Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

TÄVLING!

Med anledning av bloggens ettårsdag den 1 februari, 
anordnar jag nu min allra första tävling!

image1006


Priset i denna tävling är en valfri bild  bland de illustrationer jag publicerat på bloggen, som jag kommer skriva ut i storleken 40x30 cm, rama in och skicka till vinnaren.

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen, är att välja ut den bild du skulle vilja ha om du vann och skriva en motivering till varför just du ska vinna och en kort text om tävlingen i din blogg, samt länka till min blogg (länka förslagsvis också till bilden i ditt inlägg, så jag förstår vilken du menar ;).
När du gjort det, skriver du bland kommentarererna här att du är med, samt länkar till ditt inlägg. (Och glöm inte lämna mejladress så att jag kan nå dig på bästa sätt!)

På bloggens ettårsdag, den 1 februari, kommer jag att läsa igenom alla motiveringar och välja en vinnare.

EDIT: Ni som inte har några bloggar, kan ni inte skaffa en tillfällig - enbart för att kunna vara med i tävlingar? 🙂

TÄVLING AVSLUTAD!

88 comments on “TÄVLING!”

 1. Åh jag hatar tävlingar där man måste motivera varför man vill vinna! Fast det är en bra tävling ändå, bra pris också.

 2. Jag kan tyvärr inte välja någon favoritbild. Men som förslag på vinst i en tävling nästa gång är att man får skicka en bild till dig, och så ritar du av personen på bilden sen så ramar du in den och skickar 🙂 Det skulle vara bättre då min bror snart åker in i lumpen och jag skulle vilja ha en påminnelse om honom varje dag. För då skulle jag kunna sätta upp tavlan i mitt rum, eftersom att jag blir utan honom i ett år.. :/

 3. Har aldrig kollat igenom alla dina bilder innan, men nu har jag, och du är så DUKTIG! Jag kan dock inte vara med och tävla, för jag tycker att alla är fantastiska och unika på sitt lilla sätt. Men jag ville passa på att ge dig cred för ditt arbete 🙂 Bilderna där du klonar dig är underbara dock! Keep up the good work Nevvan!

  kram på dig fantastiska lilla varelse 🙂

 4. Shit vad mycket kommentarer det blir från mitt håll idag, men jag kommer på nya hela tiden 🙂
  Ritar du med ritbord på illustrator? (svara helst i min blogg)

 5. ahaa ;D hahah, är lite trög (A) kan man bara skriva typ "jag är med i elins tävling där man kan vinna en illustration som hon har ritat" och länka till dig? 🙂

  kram

 6. Vi som inte har bloggar då, får inte vi vara med och tävla? :/
  Nåja, skitsnygga bilder är det ändå!

 7. Hej
  Du har ju skitsnygg design på din blogg, så min fråga till dig är i vilket program du fixar headern och hur man gör.. har photoshop men fattar noll. tacksam för svar 🙂

 8. http://nevnarien.blogg.se/1178277743_krleken.html#comment

  Jag skrev att jag ville vinna den här bilden eftersom den är sjuuukt snygg! Den ger även mig ett hopp om äkta kärlek. Jag tolkar den som så att kärleken har både upp- och nedgångar men det finns alltid ett hopp om äkta kärlek vilket paret på kullen symboliserar. Du är även sjukt duktig på att teckna, någonting som jag verkligen inte är. Jag kan inte ens rita ett snett streck.. Så därför skulle denna även piffa upp hemma hos mig. Den matchar även mina tapeter på rummet perfekt!

 9. Runway! Den får mig att undra hur du gör + att den är så klockren och estetiskt tilltalande. Den skulle göra sig så fint i min lägenhet som bara har en massa vita väggar. Jag har inte tapeter nånstans! Hur som helst, Runway är min favorit. 🙂

 10. Klart man vill vara med i Elins tävling!! 😀

  Bilden jag skulle vilja ha om jag vinner är under rubriken: Skuggorna.

  Motivering: Skulle vilja pryda min vägg med något som jag själv aldrig skulle kunna göra och i framtiden säga(om någon frågade): "Den här bilden har självaste ELIN KERO gjort". hehe 😉

 11. Vilken rolig tävling! Jag är med och har skrivit lite på min blogg =)
  Jag skulle vilja ha (om jag vann) den bilder på en tjej mer 4 skuggor. Jag vet inte riktigt hur jag löänkar så att du ska veta vilken det är men det är en tjej som kollar åt sidan och 4 skuggor "följer med".

  Motivering: JAg är så imponerad över dina verk och skulle bli hemskt glad om just den bilden fick pryda min vägg.
  :D:D

 12. Jag har kollat på alla dina bilder du har gjort och jag säger bara WOOOOOOW! Du är grym tjejen 🙂 Jag skulle jättegärna vilja vara med på denna tävling! Min motivation är hmm... Jag skulle jättegärna visa hur duktig du är för mina läsare. Att ha en bild på mig som du har gjort skulle verkligen vara nått stort! Inte nog med det skulle det kanske vara en utmaning att göra en bild på en isprinsessa? Jag åker nämligen konståkning så det skulle kanske vara kul om du kunde göra en sån bild?! 😛 hehe, du är verkligen begåvad! Jag lägger ut två favoritbilder så får du välja vilken du tycker är bäst, om jag då blir vald. Tack, för att du läste igenom denna lååååååånga kommentaren, sorry ;P KRAM!

