit till Jakob (var det så han hette?), men så såg jag att adressen var till dig. Jag fick det inte till att gå ihop. Jag kom till Jakobs blogg via de senaste inläggen.

 8. Hej namne! 😉

  Hoppas det är okej att jag länkar din blogg! Tycker verkligen om den, du har sån känsla för stilren men ändå personlig design. Ha det bra!

  Kram Elin

 9. Dina bilder är supergoa, men jag undrar hur du gör så att din bakgrund på bilden blir suddig? använder du dig av photoshop för att subba bakgrunden? eller hur gör du? Tacksam för svar! kram!

 10. Dina bilder är supergoa, men jag undrar hur du gör så att din bakgrund på bilden blir suddig? använder du dig av photoshop för att subba bakgrunden? eller hur gör du? Tacksam för svar! kram!

  Nej det är inte photoshop. Jag gör det i kameran 🙂 Och det man gör är att minska bländarvärdet så mycket som det bara går…

 11. Sjukt fin bild! Har en liknande som jag tagit på min blogg. Var jättestolt över den tills jag såg denna bilden 😛

 12. Sjukt fin bild! Har en liknande som jag tagit på min blogg. Var jättestolt över den tills jag såg denna bilden 😛

 13. åh en till favoritbild a Elin 🙂 Funderar starkt på tipset om att gå en fotokurs. Det är ju riktigt kul med foto har jag kommit fram till 🙂

  hoppas din dag varit bra annars! 🙂

 14. Jag gillar verkligen dina bilder som är tagna med Canon EF 50mm f/1,8 II,, det blir så häftig bakgrund.

  Jag gillar alla din billder, men dom här var så härliga 🙂 !

 15. Det här är nog min favorit av alla dina bilder. Den är så sagolik, liksom. ^^ Färgerna som skiftar i bakgrunden, oskärpan, gräset på marken & så mitt i allt en klar blomma. Helt amazing. Breathless, haha ; ) Menar allvar alltså, det här är verkligen ett mästerverk. (:

 16. hej, kan du inte berätta lite mer om detta objektivet du har här? funderar på att köpa det men jag är inte så kunnig när det gäller objektiv. o jag vill gärna ha ett som tar bra macro bilder. funkar detta bra till det? mvh amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.