Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

T i skidbacken

Jag och Jesper har slitit i flash nu i ca fyra timmar... Resultatet blev detta - klicka på skylten, solen/månen och snömaskinen och se vad som händer...
Tjusigt va? ^^

113 comments on “T i skidbacken”

 1. Snyggt!
  Jag gjorde en annan flash grej innan jul kom jag på nu, måste se hur den mår nuförtiden och kanske publicera någonstans, vilket var tanken. Heh.

 2. diggar din nya design staarkt! jättecoolt tycker jag, vad använder du för program? Illustrator? (förlåt om det står någonstans på sidan, har inte kollat ordentligt)

 3. Hejsan Elin

  Jag förstår att du tycker att det är konstigt med det med historik. Men som jag skrev till supporten så raderar jag historik,lösen,formulärdata mm varje dag. Du förstår jag är diagnostiserad med en sjukdom som heter OCD (tvångstankar och tvångshandlingar) ett av mina tvång är pedantik, jag har stenkoll på min dator och rensar varannan dag, alla mina saker ligger i numrerade mappar, det är denna sjukdomen, som gör att jag ej kan kolla min historik. det jag menade i min förra kommentar var att denn hette nåntin freeNÅNTING.com det var en svensk sajt, men som hade com, den heter nånting freepicsand... kommer inte riktigt ihåg, men jag letar och googlar för fullt.

 4. Coolt! Hur går det då? Jag tycker det är lite läskigt. Personen ska ha den på sig resten av livet. 🙂

 5. ååh shit vad tuff.. 😀 är det jesper som skriker?
  Åååh har du 2 lediga skor?! Jag vill också ha skor till min HerrPalm 🙁 Får ta mig ut och leta så att han inte fryser om rötterna 😀 haha!
  Och angående bildstölden och den där sidan men gratis bilder i förra inlägget så måste jag säga att jag faktiskt är lite skeptisk till hennes undanflykt! Personligen tror jag inte på att hon har tagit den från någon gratis sida förens hon bevisar det!!
  Kram på dig gumman!

 6. HAHAHA!! Vi skickar iväg Thomas! HAHAHA!! En gång till skrattar Hanna. Nä, vi måste testa de andra sakerna oxå tycker den förnuftiga mamma. Kollar solen.Häftigt tycker vi båda, men det är ju fullmåne nu och det är ju till den vargarna ylar... Kollar snökanonen fast Hanna envisas med att skicka iväg Thomas igen. Oj vad det snöar. Vi väntar
  och väntar. Prova att stänga snökanonen då säjer Hanna till slut så där slött som bara en liten besserwisser kan säja. Hoppsan vad genant, det var ju meningen att jag skulle ha gjort det... Med röda kinder skickade mamma iväg Thomas en sista gång. HAHAHA! Mamma den där vill jag ha överallt den var ju skit kul...
  Detta hände vid datan i Skara...alldeles nyss.

 7. ooooh myyy goood... coolt Elin =D fattar inte hur ni gjorde det.. men riktigt nice =)
  haha "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah".. klockrent.

 8. Jag vill också.. brukar rita mycket på papper men på datorn blir det ju roligare och mer annorlunda. Vad är flash för nåt?

 9. Hej, förlåt om du tycker att jag har ignorerat dig, jag har inte varit vid datorn.

  Vad jag har sett idag så är det att du är väldigt begåvad och gör oehört vackra bilder, jag tänkte inte på att det är vardagsmat för dig att folk tar bilder. Det är klart att du trodde att jag var likadan. Men jag hoppas nu när du vet sanningen att du förlåter mig. Det var inte meningen att få dig att känna såhära.

  Så jag ber om ursäkt, jag tog bort bilden så fort jag fick veta att det var du som hade gjort den, jag har bett om ursäkt och förklarat hur jag kom över bilden. (d.v.s att jag inte snodde den).
  Jag hoppas att det hjälper, annars så vet jag inte vad mer jag kan göra.
  Hälsningar Elin

 10. Hej
  Vad jag menade när jag skrev så var att det var så jag kände, det kändes som om det var så du menade. Nu vet jag att så var inte fallet. Förlåt.
  Kram Elin

 11. haha ta inte illa upp, jag tycker såklart det är ruskigt fel att bryta mot lagen, men titta bara på fildelningen snacka om dom företagen gråter tårar när vi delar med oss av filmer som inte ens har kommit ut,

  det är fel men det händer! samma med bilder, man kommer aldrig att kunna vara säker förutom om man kanske ha bilden på en tavla, men ta på fan då att någon jävel kommer och fottar din tavla och hänger upp en afisch på väggen 😉

  jag skulle se det som en komplimang istället att folk älskar dina grejer:)

  ha de nu bra 🙂

 12. ja 🙂 men internet är så underbart för vissa och lika underbart dåligt för vissa :)! det e bara att tänka på alla som förlorar pengar på fildelning samt vissa som tjänar storkovan på det eftersom de själva marknadsför sig på internet genom att ge ut musik och film, jag ser på bio och köper vissa spel som jag verkligen tycker är bra och där företagen förtjänar det 🙂 men gud nu låter jag som någon svt2 debatt, hejdå!

 13. Skit häftigt 🙂
  Så fint här har blivit, hoppas bara att du får ha det ifred.
  Våren har redan kommit till min blogg 🙂
  Natii natti

 14. Jag hatar det programmet förstår inte det minsta! men det är ju roligt att ngn lyckas iaf ;P

 15. Hehe. Det är skitsvårt med flash, jag minns hur jag verkligen hatade det när vi tvingades läsa det i gymnasiet. Jag behagade bara göra lite snöflingor som dalade ner.. mycket avancerat 😉

 16. Absolut är det allvarligt men inte värt någons psykiska ohälsa. Hoppas att ni löser det på nåt sätt, ni verkar ju båda försöka på varsitt håll! =)

 17. Jag har gjort så mycket som en flashfilm i hela mitt liv 🙂 (Gick Digitalt skapande där det var obligatoriskt) Hur lägger man upp den på bloggen?

 18. Inte föra att vara den som är den men...
  Sov itne du något under natten mellan den 21-22 :p Nya
  inlägg hela natten typ :p hoppas du sover något//Jon Blund

 19. Ååh så fint!:) Du kankse ska gøra ett datorspel..just de dær påminner om nått spel med Sune som ja fick med i nått mc donalds paket eller ntåt nån gång..! Det var svinkul! hehe

 20. hon som tog den, skrev typ att hon skulle ta bort den så de inte skulle bli nå tjaffs eller så, men tror du har tagit bort den? NEJ.. det gör mig så arg! de va den bilden som jag har i inlägg, det är liksom inte en sån där 'fin' bild jag har knäppt innan men alltså, bild som bild.. ja blir så less. kan inte folk bara fatta? hur svårt är de?!

 21. flash är kul! men grymt svårt innan man behärskar det. Jag gjorde en kortfilm om en kyckling i skolan, jätte kass - men den blev väldigt populär 😉