Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Rockbrutta

image906

54 comments on “Rockbrutta”

 1. Ja det vore askul ju, hehe 🙂 Tror det tar typ 5 min att gå från pojkvännens plejs till dig, vilket gata bor du på?

  Go rockbrutta! Keep the good job going så att säga, du e grym.

 2. ******************************************************
  Otroligt grym bild. Älskar allt med den, riktigt rolig att kolla på också. /Ivan
  ******************************************************

 3. Snygg Bild. Har en fråga jag undrar om man kan göra så på PS CS3 ? eller måste man ladda ner Adobe Illustrated ?

 4. Du är cool tjejen 🙂 riktigt begåvad måste jag säga, därför undrar jag om jag skulle få länka dig i min blogg, som "Dagens inspiration" eller liknande, då jag visar upp en av dina självporträtt och vidare länkar till din blogg?

  Kram/ Tessie

 5. Hittade din blogg igår och måste säg att jag är såld på den!
  Du har värsta talangen ju! Gud, jag kan knappt rita en fin streck gubbe!

 6. Gu va du är duktig 🙂 Du tar verkligen fram dom speciella dragen hos varje person du illustrerar, jättefint verkligen! 🙂 Jag skulle bli jätteglad om du ville göra en sådan bild av mig, har ett hundratals outfits-bilder på min blogg, vet inte om du läst den, men skulle verkligen bli jätteglad om du ville, om du har tid dvs 🙂
  Duktig är du iaf!
  kram kram

 7. haha. shit 🙂 vi är typ en gata ifrån varandra. beroende på
  vilket nummer du bor på.. brahegatan 4 e jag på. har du något speciellt för dig eller?

 8. Du är otroligt duktig på att rita... jag tittade runt på din blogg tidigare idag och jag blir verkligen imponerad av din talang! :o))
  /Eva

 9. Det syns att du verkligen gillar det du gör. Du har en egen stil (tror jag, jag är verkligen ingen expert) och det är nog också därför så många uppskattar att kolla vad du har för dig!

 10. Vilken snygg brutta!
  Är riktigt impad av dina illustrationer... hittade dig förresten genom Kenza och illustartionen av henne, riktigt snyggt gjort!
  Är det för hand eller i datorn du arbetar? *nyfiken*

 11. Hej! Jag kom på att igår sa jag att jag skulle ge dig ett tips! Såg att du ville göra hårförlägning. Det finns nämnligen en nyöppnad butik i stan som säljer löshår (ligger vid sofia-kyrkan) där kan du köpa löshår ligger på priset ifrån 350kr till 500kr. Så kan du köpa clips och sy på eller så kan ja hjälpa dig. Har hållt på med hårförlägningar (dreads,rastaflätor och för nåt år sen börjat med kretin-slingor)

 12. ÅåÅH! gu va kul! skulle du inte ha lust att göra en sån teckning av mej ? hehee ?
  det skulle ja VERKLIGEN uppskatta..
  om du addar min msn, så kan ja skicka bild !?
  ha det bra !

 13. inte för att låta dryg, men tyvärr kan du inte anmälda personer för "stöld av bilder", finns inget såndant i lagboken, sen att du kanske menar att personen som har tagit dina bilder har gjort intrånd på ditt privat liv/egendom, har d myyyycket svårt för att bevisa i en domstol. men annars jätte fina bilder 🙂

 14. jo det är kul när man får in lite extra besökare 🙂

  Ja det är ju inte Remy hår (som är det bästa på marknaden) Detta är kanske 90% äkta 10% syntet.. Det brukar vara så med de flesta löshåren på marknaden idag tyvärr. Den heter Jönköpings Afroshop, ligger i hörnet vid Sjöqvist skor 🙂 Kika in där, jag köpte mitt bruna löshår där och det var helt suveränt. Fast sen för att påminna är det alltid extra mycket att sköta/fixa och dona med gällande löshår!

 15. Mr Polis: det är olagligt att använda andras bilder utan tillåtelse. Alla bilder man tagit och gör är skyddade enligt upphovsrättslag.
  Och är det någon som snor ens bilder kan man med rättslig hjälp få denne att betala böter.

  Jag råder alla som håller på med bild att bli medlemmar i BUS, gratis medlemsskap och funkar som en sorts facklig organisation där man har rätt till gratis juridisk hjälp om ens bilder används felaktigt.

 16. fan vilka läckra bilder du lägger upp här! =)
  I'm impressed!
  (själv kan ja inte rita överhuvudtaget, jämför man en 2årings teckningar med mina så ser ungens verk ut som picassos...)

 17. så otroliga! Jag undrar bara, vad använder du för program? själv har man bara paint...:(