Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

2000


Det känns stort kan jag lova 😉

58 comments on “2000”

 1. Häftigt! Men jag förstår varför, du fotar riktigt bra! Började prenumerera på dig igår, så jag kanske var den 2000:e???

 2. Svar; Okej, men då vet vi ju att den finns iaf 🙂 Hehe, men kan man inte söka efter den på datorn? Så slipper du städa 😛

 3. Haha, jag som är glad för mina 2 prenumeranter :p Men grattis, och jag är såklart en av dom. Du är grym.

 4. Föresten, jag kom på efter en fotodag jag hade att jag fick liknande bild på mig som du tog på dig i din jobb-outfit. Vore bilden bara bättre kanske jag hade fått representera Coop i sommarens-outfit-serien 😀 Vi är ju toksnygga i charken kan jag lova 😉

 5. Ser att ngn tagit ett steg tillbaka, och lämnat dig med "bara" 1999 prenumeranter kvar 🙁

  Men lyllos dig 😉 Jag har BARA 1 prenumerant! Haha,

 6. Vad kul!

  Forresten, jag tycker du ar sa himla lik Maggie Gyllenhaal! Jag sag Batman filmen i helgen och direkt nar jag sag henne tyckte jag att hon paminde om nagon, och efter typ 5 min sa kom jag pa att det var dig! Jag tycker ni ar jattelika, speciellt munnen och leendet, och det ar nagot med ogonen ocksa, fast ni har olika ogonfarg! Sjalv tycker jag att hon ar jattevacker sa ta det som en komplimang 🙂

  http://l.yimg.com/img.movies.yahoo.com/ymv/us/img/flickr/48/39/002433984839.jpg

 7. Hej Elin!

  Nu kanske jag kommer med den knäppaste frågan du någonsin fått, men jag måste bara fråga en grej eftersom du jobbar på posten så tänket jag att du kanske visste.

  jag ska skicka en cd skiva med bilder.

  kan jag skicka den i ett vanligt kuvert eller måste man ha nå speciellt kuvert?

  kram!

 8. Haha, får jag vara med i följetongen ska jag genast se om jag kan redigera bilderna så att de åtminstone ser okej ut. Hojtar till när jag skrivit inlägget så får du kika 😉

 9. Jag är nybörjare på att fota å min pojkvän försöker lära mig Kör fortfarande mest på automatik men har jag objektivet med bildstabilisering kan jag försöka mig på manuellt läge. Är svårt men så kul, jag längtar varje dag tills jag får fota!!! Du är så himla duktig du!! Ha en jätte bra dag!

 10. satt och kollade egenom alla illustrationer, ganska kul eftersom jag märker att jag varit med nästan sedan första illustrationen.

  Kommer ihåg att då tyckte jag att illustrationerna som kom upp var ASSNYGGA, du blev liksom som min idol (eftersom jag också gillar att rita)..

  Men grejen är den, att om man tittar längst från början, så är dom sjukt bra ritade, och man tror att det inte går att rita bättre. Och när man sedan rullar mer och mer upp tappar man andan för varje illustration som kommer. Du har utveklats så himla mycket, från så bra så ingen fattar hur bra du är, till ultimat. haha. Alltså, ja är mållös, så JÄKLA duktig du är elin, var stolt över dig själv.

  Denhär illustrationen hade jag missat, såå sjukt likt dig, det är som ett foto. Jag förstår verkligen inte hur du gör. Fortsätt med det du gör, för det finns nog ingen som kan rita så unika och sjukt bra bilder som du gör, i hela världen.

  http://nevnarien.se/2008/april/so-far.html

 11. 2000?? Holy macaroni, gratulerar, men dina bilder är ju såååå underbara 🙂

  Jag hittade bra bloggar på chic.se också. Lisen Sundberg till exempel.

  Välförtjänt med de 2000 på bloggkoll, trots att du använder Canon 🙂