Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nyåret i Malmö

Först och främst, ett stort tack för alla nyårshälsningar!
Kan inte hjälpa att jag satt på hotellet och tänkte på bloggen, och vad jag skulle berätta för er, sötnosar när jag kommit hem 😉

image880
Den enkla nyårsutstyrseln... Minus mina snygga metallic-lila pumps.

Nyåret firades alltså på Wallmans Salonger i Malmö med Erik, hans bästa vän Daniel och Daniels flickvän Therese - riktigt lyckad kväll.
Hotellet hette Best Western Hotel Noble House och låg mitt i centrala Malmö, bara en gata från Wallmans Salonger.

PÅ HOTELLET
När jag kom in i entrén så trodde jag att vi kommit fel... Hotellet verkade påtok för fint för oss. Fast med tanke på hur lyxig resten av kvällen var, så hade jag väl inte nöjt mig med ett sämre hotell... haha.
Uppe på rummet duschade vi och gjorde iordning oss.
Jag hade ett jäkla problem med mina lösögonfransar där ett tag.... Var tvungen att klippa av dem för att de var för långa... Men slutresultatet var mycket bättre än väntat: Hade trott att det skulle se mer tillgjort ut, men jag kände mig faktiskt riktigt naturlig.

WALLMANS SALONGER
Först en rödtapetserad entré, med speglar från golv till tak. En verklig teaterkänsla.
Sedan en stor sal pyntad med underkroppar tillhörande dansare som stack ut sina ben och fladdrande kjolar från väggen och diverse annat kul...
Där togs vi om hand av en servitris som visade oss fram till vårt bord framme vid scenen.
Servitören lät mig och Tessan  vara "fina damer" hela kvällen och vi drack champange och åt en utsökt fyrarätters middag bestående av Hummersoppa till förrätt, nån slags sorbet med choklad på toppen som skulle förbereda oss för huvudrätten som var en Oxfilé-, fläskfilé- och lamm-buffé. Till efterätt blev det någon form av glassbakelse. Mumma!
Till maten var det förstås underhållning. Har nog aldrig varit med om något så bra! Jag blev så glad av alltihop, att jag nästan höll på att springa upp på scenen själv där ett tag och vara med i skådespelet ^^
Vid tolvslaget var det nedräkning med Europes The final countdown i bakgrunden - pampigt värre!
Nyåret skålades in och efter det blev det dans.

SUMMERING
Har nog aldrig känt mig så vuxen förrut.
Och aldrig varit med om något så lyxigt tidigare heller. Min klänning kändes nästan som en kort aftonklänning med champangeglaset i handen.
Än så länge mitt bästa nyår någonsin.

Hemmafester är ingenting mot det här 😉 haha.....

7 comments on “Nyåret i Malmö”

  1. jaha...då hade vi simpla vänner ändå inte dugit åt dig då? 🙁 Men kul att du hade kul 🙂

  2. Gott nytt får man säga! Vad härligt ni verkar haft det, och ja, jag håller med, det låter som värsta vuxenpoängen där. Vi hamnade på en hemmafest i två minuter efter våran middag med vänner, och det var inget att hänga i granen direkt. Hade dock också mitt finaste nyår hittills. Nu blir det sikte mot jpkg vettu 🙂 Outfiten var najs, läckert med bältet med!

    Ha de gott!

  3. Åh va roligt du har haft! Jag har själv också varit där en gång och det var också väldigt lyckat 🙂

  4. Surt sa räven om rönnbären eller vad? NATURLIGTVIS är ett nyår så lyxigt och på kostat som en resa med hotellövernattning till en storstad något helt outstanding!! Varför skulle man annars åka iväg på något sådant? Jag har aldrig gjort det, men det låter som en bra idé tycker jag!! Du verkar haft det underbart! Kul gumman!! Jag hade en jättehärlig kväll och natt jag med! Jag tror faktiskt de andra familjerna hade lika kul, det verkade så i alla fall!!