  Mitt inlägg om denna tävling+bilden/bilderna: http://annihoneys.blogg.se/1200938686_nevnariens_tvling.html
  Min email: [email protected]

 13. Jag vill gärna vinna bilden denna bild:http://nevnarien.blogg.se/1200744960_graffiti.html. Den är så sjukt snygg och så underbart igenomtänkt när man ändå får en känsla att det bara kommit upp ur huvudet på dej.

  Jag skulle gärna vilja vinna för att du är världens idol för mig. har sagt det förut, men... du har allt som jag skulle vilja ha. Kan fota, illustrera med underhärlig känsla, photoshoppa. Ja, allt på ett helt eget sätt. Man hittar bilder överallt på internet som ska vara så perfekta. Men perfekt tycker jag inte är exakta linjer. Perfekt är när man gör något helt spontant, på sitt eget sätt. Och det gör du. Jag skulle ha bilden som tavla i mitt rum och se på den varje morgon när jag vaknar. Då skulle jag kunna tänka tillbaks till dig och när jag vann tävlingen. Komma ihåg att det är du som är min idol, som jag vill bli som. Du är bäst i mina ögon.

 14. Ja han verkar vara skitduktig på det där med PS! Jag försöker fortfarande lära mig vissa saker! Du är inte dålig du heller förresten! 🙂

 15. Vilken härlig tävling du har, och jag som också har kört igång med en fast helt annorlunda.
  Ska kika igenom dina bilder, fast jag vet inte om jag kommer vara med. Känns lite dummt om jag skulle vinna och inte kommer vara hemma på ett år eller mer. Då "låter" jag hellre någon annan vinna och ha en sån fin bild på väggen.

  Ha de så bra!
  Kramar Louise

 16. Hejsan, svårt att välja men bilden med överskriften graffiti är riktigt cool 🙂
  Anledningen till att jag vill vinna är nog för att jag aldrig gjort det &man vill ju inte missa din tävling så himla coola bilder måste jag säga!

  Du har inte lust att göra nått sånt coolt med en bild på min hund? Om du vill dåra 🙂

  Kram

 17. Jösses!! Du är verkligen grymt, grymt, grymt duktig! Jag blir allt lite avundsjuk, så där kreativ och bra på att illustrera skulle jag också vilja vara! 😛 Skulle aldrig kunna välja en favorit. I vilket program gör du dom?

 18. Jag tycker att graffiti bilden du gjorde nyligen är alldeles sjukt snygg! Tyvärr är jag mer en alvmänniska själv och tror inte att den bilden skulle passa mig. Men jag fastnade direkt för

  http://nevnarien.blogg.se/images/par_1193993383.jpg

  Klänningen är helt fantastisk, hela hon är fantastisk, verkligen perfekt. Däremot skulle det vara härligt med en bakgrund och att kunna se hela klänningen! I vilken fall som helst skulle jag älska denna bild på min vägg!

  [email protected]

 19. Vem vill inte ha en bild du gjort?
  Klart man hakar!http://nevnarien.blogg.se/1200593302_skuggorna.html#comment

  Jag kan inte annat än älska bilden, jag går igenom en ganska tuff period just nu, det handlar i grund och botten om att jag måste lära mej att tycka om mej själv, eller över huvud taget acceptera mej själv. Antar att det är något många får kämpa med.
  Men men, tjejen ser så lugn och på något sätt lycklig ut. Hon ser liksom tillfreds ut med sej själv. Jag gillar verkligen skuggorna och håret och att hon har bara axlar, underbart! Jag gillar verkligen bilden, och bara av att titta på den känner jag mej lite mer peppad. Den skulle helt klart åka upp på min vägg om det var möjligt!

  piz änd löve //suffan

 20. Du e ju otroligt bra på att rita, vill vara med i din tävling. Varför jag skulle vinna?
  Det skulle vara kul att vinna efter allt jag gått igenom. Har förlorat de mesta av mina nära och kära mina farföräldra och min pappa. Skulle vara kul med en uppmuntring och skulle sitta fint på min vägg en vacker illustration av dig. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha illustrationen med henne som du har på headern till höger, hon med kuvertväskan:)

 21. Men ååååååååååååååååååh! DOm enda som kan tj'na på att få en bild av dig är väl dem som du ritat av?
  Am I right? Kul å ha en random jäkla teckning på väggen som någon man inte känner gjort.

