Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Fönster

Från Eriks mammas lägenhet.
Tagna med Canon EF 50mm f/1,8 II

35 comments on “Fönster”

 1. Vill du veta vad ditt horoskop visar idag? , kolla in mitt inlägg på min blogg då, hoppas du får en trevlig helg

 2. Haha , dom små skorna var ju ursöta ! Min mamma hade ett par liknande som hon hade i sitt prydnadsskåp när hon var yngre ^^

 3. Man får en känsla av att det kankse finns en slags idylisk värld bortom våran när man ser dina bilder. En sådan man bara ser på film eller läser om i sagor. Dina bilder är med andra ord fantastiska.

 4. Underbara bilder .. som vanligt. Du är kung (eller för att vara könsriktigt, drottning) med kameran. Keep working.. Du kommer gå långt med din drivkraft, inspiration och kreativitet.

 5. Hej!

  Tack för ditt svar. jag har nu en fråga ang. illustrator och jag vet ju att du jobbar med det, så förhoppningsvis kan du hjälpa mig. Jag undrar hur man laddar in brushes i illustrator? och även en annan fundering, när jag är inne i illustrator och väljer ett verktyg, t ex. fyrkanten. då kan jag inte typ högerklicka på fyrkanten för att få fram andra former, varför? inte på något annat verktyg heller även fast det är en sån liten flik i kanten precis som i ps. det ser ju ut som att man kan klicka på den.. Hjälp!

 6. Har följt din blogg ett tag och är verkligen imponerad av dina bilder!!! kommer fortsätta att följa den också!

  Mia

 7. Sv: okej tack så mycket =) har ju likadan kamera som dig, och jag brukar fota med autofokus men jag tycker inte det blir så jätte bra, ska nog försöka mig på manuella. Har inte haft systemkamera så länge så ganska ovan 😛

  /Rebecca

 8. Tack så mycket. Jag tycker att det är så få brushes och även annat det var därför jag ville lägga vill några precis som i ps.

 9. När jag ser bilder som dina så önskar jag att jag med hade en bra kamera och faktiskt kunde fota. Jag skulle pryda väggarna med fina bilder i så fall. Du har vrkligen talang.