 22. har fått massa insperation av just dig elin ! fast de har jag ju redan berättat=) men jag skulle bli jukt glad om just jag van denna tävlingen och den här bilden skulle jag vilja ha om just jag vann!

  http://nevnarien.blogg.se/1180859816_elin_ritar.html#comment

  Motivering:
  har fått massa insperation av dig ! så om just jag skulle vinna denna vackra bild så skulle jag flyga rätt upp i taket med en gång !!!

 23. Jag väljer bilden graffitti dom du har gjort.
  när jag ser bilden så kommer jag att tänka på min bästa tjejkompis som dog i bilolycka våren 2001.
  hon målade graffitti, och hade samma klädstil som tjejen på bilden. håret, färgerna, ja allt. jag blev tårögd när jag såg bilden.
  bilden skulle passa bra bredvid min säng, varje gång jag ser bilden så kommer jag att tänka på henne.

 24. jag skulle vilja ha denna ; http://nevnarien.blogg.se/1196808171_rdtotten.html#comment
  Av anledningen att jag absolut inte har någonting på väggarna i mitt rum , och den skulle verkligen passa in på väggen , för du är underbart duktig på det du gör .
  + att jag är rödhårig , och kan se mig själv i den där bilden 🙂
  sen tror jag att många skulle vara avensjuk på mig också 😉

  Vore verkligen jättekul att ha ,

 25. http://nevnarien.blogg.se/images/graffiti_v_gg_1200744921.jpg

  Först måste jag bara säga att det är oerhört svårt att bestämma vilken bild man ska välja, sen ska man även komma på en finurlig kommentar 🙂 So here it comes:

  Vill ha bilden graffiti,
  den ska sitta på väggen, ja mitt-i.
  Jag går in på brorsans rum i hemlighet,
  tar en rockskiva och det är det ingen som vet.
  Nu är det dags att det kommer ut,
  jag älskar rock säger jag med ett tjut.

  Jag vill helt enkelt ha bilden för den skulle passa så otroligt bra på mitt rum. Jag har rosa och lila och ganska tjejig stil på rummet. Den här skulle passa perfekt eftersom den har rosa i sig och är lite mer "rebellisk". Och så älskar, ÄLSKAR jag din "mjuka" stil som du målar med, så otroligt fin. Ser enkel ut fast ändå inte...

  Skulle dessutom hjälpa mig på något sätt att komma över min blyghet. För så som jag ser tavlan på så symboliserar den uttrycksfrihet. Så varje gång jag ser den kommer jag att tänka - Jag klarar av det här! Det skulle behövas, speciellt eftersom jag går i 8:an och har ganska mycket krav på mig, speciellt när man ska komma på vilken linje man vill gå på osv.
  Men oj vad mycket jag har skrivit. Bara så att det vet skulle jag typ kunna skriva 100 meningar till men det räcker nog nu 😛

  //Hanna 🙂

 26. Hej!

  Jag skulle vilja vinna http://nevnarien.blogg.se/1179957554_jag_lskar_mig_sjlv_so.html#comment för den är så himla snygg, och jag tror den skulle passa skitbra här i min lya! 🙂

  Min motivering till varför jag ska vinna är att den 1 februari är min födelsedag! Jag fyller 21 och har lite ångest för detta. Känns som att jag börjar bli gammal, men givetvis så är jag inte det! 🙂 Skulle vara jättekul att få den tavlan i födelsedagspresent, dels för att ingen annan skulle någonsin kunna ge mig en sån, och dels för att jag ser den lite som en påminnelse till glädje. Bilden ser så jävla "ösig" ut på nått sätt, och jag tänker att sålänge man är ösig och livlig, då är man ung! Det gäller bara att hålla "rockern" i sig levande!

  Tack för mig! 🙂
  Kram

 27. Aah.. hade gärna tävlat. Men jag fortsätter nog vara hemlig.. nyss börjat.
  Hade hur som helst valt en av de bildena som ligger ganska långt upp - svart och rosa med en rockbrud. So me!

 28. http://nevnarien.blogg.se/1191274687_runway.html

  Den bilden är helt, helt, helt, helt otrolig! Ända sen jag fick reda på tävligen har jag kollat igenom dina biler och funderat på vilken jag tycker bäst om, det är sjukt svårt faktiskt! Jag har stått och valt mellan de två som du har i din header, men så såg jag denhär. Och jag måste verkligen säga att jag älskar den sjukt mycket! Jag kan inte fatta hur du lyckas göra sånna här sjukt fina bilder, om och om igen!!

  Typiskt mig och vara ute i sista sekund... :/ 🙂

  Jag kan säga såhär; du inspirerade mig till att börja med illustrator. Jag har alltid gillat att rita och sen såg jag dina bilder och tänkte; varför inte göra det på datorn?
  Nu har jag försökt i ett litet tag.. men jag fattar verkligen inte hur du gör dom ändå?
  Jag som trodde att bilderna skulle bli fina bara för att man gjorde dom i illustrator...

  Kollade på den igen. HUR GÖR DU EGENTLIGEN??!?!
  Herregud.
  .